Prečo ma najlepšia kamarátka ignoruje a ponižuje?
ahojte, chcem sa len zdôveriť s niečím co ma trapi a nad cim premyslam. mala som par rokov velmi dobru kamarátku, mozem povedat ze najlepsiu, velmi sme si rozumeli mala som ju rada, trávili sme spolu cas a vela som jej o sebe povedala. posledných par mesiacov si nasla iných kamaratov a mna postupne odstrihla, podotýkam ze nikdy som jej nic zle nespravila, praveze som pri nej stale stala podporovala ju. postupne so mnou prestavala komunikovať alebo čoraz menej, zacala byt ku mne protivna, zacala ma ponižovať, neraz mi to velmi ublížilo ukrivdilo. nasla si nových kamaratov par z nich aj poznam, chodi po vonku uz len s nimi, viem ze o mne nerozpráva pekne. ja len nerozumiem preco. nic som nespravila, proste ma od seba odhodila ako psa. Co si myslite? Co za tym moze byt?
Nic, jednoducho taky je zivot...ludia prichadzaju a odchadzaju. Pravdepodobne sa s nimi citi lepsie, ako s tebou. Treba sa s tym zmierit a sustredit sa na ludi, ktori maju zaujem travit s tebou cas.
Ani ma to neprekvapuje, keďže dnesne 25+ sa chovajú ako kedysi 16+
Bud rada, ze to urobila teraz a nie o ďalších 8 rokov neskôr. A poučenie- no dobre si rozmysli, co komu povieš. Radsrj niekde linka dôvery ako blbe info blbej akože super kamoske.
Po precitani prispevku som myslela ze sa jedna o 17 rocne dievcata a nie skoro 30 rocne zeny.
Nech uz je dovod akykolvek (mevieme ako si sa spravala Ty, ako ona, aky bol realne uprimny vztah atd), okruhy priatelov sa v zivote bezne menia. Takze zbytocne analyzujes co ako preco, kamosky uz nie ste, vobec sa nou nezaoberaj a ani v sebe neziv myslienky ci Ta ohovara ci nie, zi so svoje.
To by sme vás museli obe poznať, takto ti to nikto nepovie. Nič sa medzí vami neodohrali? Porozmýšľaj. Najlepšíe by bolo, keby si sa posunula ďalej a neriešila ju, bude ti ľahšie. Raz sa to dozvieš.
Našla si kamarátov, s ktorými ju zrejme spája viac spoločných záľub a s ktorými si asi lepšie "sadla". Vaše kamarátstvo bolo pre ňu asi fádne. Zbytočné sa kvôli tomu trápiť a hľadať vinu v sebe. Niektorí ľudia skrátka vyhľadávajú zmeny, keď sa už necítia komfortne.
ja by som sa nad tym uz ani nezamýšľala, problem je len ten ze sme si pred par rokmi nasli pracu spolu, robime v jednej kancelárii a dost sa ma to dotýka ked sa k nej prihovorim alebo sa na nieco opýtam a ledva mi odpovie, popripade neodzdravi ked sa pozdravim. nic sa medzi nami nestalo. chapem ze si nasla mozno ludi s ktorymi jej je lepsie, ok to rešpektujem, mna len zaujima preco sa ku mne sprava otrasne, v praci ako keby som bola nieco menej. jedine co ma napáda je ze som vypracovala niektore veci v praci lepsie ako ona, vtedy som videla ze sa jej postoj ku mne zacina menit. Ale ja by som jej uspech v praci dopriala, ona mne asi nie.
proste ako keby mi chcela robit napriek, v praci mame kolegyne ktore viem ze neznasala a vobec s nimi nevychádzala, od kedy sa my dve uz nebavime, chodi za nimi, vola ich na kavicky, smeje sa s nimi nasilu pritom viem ze to nieje úprimný smiech lebo ju poznam a stale tak aby som to pocula. Mne to je fuk nech ide s kym chce, len nechapem o co jej ide, to ma zaujima
Tak takú to ozaj netreba. Žiarli.
Uz ta pozna ako svohe boty, nudis ju, potrebuje novy vzruch a impulz do zivota. Novy okruh ludi s novymi kamoskami. Pozna tvoje slabe miesta a presne vie, kam stuchnut. Ty sa rutis a ona je ukojena....
... Nech si ta pipa nemysli, ze moje priatelstvo je zadarmo a na vecne casy.... 😅
Oser ju, bestiu. Sprav jej nejaku zakernost, (spomen si, ktoru cim ohovorila a ked ju bude napr. Tahat na obed, tak jej povedz... vsak si o Bete povedala, ze ma zadok ako lodny kufor😂s patricnym volume)
Podľa mňa sa s tebou aj predtým kamarátila len preto, lebo nemala nikoho iného, bola si pre ňu len akési núdzové riešenie. Teraz si nešla partiu podľa svojho gusta a ty si jej začala byť príťažou, ktorej sa chce zbaviť.
Mate 25+ a nieco podobne sa u nas v triede riesilo na zakladnej skole. 🤣 Kusok dospej ja nemam este ani 25+ a toto by bolo pre mna trapne riesit, nikoho nemozes prinutit aby sa s tebou kamaratil. Keby mna zacala kamaratka alebo hocikto ponizovat tak dovi dopo 👋🏻
Komunikácia, komunikácia...ahhh. Pozvi ju na kávu a tam si to medzi sebou vydiskutujte.
Bože ženy, vy ste tu snáď všetky z kameňa čo sa ich nedotkne nic čo sa v živote stane,.keď čítam tie odpovede.. jedine že by to tak nebolo a papier znesie 😏
ludia sa menia a meni sa aj ich nazor na okolie ... nehovorim o tom ze mozes byt aj ty sama viac toxicka ako si pripustas a proste ju to prestalo baviť
Tak už nemá záujem. Nehľadaj ju ani ty a hotovo. A keby raz si rozmyslí že.budes aj ty dobrá. Tak už kašli na ňu.
@jana_eyre_2 Odpovedám na otázku, čo si myslím, že je za tým, neplánujem byť necitlivá. Úprimne povedané, obávam sa že tento vzťah už autorka nerozchodí. Je mi jej ľúto, ale kamoška s ňou zrejme celý čas mala len úžitkový vzťah a teraz ju už nepotrebuje.
@zuzitko74 ja som skôr mala na mysli komentáre, ktore tu vyzdvihujú jej vek a vysmievajú sa (a bolo ich tu viac podobných), akoby v 25+ sa človeka nemohlo dotknúť, že kamarátka sa s ňou prestala baviť..

mame 25+