Prečo ma kontaktuje bývalá partnerka po rokoch?
Tak mi povedzte ženy je normálne, keď ma moja bývalá partnerka kontaktuje? Vydala sa za iného Napíše, zavolá. Nie sme spolu viac ako 3 roky. Vraj je šťastná no potom povie že na mňa často myslí. Nerozumiem tomu. Čo tým sleduje?
Ignoruj ju .
Možno sa to nedá chápať, lebo to nemá logiku.
Ale ona to v sebe nemá uzavreté s tebou. To že Ti volá nie je o jej vzťahu k tebe, to je o jej myšlienkach o tebe. Nerozumie čo ju k tomu vedie a asi dúfa, že keď sa Ti ozve, zistí prečo na teba tak myslí. Vôbec to, ale nemusí nič znamenať. Len ona má v sebe niečo nespracované a nerozumie tomu. Týmto sa snaží pochopiť to. A keďže sa Ti ozýva, tak zase viac na teba myslí a je to začarovaný kruh.
Najlepšie by si pre ňu, aj pre seba urobil, keby si ju odstrihol. Ona konečne o teba príde a ty to budeš mať uzavreté a pohneš sa ďalej. Možno to bude chcieť trochu guráže od teba, ale myslím si, že by to bolo pre Vás oboch najlepšie. Možno ju to zabolí, ale môže to byť konečne ten spúšťač toho, aby sa odstrihla.
Môžeš to ukončiť úplne s láskou, že si rád, že bola v tvojom živote. Že sa ale potrebuješ posunúť ďalej a že keď sa Ti ozýva, nerobí Ti to dobre. Určite sama vníma, že na tom nie je niečo s kostolným poriadkom. Nie je potrebné ostať s každým v kontakte. Je pekné si povedať v dobrom ZBOHEM, LÁSKO, JÁ JEDU DÁL /citát z piesne Jozef Laufer :D
Nie sme priatelia. Dlho nič a ozve sa. Zase dlho nič a zas. Nechápem prečo to robí.
@jaanoano asi jej nema kto zavidiet a obcas asi chce pocut ze ty stale places do vankusa a chces ju 😃
Možno sa to nedá chápať, lebo to nemá logiku.
Ale ona to v sebe nemá uzavreté s tebou. To že Ti volá nie je o jej vzťahu k tebe, to je o jej myšlienkach o tebe. Nerozumie čo ju k tomu vedie a asi dúfa, že keď sa Ti ozve, zistí prečo na teba tak myslí. Vôbec to, ale nemusí nič znamenať. Len ona má v sebe niečo nespracované a nerozumie tomu. Týmto sa snaží pochopiť to. A keďže sa Ti ozýva, tak zase viac na teba myslí a je to začarovaný kruh.
Najlepšie by si pre ňu, aj pre seba urobil, keby si ju odstrihol. Ona konečne o teba príde a ty to budeš mať uzavreté a pohneš sa ďalej. Možno to bude chcieť trochu guráže od teba, ale myslím si, že by to bolo pre Vás oboch najlepšie. Možno ju to zabolí, ale môže to byť konečne ten spúšťač toho, aby sa odstrihla.
Môžeš to ukončiť úplne s láskou, že si rád, že bola v tvojom živote. Že sa ale potrebuješ posunúť ďalej a že keď sa Ti ozýva, nerobí Ti to dobre. Určite sama vníma, že na tom nie je niečo s kostolným poriadkom. Nie je potrebné ostať s každým v kontakte. Je pekné si povedať v dobrom ZBOHEM, LÁSKO, JÁ JEDU DÁL /citát z piesne Jozef Laufer :D
Ja som sa pohol. Som rok ženatý. Ona odišla za iným a teraz toto.
Aaale, len si dviha ego. To tak niektore robia, alebo si drzia vo friend zone niekoho a obcas mu daju stipku nadeje.
A ty na čo snou komunikujes???to je tiež na zamyslenie
Ja som sa pohol. Som rok ženatý. Ona odišla za iným a teraz toto.
@jaanoano
Som presvedčená, že to nie je o tom, že by k tebe niečo cítila. Je to jej podvedomie. Možno sama nevie čo ju to núti na teba myslieť, možno na to nikdy nepríde. Ona si svoju myseľ takto naprogramovala, že ťa potrebuje udržovať vo friend zone. V skutočnosti jej vôbec nemusí na tebe záležať. Ty si asi po ruke, ona sa vyventiluje, uľaví sa jej a keď sa to v nej zase nahromadí urobí to opäť. Možno v podvedomí má ukotvené, že Ty k nej niečo možno cítiš. Možno Ti to manželstvo neverí. A keď si ju neodstrihol, tak sa v tom utvrdzuje. Možno to robí preto, že vie, že Ti ublížila a toto je také prepáč. Sama nevie.
Veď sa jej opýtaj prečo to robí? A potom jej oznám, že Ty ju už vo svojom živote nepotrebuješ. Môžeš jej kľudne povedať, že sa Ti to nezdá správne byť s ňou v kontakte. A tiež spomenúť, že si so svojou ženou šťastný a nerád by si bol, keby jej takáto komunikácia prekážala, lebo Ti na milovanej manželke záleží, záleží Ti na Vašom manželstve. Že ak Ti chce niečo podstatné povedať, tak nech to urobí teraz, lebo je to posledný takýto rozhovor 🙂
@jaanoano Ona sa len potrebuje uistiť, že je stále zapísaná minimálne v tvojej hlave... ako tá, čo ušla. A ty? Poslušne preberieš hovor od nej aj na sms odpíšeš...lebo všeobecne muži majú občas tendenciu fungovať ako verné psíky. Dúfaš, že z toho niečo kvapne, pritom si len jej emocionálnym odpadkovým košom, keď sa nudí, alebo keď ju vytočí ten jej manžel.
@jaanoano Ona sa len potrebuje uistiť, že je stále zapísaná minimálne v tvojej hlave... ako tá, čo ušla. A ty? Poslušne preberieš hovor od nej aj na sms odpíšeš...lebo všeobecne muži majú občas tendenciu fungovať ako verné psíky. Dúfaš, že z toho niečo kvapne, pritom si len jej emocionálnym odpadkovým košom, keď sa nudí, alebo keď ju vytočí ten jej manžel.
@anonym_b34a6d Čo by malo akože kvapnut? Nič od nej nechcem. Moja priorita je moja rodina.
@anonym_b34a6d Čo by malo akože kvapnut? Nič od nej nechcem. Moja priorita je moja rodina.
@jaanoano ....napíš jej, .....uz sa mi neozývaj, otravujú ma tvoje správy. Mám najlepšiu manželku na svete a na iné ženy nemám ani sekundu času. Prajem pekný deň
Niektoré ženy sú mrchy a mali by radi chlapa ako poslusneho psíka na zavolanie. Tým, ze si sa oženil, jej ego utrpelo. Pravdepodobne bola o sebe presvedčená, ze je pre teba nenahraditeľná. Ona sa mohla vydať, ale ako to, ze ty si sa oženil? Ze za ňou neplaces do vankúša? Tým, ze si sa oženil, tvoja cena v jej očiach stúpla, stal si sa nedosiahnutelnym, zakázaný ovocím a ona možno testuje, či máš stále pre ňu slabosť, či by ta dokázala opäť namotať či má pre teba vyššiu cenu ako tvoja manželka. Poznám to z druhej strany. Ked som sa zoznamila s mojim manzelom, bol samozrejme single. Po vzťahu ako na hojdačke, kde mu partnerka dá sa povedať ušla s iným. Môjho manžela by si bola želala mat ako tzv poistku, oddaneho psíka, vždy pripraveného pomôcť. Keď zistila, že sa dal dokopy so mnou, zrazu sa mu začala ozývať, volať, písať a pokračovalo to aj prvé roky nášho manželstva. Môj muž jej nikdy neodpovedal na spravy. Volala z utajeného čísla. Neskôr sa aj so svojím amantom rozišla a vrcholom bolo keď požiadala môjho manžela, či by s ňou nešiel na stužkovú jej neterky. Za mňa naozaj trápne. Manžel samozrejme odmietol, nikdy mi nedal pocítiť ani záchvev neistoty💚 Bud verný tej, ktorú si si vybral za svoju manželku. Všetko ostatné nekompromisne odstrihni💯
Mozno jej to s novym az tak neklape, mozno si honi ego, mozno si bol dobry v posteli a chce si na tajnasa za...
uprimne, len si zbytocne nenechaj pokazit svoj aktualny vztah, lebo ty mozes byt v tom absolutne nevinne a tvojej zene by to aj tak nemuselo padnut dobre... toto odstrihnut. Vybrala si, nech ma. A ty uzivaj manzelstvo♥️
@anonym_69e1b1 Odoslané. Vďaka.
@jaanoano Ak chlap povie, že má rodinu ako prioritu a od bývalej nič nechce, ale napriek tomu jej znova a znova dvíha telefón a odpisuje jej, tak si sám protirečí. Kto naozaj nemá záujem, ten hádže číslo do blokovaných po prvom zbytočnom telefonáte. Buď úprimný, tebe tá jej pozornosť proste robí dobre... asi si tým dvíhaš sebavedomie.
To my odkial mame vediet? Ved sa jej opytaj. Take jednoduche nevies, musis sa pytat na MK? 🙄
@jaanoano Ani ja som tomu nerozumela, preco jeden po 6 a druhy po vyse ,20 rokoch ma kontaktuje. Blokla som ich. Ten druhy si akosi myslel, ze ma šancu. Rozisla som sa s obomi ja.
Tak preco ta kontaktuje nevieme, otazkou je preco ju ty nevies “upratat”, ked je pre teba rodina priorita? Telefonujes s nou, smskujes a si k dispozicii po case ked sa zase ozve?! 🙈🙃

@jaanoano no iba ta informuje o svojich pocitoch 😆🙈