icon

Prečo ma odmieta?

zarkaamamka
21. jún 2020

Dievčatá
Ani neviem ako začať .... Cca rok do zadu som zbadala na priateľovi že je iný ... Keď som sa ho dotkla odsunul my ruky. Povedal prestaň sex už bol len možno 1x za 2-3 mesiace
Absolútne žiadne city len hádky a odstrkavanie.
Bola som nahnevana čo sa deje ... Bol iný
V novembri 2019 som mu nasla v mobile správy od kolegyne
Nebolo tam písané nič o sexe nič o stretavani
Len jej pisal že je chorý že je unavený
A že mala je doma zla a také veci proste čo bolo doma
No poslednu sms jej napísal kedy dáme to oficiálne rande? To ma zaskočilo.
Pýtala som sa na to. Na druhý deň mi písal sms spráce že ide bývať k mame že už nechce byť somnou . Bývalí sme vtedy u mojej mamy.
Po mesiaci sa vrátil že chce byť s nami
Potom asi 2m bolo všetko ok kúpili sme dom išli sme bývať sami.
Teraz je znova taký hnusný žiadna láska žiadny cit pol roka sme spolu nespali
Stále si ľahnem k nemu a povie prestaň
Mňa to tak strašné trápi
Povedal že nemá nikoho že som sprostá že si to myslím
Začala som sa od vtedy viac o seba starať kozmetika kaderníctvo chudnem cvičím
A on stále stal nič
Ani len pusu mi nedá... Ja som s toho strašné vyčerpanaa je mi do plaču každý deň
Nevládzem ani plakať
Len ma hnevá že som nervozna vo vnútri a nechcem si spraviť zbytočne zdravotné problemy
... Poraďte mi čo mám prosím robiť ja už naozaj ďalej nevládzem trvá to už dlho
Ja mám 25rokov on má 36 rokov a máme 3r dcérku
Ďakujem

Na druhý

Strana
z2
ckocka
21. jún 2020

Nie, ja by som naozaj tyrana doma nemala - letel by v tej minúte kedy sa prejavil.

pribinak
21. jún 2020

Zmeň prácu, pozerám že si z Nitry, to nie je mala učupenú dedinka medzi horami. Nájdi si inú prácu a prestaň sa na všetko vyhovárať.
Zavolaj mame, stiahni chvost, ospravedlniť sa a hotovo

lija22
21. jún 2020

nikam nechod. mas cas, zda sa, zmier sa s tym, ze je z neho spolubyvajuci. Zatial odkladaj grose bokom a hladaj lepsi job a daku cimru a uvidis co bude

zarkaamamka
autor
21. jún 2020

@sissy27 no nikam

zarkaamamka
autor
21. jún 2020

Nie som s NR
@pribinak ni

zarkaamamka
autor
21. jún 2020

@lija22 zatiaľ asi tak

zarkaamamka
autor
21. jún 2020
sashka22
21. jún 2020

@zarkaamamka veď to nemusí byť nevyhnutne len tam kde žiješ a 10 domov ďalej....chod za starostom, povedz čo je vo veci, že nebudeš mať ísť kam a či Ti poradí niečo v okolí. Starostovia sa medzi sebou poznajú.... Všade sú nejaké soc. byty a ťažko sa do nich dostať, tak na Tom pracuj v dostatočnom predstihu.

macekovam
22. jún 2020

@zarkaamamka vieš čo asi ho traia dlžoby co mate.. Možno ma aj depku z toho...

macekovam
22. jún 2020

@ckocka ak by si stihla reagovať..

ovaaa
22. jún 2020

@zarkaamamka Na jeho vek nedospele a pohodlne chovanie. V tom pripade hladaj moznost byvania. Nemas nejaku kamosku, ze by ste spolu byvali a navzajom si pomahali, pripadne si prenajmy izbu, ktora je lacnejsia ako byt... Skus si z kazdej vyplaty odkladat aspon par euro.Ak si kucharka mozno k peceniu nemas daleko ...nejake torty, pecene drobnosti ...peniazky navyse.

danieladeley
22. jún 2020

@zarkaamamka tak ty si mu nasla v mobile sms kedy da rande s kolegynou, nespi s tebou, dokonca odisiel...tak sa vratil a ty si s nim po dvoch mesiacoch kupis dom??? kto chce kam, pomozme mu tam..ma ta na to, aby mal postarane, navarene, vyprane a ked pride cas a kedze ani dom neni tvoj, pojdes pa pa a nastahuje si kolegynku. a potom sa uvedomis ako sa vsetko da AK SA CHCE a budes si obijat hlavu preco si to neurobila skor. mozog mas naco? ako chces aby si ta chlap vazil, ked si ani samu seba nevazis?

desore
22. jún 2020

Zamysleli ste sa nad tym, preco pisal kolegyni? To, ze svoju partnerku odmieta, neznamena, ze ma inu. Mozu to byt problemy v praci, uver... Atd... Ak by s partnerkou a dietatom nechcel byt, nekupuje dom. Prosim Vas, tie uzasne mienene rady... Odid byvat k mame? Preco? Ta chce mat svoj zivot, nie riesit problemy dietata. Po prvych problemoch utiect? Treba ich riesit!!! Jednoznacne treba si sadnut a porozpravat sa alebo navrhnut manzelsku poradnu. Ako moze niektora z Vas napisat, ze ju nemiluje! To ze nema s nou pohlavny styk, znamena, ze nie je medzi nimi laska? Vela z Vas musi este dozriet, aby pochopilo o com je zivot.

danieladeley
22. jún 2020

@desore kolegyni napisal kedy daju rande. ale pravda, to este nemusi nic znamenat. Dom kupil, ale uver je na neho a manzelia niesu, takze je v podstate jeho. ked spolu nespia, nemusi ju este nemilovat, ale zeby jej ani pusu nedal? clovek nemusi byt neviem aky vyzrety aby toto pochopil, ale pre niektorych je to ocividne problem

zuzuliennka1
22. jún 2020

@desore ja velmi dobre chapem, o com je zivot a najma vztahy... precitaj si jej odpoved na moju otazku ako sa spoznali... cez net, bez foto, ona mu asi skocila na sladke recicky, predtym tyran, takze zobrala co prislo, lebo bol dobry a mily a aj dom kupili,... to je tak pevny zaciatok vztahu, ze az 🤦🏼‍♀️ ano zas budem za trapnu a nemodernu, ale zas vidim, ze inak to proste nejde. Dvaja sa musia spoznat a “sadnut si” vzajomne, aby zacali spolu fungovat, a nemyslim byvanie. Vztahy postavene na detoch a hypotekach koncia presne takto.

katkati
22. jún 2020

@zarkaamamka Ja by som tak nedokázala žiť. Veď váš vzťah sa podobá na vzťah prísneho otca, ktorého neplnoletá dcéra musí počúvať na slovo, lebo nemá dosť financií na to, aby sa osamostatnila. Ale ty si už dospelá žena s dieťaťom, už by si mala rozmýšľať úplne inak a využiť všetky možností, ktoré ti ponuka systém, úrady, možno aj rodina, známi atď., aby si žila s dcérkou, tak ako si zaslúžite. Najprv bude ťažko, ale potom sa môže zlomiť v prospech teba, niekoho stretneš, nájdeš si lepšia platenú prácu. Lenže ty si už rezignovala a nedúfaš už v nič iné, len že ťa bude opäť milovať. On keby ťa chcel milovať, tak by ťa miloval teraz a nie čakať, že potom, možno ...

oli18
25. jún 2020

Zakladateľka, tam kde iné začínajú, ty už končíš. Na tvoj vek už máš veľa toho za sebou. Jeden vzťah s tyranom, druhý zrejme končiaci. Je mi ťa ľúto, aj keď ti to nepomôže. Na tvojom mieste by som požiadala matku o pomoc. Ak má srdce za správnom mieste, prijme ťa. Držím palce.

kassandra25
26. jún 2020

@zarkaamamka a preco sa neopytas jeho kolegyne, co mas spravit??? Tak on si vala gule s nou ked je, sa vypusta a na teba nema ani energiu ani chut, nech ti ona poradi. A ked mas len 1 dieta, tak hadam nebude az taky problem s nim nebyt, no nie? A este ti dam jednu radu, lebo si nechapavka: oni to oficialne rande uz mali, ako spominali v sms, tak sa chod pozriet, ako to prebieha, aby si nevysla z cviku, chod a uvidis, ako vyzera taky sex, lebo ty ho nepraktizujes. Ale ked sa pojdes pozriet na nich, aspon ho uvidis🙂))) a sorry za uprimnost.

zarkaamamka
autor
26. jún 2020

@kassandra25 a kde ho mali ? Ako to môžte tvrdiť ?

zarkaamamka
autor
26. jún 2020

@kassandra25 a bolo to pred rokom ťa kolegyňa už ma iného a čakajú detsko 😂😂😂

Strana
z2