icon

Prečo ma kamarát odsunul bokom pre iného?

11. feb 2025

Poznám sa ním už 2 roky sme takí lepší "kamaráti" jak sa hovorí ale niesme spolu. No a raz sa stalo že sa prestal baviť so svojim najlepším kamarátom. Nahovoril mi o ňom (poznám ho aj ja prišiel mi fajn) že je falošný a že je gay a ide po ňom že mu nechce dať pokoj že ho sleduje a vydiera o peniaze ktoré mu ževraj dlží. Čudovala som sa najprv som mu neverila on sa s ním prestal aj baviť. No prešiel nejaký ten týždeň neviem presne ale nie dlhá doba a on sa s ním zrazu baví ako keby nič. Mňa odusnul bokom a zrázu mu nevadí s ním tráviť každý večer. Nechcem sa ho nato pýtať čo sa stalo že sú zas spolu ako jedna noha ale fakt ma mrzí že mne sa prestal venovať skoro úplne. Musím sa mu pripomínať a už ma to nebaví. Teraz vlastne neviem kto je horší a kto je tu vlastne falošný. Miestami mám počítač že ma zaňho doslova už vymenil. Čo by ste robili na mojom mieste? Nechať to tak alebo mu dať patrične najavo že niesom hovno a keď to chce teda so mnou ukončiť tak nech nato aspoň pozbiera gule??

Strana
z2
dota6
12. feb 2025

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatel-chce-ist-s-kamaratom-na-koncert/?page=3&scrollto=first

@autorka tu je podobná diskusia. Tam pani premazala svoje odpovede ale je to podobná situácia. Taký neštandardný trojuholník :D kamoš - kamoš a kamoška do počtu. Možno ti to otvorí oči.

elli333
12. feb 2025

Na tvojom mieste by som ich nechala nech si uzivaju zivot 😀. Oni to budu robit tak ci tak bez ohladu ci ich to nechas robit alebo nenechas. Len v prvom pripade sa budes trapit a v druhom nemusis, mozes si aj ty zit svoj zivot 🙂. Venuj sa sebe, zacni sa mat rada a potom najdi chlapa co sa prida.

Strana
z2