icon

Prečo ma bývalý partner stále sleduje?

katka996
19. feb 2026

Dobrý deň,je to už 6-7 rokov čo nie sme spolu..ale pracovala som v CBA bol tam 3-5 x za deň.. teraz robím v Hoteli ako čašníčka chodí sa tam najesť..sem tam sa má spýta, či má hodí domov alebo do mesta na zastávku ale nechcem ... snažím sa mu vyhýbať lebo to čo bolo...bolo chcem na to zabudnúť..ani raz som mu nepovedala kde som čo som ,kde pracujem.. všade prišiel náhodne a keď ma tam videl chodí tam pravidelne...neviem už čo mám ísť kam... vždy sa mi prihovorí, pozdraví usmeje...ale neviem o čo mu ide..on priateľku má..

Strana
z2
anonym_13d87f
19. feb 2026

obsluz ho alebo ak mozes daj ho obsluzit niekomu ineho odzdrav a to je vsetko-nevsimaj si ho ..mozno mu tam len naozaj chuti jest ... alebo sa dohodni s kamosom aby ta prisiel pockat ked tam bude aj ex a nech hra tvojho priatela ...mozno pochopi a da pokoj

enmery
19. feb 2026

Veď to povedz tomu svojmu 60ročnému priateľovi, on to vyrieši😉

anonym_f71324
19. feb 2026

Povedz dedovi, vyrieši

katka996
autor
19. feb 2026
@anonym_13d87f

obsluz ho alebo ak mozes daj ho obsluzit niekomu ineho odzdrav a to je vsetko-nevsimaj si ho ..mozno mu tam len naozaj chuti jest ... alebo sa dohodni s kamosom aby ta prisiel pockat ked tam bude aj ex a nech hra tvojho priatela ...mozno pochopi a da pokoj

@anonym_13d87f snažím sa..ale niekedy to výjde na mňa že mám ho obslúžiť...mám pocit že si to užíva ale ja si ho nevšímam pozdravim odzdravim zo slušnosti...raz sa so mnou aj pohádal pred mojimi znamymi

katka996
autor
19. feb 2026
@enmery

@enmery nie je môj priateľ

katka996
autor
19. feb 2026
@enmery

@enmery na to som sa nepýtala 🙂 pokiaľ viem

katka996
autor
19. feb 2026
@anonym_f71324

Povedz dedovi, vyrieši

@anonym_f71324 na to som sa nepýtala

anonym_f92177
19. feb 2026

Ak nerobí ex problémy tak nemáš dôvod si ho všímať. Všetko sprav len v rámci prac. povinností.

anonym_f29a3f
19. feb 2026

tak asi ten 60r je ex co ju sleduje

katka996
autor
19. feb 2026
@anonym_f29a3f

tak asi ten 60r je ex co ju sleduje

@anonym_f29a3f nie nie je predstav si 🙂 mala som aj 38 ročného ex 🙂

enmery
19. feb 2026
@katka996

@anonym_f29a3f nie nie je predstav si 🙂 mala som aj 38 ročného ex 🙂

@katka996 Skôr o čo ide Tebe, riešiš ho na verejnom fóre. Nevieš v práci proste neutrálne ozdraviť alebo poprosiť kolegyňu, nech ho obslúži? A neriešiť?Pokial Ťa fyzicky neatakuje, čo chceš riešiť. A keďže je ex vôbec mi ma netrápilo, o čo mu ide. Asi si sa cez neho ešte nedostala.

ivik4
19. feb 2026

Ak Ti nic zle nerobi, nevyhraza sa Ti , nestalkuje Ta, nezmôzes nic. Mala som byvaleho na krku roky tak viem co a ako.
Kazdopadne chcem od niekoho vediet preco tu vsetci pisu o 60rocnom . Nieco mi uslo 🥲

katka996
autor
19. feb 2026
@ivik4

Ak Ti nic zle nerobi, nevyhraza sa Ti , nestalkuje Ta, nezmôzes nic. Mala som byvaleho na krku roky tak viem co a ako.
Kazdopadne chcem od niekoho vediet preco tu vsetci pisu o 60rocnom . Nieco mi uslo 🥲

@ivik4 stretávam sa so susedom má 60 ale neberiem to navždy ani ako lásku.. proste len z dlhej chvíle on je sám ja som sama.. vyzerá dobre na svoj vek no len teda niekomu je to na srandu žiaľ 😁 ale mne je to jedno nech si robia..ja viem prečo som to začala a viem, že to aj skončím

katka996
autor
19. feb 2026
@enmery

@katka996 Skôr o čo ide Tebe, riešiš ho na verejnom fóre. Nevieš v práci proste neutrálne ozdraviť alebo poprosiť kolegyňu, nech ho obslúži? A neriešiť?Pokial Ťa fyzicky neatakuje, čo chceš riešiť. A keďže je ex vôbec mi ma netrápilo, o čo mu ide. Asi si sa cez neho ešte nedostala.

@enmery ja som sa dostala..on sa potrebuje ukazovať stále

morpheuss
19. feb 2026
@enmery

@enmery tu vidíš, aká veľká výhoda je mať pichača seniora 60+... ten ťa o 10 rokov už stalkovať isto nebude.. buď bude na druhom svete, alebo si ani nebude pamätať kto si...

enmery
19. feb 2026
@morpheuss

@enmery tu vidíš, aká veľká výhoda je mať pichača seniora 60+... ten ťa o 10 rokov už stalkovať isto nebude.. buď bude na druhom svete, alebo si ani nebude pamätať kto si...

@morpheuss Tak podceňuješ 60tnikov, niektorí trtkajú prvú ligu. Uvidíš sám...

katka996
autor
19. feb 2026
@morpheuss

@morpheuss pokiaľ viem tu som nič nespomínala za 60tnika..bude sa to tuším so mnou vliecť do hrobu len preto, že som bola dlhšie sama

enmery
19. feb 2026
@katka996

@enmery ja som sa dostala..on sa potrebuje ukazovať stále

@katka996 Keby si sa z toho dostala, je ti u prdele, či ho stretneš či nie. Ako tu zaznelo, pokiaľ ťa neobťažuje, nestalkuje, neatakuje, neurobíš nič. Môžeš sa nastaviť len do neutrality.

morpheuss
19. feb 2026
@katka996

@morpheuss pokiaľ viem tu som nič nespomínala za 60tnika..bude sa to tuším so mnou vliecť do hrobu len preto, že som bola dlhšie sama

@katka996 ale veď ja vám dvom práveže fandím... tiež som už senior a tiež skvelý šukač.. tie mladé uchá sa na nás starších nechytajú.. výdrž + empatia + sebavedomie = skvelý sex...
Mladí nemajú nič z toho...

katka996
autor
19. feb 2026
@morpheuss

@katka996 ale veď ja vám dvom práveže fandím... tiež som už senior a tiež skvelý šukač.. tie mladé uchá sa na nás starších nechytajú.. výdrž + empatia + sebavedomie = skvelý sex...

@morpheuss 😂

enmery
19. feb 2026
@morpheuss

@morpheuss Ja čítam starý šukač😃

katka996
autor
19. feb 2026
@enmery

@enmery noooo tak je starý šukač bože jak keby každý z vás by tu bol svätý 🙄

morpheuss
19. feb 2026
@enmery

@enmery aj starý, aj skvelý... a vybavené 😂

katka996
autor
19. feb 2026
@morpheuss

@morpheuss niečo na tom pravdy je😁

katka996
autor
19. feb 2026
@morpheuss

@morpheuss je to proste len šukač-pichač... nič viac

enmery
19. feb 2026
@katka996

@enmery noooo tak je starý šukač bože jak keby každý z vás by tu bol svätý 🙄

@katka996 Ty sa zaňho hanbíš, to je to a nie jeho vek. O svätosti tu nikto nehovoril.

enmery
19. feb 2026
@morpheuss

@morpheuss Aj pekný som, aj múdry som😂

doriiis
19. feb 2026

Ešte ste nepochopili, že táto žena je troll?

katka996
autor
19. feb 2026
@enmery

@katka996 Ty sa zaňho hanbíš, to je to a nie jeho vek. O svätosti tu nikto nehovoril.

@enmery nie ja sa za neho nehanbím 🙂 inak by som tu o ňom nepísala...áno cítim sa trochu trápne keď niekde sme...

katka996
autor
19. feb 2026
@katka996

@enmery nie ja sa za neho nehanbím 🙂 inak by som tu o ňom nepísala...áno cítim sa trochu trápne keď niekde sme...

@katka996 ale nie je to hanba 🙂

Strana
z2