icon

Prečo ma priťahuje osoba, ktorú nepoznám osobne?

uzivatel55
24. aug 2025

Ahojte, v poslednej dobe stále myslím na osobu ktorú nepoznám osobne, ale párkrát sme sa videli. Dnes sa mi dokonca o nej sníval dosť intenzívny sen. Myslím na ňu naozaj pravidelne a niečo ma ku nej ťahá, ale neviem ako je to možné keďže sme sa nikdy nerozprávali.

lenkakravcova
24. aug 2025

@uzivatel55 lebo si tu osobu idealizuješ. Nepoznáš osobne - nevieš že prdí ako všetci ostatní 🤣 (to sa v snoch vynecháva).

moonlight1210
24. aug 2025

@uzivatel55 poznal si v minulosti osobu/osoby, ktore v tebe zanechali pozitivny dojem a predstavuju to, co by si aj ty chcel do zivota.

Crty tejto zeny, jej gesta, rec tela a mimika je taka (alebo velmi podobna), aku maju tie “vzorove” osoby, a aku si ty spajas s povahou, ktora ti je prijemna a pritazliva.

Preto u teba vzbudila zaujem uz takto na dialku, hoci ste v priamej interakcii este neboli.

Zvysok je premietanie tvojich ocakavani do nej, aka bude, resp. by mala byt, kedze zakladne predpoklady nato, aby ta zujala, uz nahodne (na dialku) naplnila a tvoje podvedomie automaticky ocakava, ze bude platit i zvysok.

glade22
24. aug 2025

Veď to je najjednoduchšie! Páči sa ti fyzicky a o jej/jeho zlých vlastnostiach nevieš nič, tak máš pocit, že je to ideal 🙂

morpheuss
24. aug 2025

Koľko krát som ja bol platonicky zaľúbený... až do momentu, kým som tú osobu lepšie spoznal. Vtedy išla zaľúbenosť hneď preč a moje zidealizované predstavy narazili na tvrdú realitu.