Prečo ľudia vešajú fotky po rozchode?
Aky moze byt dovod vyvesit si fotky po rozchode byvalych partnerov? Ked dovtedy tomu druhemu na tom nezalezalo?
@januska12323 nie, do rámiku a na poličku do obývačky
Však nech si vykladá, ty si nová alebo ex? Ak nová a doteraz ich tam nemal asi budeš zachviľu ex ty.
Asi ešte nie je s tým vysporiadaný, teda aspoň ja mám takú skúsenosť s bývalým. Všade mal vyvesené svojej ex. Samozrejme mi to vadilo, tak ich dal preč. Ale proste neskôr som zistila, že nie je s tým rozchodom úplne vysporiadaný.
mozno trofeje ako polovnik
to pises o zene? Neverim, ze existuje chlap ktory by bol schopny vyvolat fotku, kupit ramik, pribit na stenu..neexist
Ja som ex. Fotka bola zjavne zabudnutá niekde v šuplíku.
@lija22 jo, toto je nereal, s tým súhlasím.
chodíš k nemu na návštevu, že si videla tú fotku? Tak asi vychádzate dobre, najjednoduchšie bude spýtať sa jeho
Ak si ex a vytiahol si tvoju fotku, tak ako spomienku. Si súčasťou jeho minulosti. V tomto prípade bude s rozchodom vysporiadany. Nevidím na tom nic zabavne.
no ak su na stole polozene sipky tak je to jasne- ma ta ako terc 😀 alebo ak ako si niekto vystavuje fotky zosnulych na pamiatku ma on vystavenu teba ... dovodov moze byt vela ..
@cookie29 aj s parozim 😄
@cookie29 myslíš, ako parohy?

Vyvesiť kde? Na sociálnej sieti?