icon

Prečo ľudia vešajú fotky po rozchode?

7. okt 2024

Aky moze byt dovod vyvesit si fotky po rozchode byvalych partnerov? Ked dovtedy tomu druhemu na tom nezalezalo?

januska12323
7. okt 2024

Vyvesiť kde? Na sociálnej sieti?

autor
7. okt 2024

@januska12323 nie, do rámiku a na poličku do obývačky

januska12323
7. okt 2024

Však nech si vykladá, ty si nová alebo ex? Ak nová a doteraz ich tam nemal asi budeš zachviľu ex ty.

janickacrazy
7. okt 2024

Asi ešte nie je s tým vysporiadaný, teda aspoň ja mám takú skúsenosť s bývalým. Všade mal vyvesené svojej ex. Samozrejme mi to vadilo, tak ich dal preč. Ale proste neskôr som zistila, že nie je s tým rozchodom úplne vysporiadaný.

cookie29
7. okt 2024

mozno trofeje ako polovnik

lija22
7. okt 2024

to pises o zene? Neverim, ze existuje chlap ktory by bol schopny vyvolat fotku, kupit ramik, pribit na stenu..neexist

autor
7. okt 2024

Ja som ex. Fotka bola zjavne zabudnutá niekde v šuplíku.
@lija22 jo, toto je nereal, s tým súhlasím.

autor
7. okt 2024
danica2711
7. okt 2024

chodíš k nemu na návštevu, že si videla tú fotku? Tak asi vychádzate dobre, najjednoduchšie bude spýtať sa jeho

grof_monte_christo
7. okt 2024

Ak si ex a vytiahol si tvoju fotku, tak ako spomienku. Si súčasťou jeho minulosti. V tomto prípade bude s rozchodom vysporiadany. Nevidím na tom nic zabavne.

ukgirls
7. okt 2024

no ak su na stole polozene sipky tak je to jasne- ma ta ako terc 😀 alebo ak ako si niekto vystavuje fotky zosnulych na pamiatku ma on vystavenu teba ... dovodov moze byt vela ..

vanilkovazmrzka
7. okt 2024

@cookie29 aj s parozim 😄

karolinakr
7. okt 2024

@cookie29 myslíš, ako parohy?