Prečo je štíhlosť stále predmetom komentárov?
Ahojte toto je taká úvaha na zamyslenie na večer. A možno aj moja spoveď. Som štíhla a vysoká. Celý život som štíhla. Celý život s tým mám problém, veľmi ťažko priberám, veľmi rýchlo chudnem. Celé moje okolie to vie, poznajú ma celý život mám kamarátov len dlhoročných. Napriek tomu vždy keď sa stretnem s rodinou či priateľmi mi povedia bože ty si taká chudá alebo ty si zase schudla alebo musíš pribrať. Poviem úprimne.. nerozumiem tomu. Vedia že to mám tak celý život je naozaj nutné neustále mi to povedať ako prvú vec keď ma uvidia? Myslia si že nevlastním zrkadlo alebo čo? Je im jedno že je mi to nepríjemné? Btw áno povedala som im niekoľkokrát že mi to vadí keď to komentujú. Keď prídem niekam kde ma vidia prvýkrát ako prvé komentujú moju váhu a dookola rozoberajú aká som chudá a je to vyslovene predmetom ich debát do ktorých ma nútia sa zapojiť. Ešte by boli radi aby som sa pri tom usmievala a s radosťou odpovedala na ich debilné otázky. A teraz sa pýtam prečo sa toto napríklad tučným ženám nedeje??? Tam už je to neslušné. Nikto príčetný nepríde k cudzej osobe a nepovie jej Ježiš ty si aká tučná fakt by si mala schudnúť. Alebo nikto sa s novou osobou ktorá je pri tele nezoznamuje tak že kokso ty si riadne tučná!! Alebo zas si pribrala. Proste vníma sa to ako neslušné a necitlivé ale na druhú stranu to už neplatí. Prečo?
@anonym_autor A aká je tvoja výška a váha ?
@anonym_autor A aká je tvoja výška a váha ?
@alizea a na čo ti je táto informácia prosím ťa?
Chapem ta ,spomenula som si …mama roky domna hucala ze som chudá (ako ty ,cely zivot ) raz som jej povedala ze ona od kedy je doma pribrala a vyzera hrozne .😂🤷🏼♀️ odvtedy blbe poznámky nema ….
Musím sa priznať že mi na to dochádzajú nervy a reagujem už fakt nepríjemne
@anonym_autor veď im povedz, že sa ti to takto páči a si so sebou nadmieru spokojná. Tým by som ukončila debatu. 😉
@alizea a na čo ti je táto informácia prosím ťa?
@anonym_autor aby sme aj my posúdili či si ozaj taká chudá ako sa tu prezentuješ. 😉
@anonym_autor Ber to tak, ze su ludia, ktori nemaju inu temu, tak rozoberaju prave toto. Keby si mala o 20kg viac, tak by Ti hovorili, ze si tucna. Proste jednoduchi ludia riesia kraviny, lebo ine nevedia.
@anonym_autor aby sme aj my posúdili či si ozaj taká chudá ako sa tu prezentuješ. 😉
@anonym_cdcd70 ako sa prezentuje ?tak ked jej to kazdy vravi tak 80kg mat nebude …oh joj..
@anonym_cdcd70 boli časy, keď mi 48kg….bolo veľa…
Každá žena by chcela jesť a nepribrať. Je to len obyčajná ľudská závisť. Jedným uchom dnu, druhým von. 🙂
Mám 180 cm a konečne sa držím na 60 kg. Trvalo mi to iba tri deti, dovtedy som mala max 55. Čo ja som sa napočúvala. Jedným uchom, druhým a zajedám to mekáčom 😂
@anonym_autor To je dosť zásadná info, aby sme posúdili, či si naozaj taká chudá.
@alizea moja ale ja nechcem aby si ty posudzovala či som alebo nie som chudá... Ja som sem preto nepísala. Ja som chudá. Nepotrebujem tvoje posudky. Táto téma je o inom
Každá žena by chcela jesť a nepribrať. Je to len obyčajná ľudská závisť. Jedným uchom dnu, druhým von. 🙂
@margolet no ja by som to napríklad nechcela ale je to tak
@anonym_autor Ber to tak, ze su ludia, ktori nemaju inu temu, tak rozoberaju prave toto. Keby si mala o 20kg viac, tak by Ti hovorili, ze si tucna. Proste jednoduchi ludia riesia kraviny, lebo ine nevedia.
@dskjhfdlkdjhl nemyslím si že by to hovorili. Ja si neviem predstaviť že každý nový koho stretnem by mi povedal že wau ty si aká tučná
Nevidel som tvoju postavu ,ale ja mám opačný problém ,zase si pribral ,nejedz večer a to sa trápim v posilke každý deň takže aj keď som schudol ,je to lepšie aj vyzorovo ,no viem ako to je ,ked Ťa niekto komentuje ,treba všetkých poslať do? Vieš kde
Chapem ta ,spomenula som si …mama roky domna hucala ze som chudá (ako ty ,cely zivot ) raz som jej povedala ze ona od kedy je doma pribrala a vyzera hrozne .😂🤷🏼♀️ odvtedy blbe poznámky nema ….
@biglovemom haha áno to už som spravila kamarátke no. Žiaľ. Bola neznesiteľná. Ale je mi to blbé napríklad staršej pani povedať
tak si sa pochválila a teraz ideme riešiť čo ďálej. asi nemaš čo iné na starosti keď riešiš čo si kto myslí akú máš postavu.
to si len namýšľaš . moja.
Stačilo mi pár príspevkov a dobre viem prečo ti to zakaždým hovoria.
@dskjhfdlkdjhl nemyslím si že by to hovorili. Ja si neviem predstaviť že každý nový koho stretnem by mi povedal že wau ty si aká tučná
@anonym_autor Ja nepisem, ze kazdy a neverim, ze Ti to hovori kazdy. Takto sa zvycajne prezentuju taki jednoduchsi ludia, normalny clovek toto neriesi.
@anonym_autor veď im povedz, že sa ti to takto páči a si so sebou nadmieru spokojná. Tým by som ukončila debatu. 😉
@dismonika snažim sa to stále zahrať do outu ale niektorí sú neodbytný a aj tak vždy začnú a po toľkom čase mi to už naozaj ničí aj sebavedomie
Prídi sa posťažovať, keď ťa nová známa počas návštevy v reštike pôjde skontrolovať na wécko, lebo predpokladá, že máš isto bulímiu. Ak to sa mi už stalo. 😂🫣💩
Presne, keby si tucnej povedala ze boze ty si ale tucna, rob nieco so sebou…tak by sa hned urazila a ty by si bola najhorsia na svete ze si dovolujes komentovat jej postavu 😀 ale naopak sa to mozeee…a to sa cudujem ze tu este nemas komentare ako mas byt rada a ze by ti radi darovali svoje kila ako v kazdej takejto podobnej teme 🙄
tak si sa pochválila a teraz ideme riešiť čo ďálej. asi nemaš čo iné na starosti keď riešiš čo si kto myslí akú máš postavu.
to si len namýšľaš . moja.
@anonym_cdcd70 a na čo si začala písať pod anonymnom? Si trápna. Aspoň si to zapni od začiatku.
Ja bynsom reagovala asi takto: zavidiš že?
Prídi sa posťažovať, keď ťa nová známa počas návštevy v reštike pôjde skontrolovať na wécko, lebo predpokladá, že máš isto bulímiu. Ak to sa mi už stalo. 😂🫣💩
@galganka Ježiš haha tak to je extrém🤣🤣🤣🤣
@anonym_cdcd70 a na čo si začala písať pod anonymnom? Si trápna. Aspoň si to zapni od začiatku.
@anonym_autor Jemine, Ty si vtipna😀 Ved aj Ty si anonym a budes tu niekomu vypisovat, ze anonymne reaguje?
Presne, keby si tucnej povedala ze boze ty si ale tucna, rob nieco so sebou…tak by sa hned urazila a ty by si bola najhorsia na svete ze si dovolujes komentovat jej postavu 😀 ale naopak sa to mozeee…a to sa cudujem ze tu este nemas komentare ako mas byt rada a ze by ti radi darovali svoje kila ako v kazdej takejto podobnej teme 🙄
@michaelam2 presne... Nemám tu také komenty ale za to iné perly tu už sú. Niekto hneď chápe prečo mi to všetci hovoria
@anonym_autor Jemine, Ty si vtipna😀 Ved aj Ty si anonym a budes tu niekomu vypisovat, ze anonymne reaguje?
@dskjhfdlkdjhl ale ona najskôr komentuje pod svojím nickom a potom si to vypne.. načo?
@dskjhfdlkdjhl ale ona najskôr komentuje pod svojím nickom a potom si to vypne.. načo?
@anonym_autor A to si ako zistila?

Musím sa priznať že mi na to dochádzajú nervy a reagujem už fakt nepríjemne