icon

Prečo je správanie ex partnera také rozdielne?

Včera o 13:13

Ako by ste si vysvetlili taketo spravnaie ex partnera? Rozisiel sa so mnou on, sú tomu necelé 2 roky. Momentálne je sám, dôvod rozchodu poriadne neviem. Ja som to prvý rok znášala veľmi ťažko. Teraz, som už v poriadku a pripravená to hodiť za hlavu. Zaráža ma ale jeho správanie. Raz za dva mesiace sa naskytne príležitosť, kedy sa stretneme. Či už kvôli dcére (školská akcia) alebo u spoločných známych. Dokonca nás čaká víkendová spoločná akcia na ktorú pôjdeme pravdepodobne jedným autom (to ešte zvažujem). A teraz k veci. Zaráža ma jeho správanie. Akoby som jednala s dvoma ľuďmi. Keď niečo dcéra potrebuje, urýchlene vybaví, keď je s ním, posiela mi fotky, zdieľa mi ich program. Ak sa však stretneme, je nervózny, často na mňa vrci. Podrazdený, nepokojný. Ani raz neprejavil ľútosť/potrebu sa vrátiť do vzťahu a ani ja nie. Jeho rozdvojene správanie má hnevá, lebo je divné. Chcem proste kľud, riešiť veci okolo dcéry a dovi.

anonym_874483
Včera o 13:18

Tak rieš veci okolo dcéry s nestýkaj sa s ním/nerozoberaj tvoj život mimo dcéry?

anonym_8628e6
Včera o 13:24

Obmedzila by som s nim kontakt na nutné minimum ohľadom dcéry.
A určite by som si neprosila zdielanie jeho programu, posielanie fotiek. Vyslovene by som si neželal fotky.
Dcéra ma kolko rokov?
Ti opise ich program aj sama?

autor
Včera o 13:29

6 rokov. Nie, svoj program nerozobera, nezdieľa. A ja s ním môj život tiež. Nie som typ bojazlivej matky a je mi úplne jedno, či zjedla na obed celý obed alebo len rožok s maslom...tie dva dni prežijem bez toho, aby som vedela kedy si mala prdla...

anonym_b3ac72
Včera o 13:33

ak sa dá na neho spoľahnúť - že je starostlivý k dcére, tak by som mu navrhla aby mi tie fotky a všetky blbosti okolo toho poriadne zredukoval.
úplne by som ho odstrihla zo svojho života.
Ísť s ním jedným autom? Tak to ani náhodou - radšej vlakom v pokoji.

katkazatka
Včera o 13:33

Prečo by mal prejaviť ľútosť a potrebu vrátiť sa do vzťahu? Mne sa zdá, že to nejak očakávaš. Ani by mi nenapadlo s ním zdieľať spoločenské akcie.
Mne jeho rozdvojené správanie príde logické, dcéru má rad a chce sa o ňu starať, s tebou nechce mať už nič spoločné.

autor
Včera o 13:40
@anonym_b3ac72

ak sa dá na neho spoľahnúť - že je starostlivý k dcére, tak by som mu navrhla aby mi tie fotky a všetky blbosti okolo toho poriadne zredukoval.
úplne by som ho odstrihla zo svojho života.
Ísť s ním jedným autom? Tak to ani náhodou - radšej vlakom v pokoji.

@katkazatka neočakávam. Ano, prvý rok som to čakala ale teraz už nie. Veď toto, tie veci zdieľať nemusí. Je milý, napíše, toto hento. Ale, potom zase druhá strana, nervózny. Dokonca mi dva mesiace so zadu vykrical, že sme sa rozišli kvôli mne.

katkazatka
Včera o 13:41
@anonym_autor

@katkazatka neočakávam. Ano, prvý rok som to čakala ale teraz už nie. Veď toto, tie veci zdieľať nemusí. Je milý, napíše, toto hento. Ale, potom zase druhá strana, nervózny. Dokonca mi dva mesiace so zadu vykrical, že sme sa rozišli kvôli mne.

@anonym_autor Tak aspoň ti to nie je ľúto, ze odišiel, ked sa tak sprava. Ber to ako pozitívum.

autor
Včera o 13:42

Asi to nepochopim, prečo sa tak správa. Tak to asi idem pustiť z hlavy. Len ja mám rada, keď mám jasno a dávajú mi veci zmysel.

autor
Včera o 13:44
@katkazatka

@anonym_autor Tak aspoň ti to nie je ľúto, ze odišiel, ked sa tak sprava. Ber to ako pozitívum.

@katkazatka asi tak.

anonym_8628e6
Včera o 14:03
@anonym_autor

@anonym_autor tak mu to oznám, ze si neprosím, nezelas posielat fotky.
A jedným autom??
Isto nie.

anonym_c61802
Včera o 14:29
@anonym_autor

@anonym_autor tak dufam, ze si mu vykricala naspat, ze ako to bolo naozaj... Ked tak sa ho teda opytaj na rovinu, o co ide...

anonym_aefb69
Včera o 16:10

@anonym_autor tak sa s ním nestretavaj nezdieľaj, neprejavuj sa, ak je podráždený na teba, tak mu povedz, nech prestane, nie si je neho zvedavá.

autor
Včera o 16:10
@anonym_c61802

@anonym_autor tak dufam, ze si mu vykricala naspat, ze ako to bolo naozaj... Ked tak sa ho teda opytaj na rovinu, o co ide...

@anonym_8628e6 ja v tom problém nevidim. Nechávam voči nemu žiadne city, ani lásku ani nenávisť. Len fakt, ze je otec môjho dieťaťa .

@anonym_c61802 nie, odignorovala som ho. Nemám za potreby sa vŕtať v minulosti

nicegirl369
Včera o 16:39

@anonym_autor mohla by si byť rada, že ti dáva info o dcére, keď je s ním. Sú chlapi, ktorí sú úplný opak. Ked ta ro nezaujíma, ignoruj tie správy. Pri tebe je nervôzny a podráždený, lebo ťa nemá rád a nechce s tenou byť. To je celé, neviem, čo v tom hľadáš.

danica2711
Včera o 17:32

nesnaž sa ho pochopiť, načo? On už do tvojho života patrí len ako otec dcéry, to zvláda a to stačí. Na zvyšok kašli

anonym_693aaa
Včera o 18:47

Však on vzťah s tebou už uzavrel si proste iba jeho ex. Zato má dieťa a ktoré sa chce starať čiže tej sa venuje a teba nerieši načo aj.

anonym_2bf0e2
Dnes o 00:36

@anonym_autor zbytocne riesis, absolutne nechapem tvoje spravanie
Na co to dalej rozoberas
Evidentne nemas nic hodene za hlavu
Ja bybsom s nim komunikovala len ked treba a len ohladom dcery, ty za jeho spravanim nehladaj nic debil to je
Dcera ho zaujima ty nie, s tebou sa nema co vykecavat