Prečo ľudia vešajú fotky po rozchode?
Aky moze byt dovod vyvesit si fotky po rozchode byvalych partnerov? Ked dovtedy tomu druhemu na tom nezalezalo?
Však nech si vykladá, ty si nová alebo ex? Ak nová a doteraz ich tam nemal asi budeš zachviľu ex ty.
Asi ešte nie je s tým vysporiadaný, teda aspoň ja mám takú skúsenosť s bývalým. Všade mal vyvesené svojej ex. Samozrejme mi to vadilo, tak ich dal preč. Ale proste neskôr som zistila, že nie je s tým rozchodom úplne vysporiadaný.
to pises o zene? Neverim, ze existuje chlap ktory by bol schopny vyvolat fotku, kupit ramik, pribit na stenu..neexist
Ja som ex. Fotka bola zjavne zabudnutá niekde v šuplíku.
@lija22 jo, toto je nereal, s tým súhlasím.
chodíš k nemu na návštevu, že si videla tú fotku? Tak asi vychádzate dobre, najjednoduchšie bude spýtať sa jeho
Ak si ex a vytiahol si tvoju fotku, tak ako spomienku. Si súčasťou jeho minulosti. V tomto prípade bude s rozchodom vysporiadany. Nevidím na tom nic zabavne.
no ak su na stole polozene sipky tak je to jasne- ma ta ako terc 😀 alebo ak ako si niekto vystavuje fotky zosnulych na pamiatku ma on vystavenu teba ... dovodov moze byt vela ..

Vyvesiť kde? Na sociálnej sieti?