Prečo ma muži neoslovujú a ako to zmeniť?
Ženy ja už neviem, vždy všade kde prídem, napr. nové pracovisko… hocikde tak sa na mňa chlapi pozerajú ale neoslovia ma, ostatné áno. Mám strašne komplikované vzťahy s chlapmi, ja neviem či im vadím, či ma nemajú radi, či som až tak hnusná… nechápem tomu. Je pravda, že som pred chlapmi tichšia ale zasa si myslím, že nemám problém s hanblivosťou. Nadväzujem očné kontakty, nehanbím sa len som tichá. Neviem prečo ma nikto nikdy neosloví. Ja už mám potom pochybnosti o sebe. Snažím sa už aj viac komunikovať ale pravdou je, že sa necítim žensky dostatočne, myslíte, že ich to odrádza? Ja som taký typ, dokážem sa spoľahnuť len na seba, radšej si všetko porobím sama, proste ich nepotrebujem ale prečo? Necítim sa potom nikde dobre, keď ostatné sú oslovované a ja nič. Ničí mi to aj sebavedomie. Čo by ste mi poradili?
na small talk sa bojis odmietnutia? a to ty si myslis, ze s kazdym muzom s ktorym hodis rec alebo ta oslovi z toho bude nejaka "vaznost" alebo nieco... ?
Ak vypliestas oci a sledujes chlapov okolo, tak sa necuduj, myslim, ze v dnesnej dobe je to divne. To ze sa niekto pozrie ked ide okolo je normalne, nemusis hned nadvazovat ocne kontakty. pozdravim sa, aky mate den sa opytam, u kolegov okomentujeme pracu atd a ked je nalada pokeca sa dalej, ked nie je, tak nie je.. co tam po riesenie. Idem okolo suseda, cauko ako sa mas atd.. ake pripravy a ocne kontakty a hypnozy? ocne kontakty a taketo sradnicky a tiche signaly vysielane cez miestnost si nechaj pre bary... tam mozes cakat, ze nejaky sa mozno chyti ale bezne dni, v praci atd? :D

mozno sa tiez hanbia a boja sa odmietnutia... bezna vec... myslis ze pre mnohych chalanov je tento prvy krok prijemny? Absolutne nie, hlavne ked sa casto stretaju s odmietnutim ale hnusnymi reakciami..