icon

Prečo je stále online na sociálnych sieťach?

30. sep 2025

Ahojte, vysvetlite mi prosím ako moze byt normálne pracujúci človek stale ale naozaj ze stále online na socialnych sietach? Stále svieti na zeleno, sem tam ukáže ze aktívny naposledy pred 4 minútami a vzápätí zas aktívny. Píšem a stretávam sa s jednym muzom ale tato vec ma dosť odrádza keďže mi to potom vyzerá tak ze asi nic ine nerobi iba vypisuje kadekomu. Toľko online pracujúci človek snáď ani nedokáže byt

Strana
z2
anonym_00d39c
30. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_00d39c staraj sa o seba dobre. A radšej budem fúria ako sa nechať klamať chlapom. Denno denne tu vypisujú srdcervuce príbehy o správach v mobile a podobne takže ak ma moj chlap mat potrebu vypisovať iným tak bezo mna

@anonym_autor pri slove paranoja v slovniku by mala byt tvoja fotka. Ako vies ze vypisuje? Sak moze len sledovat reelsy, telku, podcasty. Naco sa vobec pytas ked uz mas rozhodnute?

rozculena
30. sep 2025

@anonym_autor ja som online odkedy zapnem na mobile wifi až kým ju nevypnem.A reálne ho nemám v ruke aj niekoľko hodín.

simca06022011
30. sep 2025

@anonym_autor lebo mame apky v mobiloch a neustale to tam svieti zeleno?? :D vobec s tym nemienim nic robit, tiez som stale online :D a to napr. vobec tam s nikym pravidelne nepisem a neriesim, spravy pozriem tak raz za den -dva. Rovnako ako na sietach podla vsetkeho ma vidia aj v roznych chatovacich apkach, mam ich viac, lebo jedna v praci sa pouziva, ina je taka "rodinna" a v podsatate kazdy ma inu :D a smsky sa uz velmi nenosia...

dokonca ani wifi u mna na to nema vplyv :DDD mam data ak som nedostupna wifine

motylik2559
30. sep 2025

@anonym_autor Ahoj autorka, teraz nic v zlom, ale pokial s tym chlapom zatial niesi vo vztahu, tak do neho ani nechod. Nie kvoli tomu,ze je stale online, ale kvoli sebe. Pretoze pises,ze mas zle skusenosti z predosleho partnerstva. Ocividne niesi vysporiadana vnutorne s tym,co sa ti s nim stalo. Mala by si sa zamerat na seba. Popracovat so svojou sebauctou aj sebadoverou. Neviem co ti ten chlap predosly spravil, ale zrejme si zazila nieco zle-z prispevku vnimam z teba,ze mas stale v sebe krivdu,zrejme ta nejako ponizoval, alebo jeho spravanie ti to tak davalo najavo. Ked pojdes takato da sa povedat vnutorne stale "nesvoja a rozhadzana" do noveho vztahu, tak by aj rychlo skoncil, lebo mohol by byt ten chlap akykolvek dobry ci normalny, tak ho budes aj tak upodozrievat, ak nebude robit veci podla tvojich predstav. Najprv vyliec svoju dusu z predosleho vztahu-ci uz pomocou knih alebo terapeuta, ak si nebudes vediet pomoct sama a az potom skus zacat randit. A len na margo toho,ze je stale online-ano deje sa to, viem o viac ludoch co mi to hovorili,ze sa take na soc.sieti deje, a pritom vobec nemusi mat ani mobil v ruke dlhsi cas🤷‍♀️ My tu niesme spravcovia sieti,aby sme ti detailne vedeli povedat preco sa to deje. Ale tiez nie je celkom v poriadku, ze si odsledovavala cely den, uz aj to svedci,ze uplne v poriadku vnutorne nebudes a mas neurovnanu minulost v sebe. Pisem ti to v dobrom, ziadna ironia, ani posmech. Skus sa nadtym zamysliet, ked si nechas cas a popracujes na svojom vnutornom nastaveni a zranenej dusi, tak uvidis,ze sa ti aj do dalsieho vztahu pojde lahsie, pretoze ist do vztahu,alebo spoznavat niekoho a uz mat az takuto nedoveru na zaciatku zdrave nie je ani pre jedneho z vas. Drzim ti palce🍀

anonym_554754
30. sep 2025
@mk1111111111

Tak ja ani neviem, ze niekde svietim 🙈🤣

@mk1111111111 ani ja 🤣

anonym_b0df41
30. sep 2025
@anonym_c1fbe8

@anonym_autor no aj ty si tam asi stále, keď vieš ,že on tam je stále 🤔

@anonym_c1fbe8 😂😂😂😂😂😂

anonym_b0df41
30. sep 2025

@anonym_autor Len kluud keďto sa bežne stáva keď nie je odhlásený..môj muž 3 hodiny spi a pripojený stále 😀😀 včera svietila moja teta čo je pár týždňov mŕtva

anonym_e6332e
30. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_c1fbe8 no ale moj pribeh bol jeden den a u neho si to všímam uz dlhšie. Každopádne ma to dosť odrádza lebo nemam zaujem o muza ktory trávi cele dni s telefónom v ruke a vypisuje ktovie komu

@anonym_autor aj môj muž svieti na sociálnej sieti na zeleno a už asi hodinu pri mne spí 🙂

autor
1. okt 2025
@anonym_e6332e

@anonym_autor aj môj muž svieti na sociálnej sieti na zeleno a už asi hodinu pri mne spí 🙂

@anonym_e6332e len je zaujimave ze dnes uz nesvieti. Teraz ukazuje ze je 28 minút neaktívny. Takze je dosť mozne ze naozaj vypisuje

anonym_e6332e
1. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_e6332e len je zaujimave ze dnes uz nesvieti. Teraz ukazuje ze je 28 minút neaktívny. Takze je dosť mozne ze naozaj vypisuje

@anonym_autor a? ty máš toľko času, že sleduješ, koľko minút svieti? Veď ti tu viaceré písali, že to, že svieti, neznamená automaticky, že je aktívny. Keď idem do práce vypnem, v práci si niečo portrebujem pozrieť, zapnem a zabudnem vypnúť, tak svietim. Ak nemáš k tomu mužovi dôveru, tak sa rovno na to vykašli, ale uvedom si, že svietiť nemusí a môže mať druhý mobil, z ktorého vypisuje iným, alebo viacero profilov, o ktorých nevieš. Dôvera alebo je alebo nie je.

anonym_4f2e0d
1. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor aj ty iste svietis online, urcite si vypisujes...

anonym_c1fbe8
1. okt 2025

Ja som tiež mala takého stalkera.nasraty mi písal že čo som robila o druhej v noci na FB a ja som pritom sladko spala

anonym_c1fbe8
1. okt 2025

Môj ex bol tiež stále on-line.hral online hru a mali skupinu na FB a stále si tam písali a rozoberali to.to že je online neznamená že vypisujem iným babám.

autor
1. okt 2025

No tak vas sklamem. Vypisoval, nejako si nedal pozor a ked mu prišlo upozornenie na správu tak to otvoril a tam jeb fotka inej zeny, asi zabudol ze v aute sedím vedla neho. A potom to uz išlo, takže asi tak.

autor
1. okt 2025
@anonym_e6332e

@anonym_autor a? ty máš toľko času, že sleduješ, koľko minút svieti? Veď ti tu viaceré písali, že to, že svieti, neznamená automaticky, že je aktívny. Keď idem do práce vypnem, v práci si niečo portrebujem pozrieť, zapnem a zabudnem vypnúť, tak svietim. Ak nemáš k tomu mužovi dôveru, tak sa rovno na to vykašli, ale uvedom si, že svietiť nemusí a môže mať druhý mobil, z ktorého vypisuje iným, alebo viacero profilov, o ktorých nevieš. Dôvera alebo je alebo nie je.

@anonym_e6332e nemaj strach, uz som ho nechala keďže moje podozrenie bolo spravne 😉

Strana
z2