Prečo hokejistova žena toleruje neveru?
Akože baby ja neviem. Myslela som si, že hokejistova žena nebudem posat meno, že už ju tak každý ponizil že bude držať ústa a krok. Ale ona sa dala ešte na väčšie dno ako bola pred pár dňami. Ako je okolo jej muža veľa žien a oba stojí za ním a smeje sa. Nič v zlom. Ale môže byt niekto tak hlúpy a zrat mužovi neveru? To ozaj je taká prizemna a všetko to necháva tak len kvôli peniazom? Chudák jej deti keď si v dospelosti budú citat, že oco podvádzal ich mamu. Mama o všetkom vedela a aj tak sa len usmievala na verejnosti lebo peniaze sa jej pacia.
@anonym_bea525 premiér uz cez 2 desaťročia netvorí pár so svojou manželkou. Ani sa s ňou tie roky nepretŕča ako šťastný dokonalý pár
@anonym_0af5ce nechápem,prečo sa nerozvedie
Pretože ona si už za tie roky na to dávno zvykla. Som Trenčanka a toto sa o ňom vie už dlho predlho, nie je to nová vec. Teraz si z toho spravili divadlo a robia si na tom čísla.
Nevera sa toleruje lebo u nas je to este stale tak, hlavne v malych mestach a na dedinach kde kazdy kazdeho pozna, ze treba pretrpiet, lebo vacsia hanba ako byt podvadzana je byt rozvedena a nemat partnera, ktory sa o mna postara
@anonym_a1d25a mate pravdu. Dobrou ukážkou sú zoznamovacie aplikácie ako je Tinder a Badoo, kde je veľké množstvo zadanych/ženatých mužov. Podvadzaju jedna radosť.
@anonym_autor Lebo je to hokejista. Má svalnaté telo, status a peniaze. Čo viac žene treba? /s
@anonym_autor
Magazín Forbes odhaduje jeho aktuálny čistý majetok na 90 miliónov eur
Takto uspesny a nepredstavitelne bohaty chlap musi odolavat najazdnickam dennodenne.
Tisicky zien mu lezu ved viete kde.
To dobre vie i jeho zena.podla mna su stastny a ziju si svoj zivot.
A toto moze byt tema tak pre pospolity lud,urcite nie pre nich.
@anonym_autor lebo to robi uz dlho
Ona o tom vie , toto len teraz vyslo na svetlo sveta
Ma sa pri nom velmi dobre, je to vypocitava panicka co okusila dolare a eura vo velkom, ma dve male deti
Nadobudli pocas mamzelstva neskutocne mnozstvo penazi a majetkov, velmi draho by ich rozchod vysiel
Slovenska klasika- na verejnosti sa idu od lasky zozrat a inoet snad idealneho paru a za zatborenymi dverami hnus a spina
@anonym_875d3f dobre trepeš. Všetko je napisane naňho. Ona nema nic cize by ho rozchod draho nevyšiel.
@anonym_autor Ona má skoro 300KK sledovateľov na Instagrame a pomerne často robí platené spolupráce, naposledy som u nej videla spoluprácu na topánky. Pri takomto počte sledovateľov a množstve spoluprác podľa mňa zarába veľmi slušné peniaze. Odhadom pokojne aj 20-tisíc mesačne. Takže je finančne nezávislá. Áno, vďaka nemu si môže dovoliť brutálne luxusný život, ale snažím sa len povedať, že aj keby bola sama, vedela by si z vlastných peňazí žiť veľmi pekne. Nie je teda úplne odkázaná na neho. Samozrejme, do ich vzťahu nevidíme a ťažko povedať, aké pohnútky ju vedú k tomu, že s ním napriek dôkazom o nevere naďalej zostáva. Jeho motivácia je podľa mňa, že sa chce sa pochváliť tým, že jeho žena je reprezentatívny kus a zároveň starostlivá matka. Zdravo varí, stará sa o rodinu, nemá upratovačku – vraj si upratuje sama – a nemá ani žiadne prehnané estetické úpravy typu prsia či pery. Podľa mňa má aj kultivovaný prejav. Na druhej strane on podľa mňa vzhľadovo až taký veľký zázrak nie je a z jeho prejavu mám pocit, že má pomerne nezdravé ego a zároveň nepôsobí práve ako najostrejšia ceruzka v peračníku. Takže ak sa na to pozriem čisto pragmaticky, jediné, čo na ňom podľa mňa môže byť pre iné ženy výrazne atraktívne, sú jeho peniaze a životný štandard.
@mimachicha akym dôkazom o nevere? Su nejaké dôkazy alebo len jedna babka povedala?
@anonym_autor
Magazín Forbes odhaduje jeho aktuálny čistý majetok na 90 miliónov eur
Takto uspesny a nepredstavitelne bohaty chlap musi odolavat najazdnickam dennodenne.
Tisicky zien mu lezu ved viete kde.
To dobre vie i jeho zena.podla mna su stastny a ziju si svoj zivot.
A toto moze byt tema tak pre pospolity lud,urcite nie pre nich.
@eugen777 tiež si myslím že sú šťastní, maju svoj život a posledné čo ich zaujíma su unudene zeny z modreho kona.
@mimachicha akym dôkazom o nevere? Su nejaké dôkazy alebo len jedna babka povedala?
@anonym_ead9cb tak co sa tohto tyka, v TN je znama firma. Vela “babiek” a mozno aj dedkov by vedelo rozpravat…🙈A nielen o nom ale aj jeho kolegoch hokejistoch…S karierou pridu peniaze, zeny sa mu same hadzu pod nohy…no nevyuzi to…
@anonym_autor Lebo si denne a roky spieva túto pieseň od Elánu 🙃 Zjavne jej obľúbená.
Cez more cez oheň láska nás prevedie
Hravo nás podvedie telom aj v duši
Len žiadne spovede lepšie nič nevedieť
V najlepšom prípade len niečo tušiť
Vie to aj piatačik, vie to riaditeľ školy
Že láska občas, tak nádherne bolí
Miluje dotyky tance a gestá
Neverných odmení a verných trestá
Láska bože láska, kde Ťa ľudia berú
Vyhlasujem veľkú, amnestiu na neveru
Láska bože láska, kde ťa ľudia berú
Láska bože láska, ouououo
Láska má recidívy tak dlho kým sme živí
Nikdy jej nie je dosť má čudnú minulosť
Láska je zázrak, ktorý sa koná bežne
Chalani sú z nej chorí dievčatá také nežné
Láska je kukla, ktorá sa na motýľa zmení
Až keď mu krídla zhoria, vie pravdu o plameni
@anonym_autor lebo to robi uz dlho
Ona o tom vie , toto len teraz vyslo na svetlo sveta
Ma sa pri nom velmi dobre, je to vypocitava panicka co okusila dolare a eura vo velkom, ma dve male deti
Nadobudli pocas mamzelstva neskutocne mnozstvo penazi a majetkov, velmi draho by ich rozchod vysiel
Slovenska klasika- na verejnosti sa idu od lasky zozrat a inoet snad idealneho paru a za zatborenymi dverami hnus a spina
@anonym_875d3f vôbec by ho rozvod draho nevyšiel. Jedine alimenty. Ivana je vylúčená z BSM, odišla by naprázdno. Tak hlúpy a naivný Mariánko nie je. 😉
Keby si žila ako ona tiež by si tolerovala...vždy sa lepšie plače vo vile v Chorvátsku so zlatou kartou ako v trojizbaku v Petržalke ľahko sa moralizuje keď nie si v jej koži málo kto kto si zvykne na taký luxus by sa vrátil späť k normálnemu životu.... Ja po trápení s mužom ktorý ledva zarobil na živobytie už chudobného tiež nechcem 😀
@anonym_5f9e6c troizbák v Petržalke?Aj to už je pri dnešných cenách luxus. Skôr garzónka v Sabinove alebo Fiľakove. Tam by fakt zaplakala.
@mimachicha na štandard, na aký je ona zvyknutá je 20k len vreckové. Ci si myslíš ze jej gaborik kupi vilu, auta aj dovolenkový dom v HR a apanaz k tomu? Stačí sa spýtať Nizlovej, ako jej klesol "stanadard" po rozchode s Lobotkom.
A Gaborik keby nemal tie prachy, tak o neho iné ani nezakopnu. Ako o väčšinu prachatych športovcov.
@anonym_3e5a07 ona pochádza z nemajetnej rodiny. Na luxusný štandard si navykla až u neho. Snažila som sa len povedať, že ak by aj bola zlatokopka, nie je to ten typ, čo nerobí ale že vôbec nič a nechá sa úplne vydržiavať mužom. Iné by si nechali platiť aj všetko ....vlasy, nechty, trénera, estetické zákroky, upratovačku, určite doma nevarili ale chodili po luxusných reštikách. Takže aspoň to že zarobí nejaké "malé euráše", varí, upratuje, stará sa o deti. Už v minulosti randila s Chrenekom, to je syn jedného milionára, oceliarskeho magnáta z Čiech. (On si par rokov dozadu bral moderatorku Mariu Pietrovú z Markízy). Takže možno už vtedy mala ambície vziať si bohatého muža.
@anonym_autor táto trápna Ivanka by si mala zobrať príklad od p. Belanyiovej, ktorá odišla od hokejistu, kvôli nevere, s ťažko zdravotne znevýhodnením dieťaťom.
@anonym_0af5ce Lenže Pálfy je okrem neverníka aj násilnícke hovädo.
No preco s nim zostava? Aby primitivne sliepky mali o com debatovat ked uz maju posraty zivot aj ony. A mozno im zavist neda spavat. Keby sa tie slepice radsej starali o seba a svoj zivot.
@anonym_0af5ce Lenže Pálfy je okrem neverníka aj násilnícke hovädo.
@mysicka36 niekedy mam pocit, že má puk namiesto mozgu. 😝
@anonym_autor táto trápna Ivanka by si mala zobrať príklad od p. Belanyiovej, ktorá odišla od hokejistu, kvôli nevere, s ťažko zdravotne znevýhodnením dieťaťom.
@anonym_0af5ce Za to jej patrí česť. Ale určite neodišla naprázdno....určite dostala veľa peňazí v rámci rozvodového vysporiadania sa. A teraz myslím randí s nejakým právnikom...
Booze tolka zavist ta zachvatila, preco nezakladas diskusie o tom, ked nejaka uboha zena sa necha otlkat nejakym niemandom, alkoholikom, takym co nic nema a este ho ona zivi. a ona i tak zostava a miluje ho. Ona na nom zavisla nie je, ma vlastne prijmy a nie male, zaroven je ludi prd do ich vztahu. A dalsia otazka, ty si s nim v tej posteli lezala ze tak sobre vies? 😂 Strasne ste otravne s tymito trapnymi diskusiami, navyse ak si sa neocitla v situacii podvadzanej zeny s malymi detmi, nesud, nevies. Tolko zien tvrdilo ze neveru by v zivote netolerovalo, a vidis, mnohe odpustili. Pre lasku, pre rodinu. Ak mas ty chlapa, netusis ci je ti verny. To si nemozes byt na 100% ista nikdy.
Chudera ktora spravanim na festivale prerazila dno....Nemal som ju nejako zaskatulkovanu, nepozeram ju na Instagrame, no spravanim na festivale sa riadne znizila.
@sport83 a ako sa správala keď prerazila dno,ja som pozrela jej Instagram a nič zle tam nerobila
Niekde ozrata spala na zemi ,či mala sex na verejnosti?
@anonym_3e5a07 ona pochádza z nemajetnej rodiny. Na luxusný štandard si navykla až u neho. Snažila som sa len povedať, že ak by aj bola zlatokopka, nie je to ten typ, čo nerobí ale že vôbec nič a nechá sa úplne vydržiavať mužom. Iné by si nechali platiť aj všetko ....vlasy, nechty, trénera, estetické zákroky, upratovačku, určite doma nevarili ale chodili po luxusných reštikách. Takže aspoň to že zarobí nejaké "malé euráše", varí, upratuje, stará sa o deti. Už v minulosti randila s Chrenekom, to je syn jedného milionára, oceliarskeho magnáta z Čiech. (On si par rokov dozadu bral moderatorku Mariu Pietrovú z Markízy). Takže možno už vtedy mala ambície vziať si bohatého muža.
@mimachicha Tak práve to ukazuje že zlatokopka je, ak vždy balila majetných a je z chudobných pomerov... Ako áno, robí niečo aj ona-ten tanec a IG, ale zase aký má v tom úspech je aj zásluha toho že má slávneho muža. Keby ma nejakého neznámeho Juraja napríklad čo mediálne známy nie je, nehrnie sa jej toľko lukratívnych ponúk ani na tanec a nemá ani toľko sledovateľov na IG, lebo tanečníc, pekných žien alebo matiek sú na IG haldy a ničím by sa od nich nelíšila...
Načo to riešiš?? Všetci vedia, že Majko má nezbedné vajko už XY rokov.. a keď mu to toleruje jeho manželka.. tak je to jej vec..
@anonym_a1d25a mate pravdu. Dobrou ukážkou sú zoznamovacie aplikácie ako je Tinder a Badoo, kde je veľké množstvo zadanych/ženatých mužov. Podvadzaju jedna radosť.
@anonym_8f8b1c A s kým ich podvádzajú?? Znova len so ženami, ktoré sú tiež zadané/vydaté..
@mimachicha ona je z veľmi majetnej rodiny
@anonym_autor podla mna oni uz davno nie su "spolu". Je to dost mozne ze uz nejaky ten cas ziju oddelene zivoty a spolu su len pre fotky na ig, a detom, aby si ostatni mysleli ze je vsetko dokonale. Lebo takymto ludom ide o dokonalost. Tym padom je pochopitelne ze on chodi za inymi zenami a ona pravdepodobne tiez sa moze s niekym stretavat. Teraz to ale vyslo najavo a uz je jasne ze jej ten krasny dokonaly vztah nikto nezozerie lenze peniaze su peniaze. Ona ich potrebuje. Este k tomu deti.

@anonym_3e5a07 ako vies,že sú nútene a niesu šťastní ,ste boli spolu na večery spolu a sa ti zverili?
@minenkaa a tebe sa nebodaj zverili?