icon

Prečo chcú, aby sa ti nedarilo?

neillys
31. dec 2023
grof_monte_christo
31. dec 2023

Väčšine ľudí sme úplne ľahostajní, v negatívnom aj pozitívnom zmysle, je im proste jedno, ako sa nám darí. Keď ti nejaká osoba nepraje, tak je to buď závisť, alebo pomsta. A veľa ľudí si aj namysla, že im druhí neprajú.

jamimo
31. dec 2023

@neillys ak tak niekto zmýšľa a koná (áno poznám takých)... sú to vlastne duševní mrzáci, nešťastní vo svojich úbohých životoch. Ich problém, nie môj. 🤷‍♀️

minenkak
31. dec 2023

@neillys kto to chce,mne osobne je úplne jedno ako sa komu darí a ľudí čo poznám či sú blízky známy alebo len z videnia, vždy ma poteší keď sú spokojní

nurielka
31. dec 2023

Lebo sú to závistlivé... Zvyšok si domysli.

katkaseiner
1. jan 2024

ja si myslím ze je uplne jedno ci ti niekto praje alebo aj nepraje...proste su ludia co ti do tvare popraju všetko naj a za chrbtom budu sliedit a tesit sa ak sa ti nieco stane a nebudes sa citit dobre. Ja to neuznavam, ale neviem to ovplyvnit. Ľuďom uprimne prajem vsetko dobre, verim ze ludia sa vedia zmenit ak velmi chcu, samozrejme nie každý chce. To ci zaprajem dobre alebo zle nemeni na tom co sa dotycnemu udeje ..cize je to uplne jedno tak naco priat zle? Neviem ci si pochopila moju hatlaninu, proste nemam za potreby ľuďom priať zle veci

martinmmartin
1. jan 2024

Je to jednoduche - maju prirodzenu predstavu obmedzenych zdrojov - system podla motta ak sa ty dobre nazeries na mna nezostane.
Presne pre toto maju imigranti ( a vsetci INY ) tazsi zivot. Kazdy ich podvedome vidi ako dalsiu rybu v rybniku bez toho aby zradla pribudlo. Nieje prirodzene uvazovat ze ked tebe bude dobre tak dokazes vytvorit nieco co ja budem potrebovat- to je uplbe scifi- evolucne vidis iba co ti kto cudzi zoberie spod nosa. Preto