Prečo klameme, že obezita je pekná?
V prvom rade chcem upozorniť, že nemám nič proti obeznym ľuďom, sama nemám postavu modelky. Len keď pozerám videá , fotky zaráža ma jedna vec a to tá, že píšu trebárs obeznym ženám (ale príspevok nie je len o ženách) aké sú krásne, aké sú kočky. Tým tých ľudí podporujú v tom že vlastne nevyzerajú až také zle, nehovorím že by im mali dupať po sebavedomí a urážať. To samozrejme nie v žiadnom prípade .. ale rozhodne to nie je pekné. Nechcem nikoho uraziť. Ale ako to nie je zdravé , nie je to ani pekne. Nemyslím pár kíl naviac , to má snáď každý. Ale taká 20-30 kilová nadváha naozaj nie je nič príjemné na pohľad. A tiež sa ten človek nemôže cítiť dobre. Tak prečo sa umelo klamú taký ľudia, že vyzerajú výborne. Áno, je to malé klamstvo ale tým brzdíme človeka v tom, nieco so sebou urobiť .. lebo si povie .. ach tak nevyzerám až tak zle. Nehovorím že by sme mali riešiť ich váhu, písať rob so sebou niečo to tiež nie, je to ich vec. Ale tak isto by sa nemalo používať toto "klamstvo".
@matullienka veru, ale diskusia je založená o ženách. Ale dávam za pravdu, mňa by taký chlap nevedel zaujať, možno inú ženu áno. Je to subjektívne.
@petronela1985 napisala som uplne to iste ;)
@petronela1985 Ano, tie obzory potrebujes rozsirit najma v oblasti respektu k ludom. Povedat o akomkolvek cloveku, ze je hora tuku, je nevkusne a necitlive.
@dadis ale to myslím ženy fakt že obrovské, nie +20 kg nadváha. Nikomu by som niečo také do očí nepovedala.
@milanemila ďakujem 😍
Long story short - vydávať obezitu za krásu je rovnako hlúpe, ako chváliť anorexiu. Viac k tomu nemám čo👍 Kto chce, pochopil už z úvodného príspevku. Kto nechce, bude si mlieť dokola svoje😉
@petronela1985 Mne je jedno, ake zeny myslis. Je to osoba, zena ako ty a ja. Naco ti je informacia, ci sa niekomu paci, ako s tou informaciou nalozis? Ty sa pacis vsetkym muzom? Ako sa da s tymto nalozit? Ved aj tak nakoniec skoncis jednym muzom, co ta lubi a nemusis sa uz nikdy nikomu okrem neho pacit. Obezita je choroba. Tiez sa tu nejdes pytat muzov, ako sa muzom pacia zeny bez ruky. Aj ked istotne take tiez maju svojich partnerov.
@dadis no lebo ma to zaujíma, keď to nezaujíma teba, tak scrolluj ďalej, jednoduché
Pojem krásy je relatívny a vysoko individuálny.
A je rozdiel krása všeobecne, pojem časopisový a oproti tomu sexuálna príťažlivosť. Existujú aj muži, ktorých naozaj viac vzrušujú ženy pri tele a chudé nie.
Čo keby sme rešpektovali názor a preferencie aj iných ľudí, nie iba svoje vlastné, ktoré nám podsúva dnešná doba.

@akje no ale ono je to fakt, ako píše autorka, proste zdravé to nie je. Ak sa to niekomu páči, tak ok.