Prečo ma priťahujú mladší muži?
Ma to nejaké logické vysvetlenie?
Logická nie je ani tvoja otázka 😆 Dám ti radu pozri sa do zrkadla a pochopíš snáď
Preco v tom hladas logiku? Nenechaj sa odradit narazkami na zrkadlo. To, kto ta pritahuje, nevies racionalne ovplyvnit. Ano, ak mas 30 a pritahuju ta muzi o 10r mladsi, tak to moze byt komplikacia z pohladu zalozenia rodiny a pod. A tiez ta ti mladsi muzi mozu brat len ako pobavenie a dobrodruzstvo. Ale to aj starsi, ci rovesnici. V konecnom dosledku aj tak zalezi len na tych 2 konkretnych ludoch - ci tam je vzajomna pritazlivost a rovnake ocakavania od vztahu.
Trauma z detstva? 🤷🏻♀️
Starší zrejme už nestíhajú.
Ak je to obojstranne,prečo nie
ktosi hore tu písal o vzťahu.... načo? pekne si uži kým ťa chcú a ty chceš sex a nerieš 😉
@hruska91 trauma??? 😂😂😂
Ze preco? Lebo mlada tvar, mlade telo, ktore ma vydrz, zdrave zuby ci elan do zivota su pre zenu ovela viac pritazlivejsie ako scvrknuty sedivy ci plesivy pan so zubnou protezou. Ja tomu hovorim zakon dzungle alias priroda vie, co robi.
@zuzanka.zuzu neviem videla som o niečom takom minule príspevok 😀 že je dôležité ako sa otec k deťom správa vo vzťahu k budúcim vzťahom dcer 😅
Lebo su mladi, pekni, plny sily a s pevnym telom? 😛Koho pritahuju stari ludia??🤔
Lebo su mladi a pekni 😃
odjakživa som mala len mladších.....neriešim...akože ja som dopredu nevedela,koľko majú rokov,to som zistila až neskôr
@dadis mám 25 a priťahujú ma 18-20r. Sama ešte nad rodinou neuvazujem, skôr proste len si užívať vzťah jeden s druhým. Avšak sama to nechápem prečo práve táto veková skupina vždy a znova. Som taký mamičkovsky typ, ale zároveň sa rada bavím
@stanulienkat mne práveže nejde o telo alebo tak, veď sama ešte vyzerám dobre. Skôr o to, že keď sa s niekým spoznám a zistím že ma len 19 napr, cítim sa divne... Ja sama vyzerám na 18 takže tí muži to nevedia zo začiatku tiež odhadnúť. Avšak vždy skončím v mladšej skupine neviem prečo
Jeeejda, to su este deti😁
Máš 25 a priťahujú ťa 18-19 roční? Jaaaj to je nič neobvyklé, keby si mala 45, to by bolo na inú debatu.
@rozculena presne aj ja 😃 a zostalo mi to, aj keď už len pasívne. Ale manžel je tiez mladší 🤭
@stanulienkat Mňa 🤣 a nie, nemám traumu z detstva 🤣
Nič si z toho nerob, aj z toho môze byť pekný vzťah časom. Ved teraz nejdeš do svadby a deti plodiť, tak si to uži. Ja som bola na tom rovnako a mala som vtedy velmi zreleho partnera na svoj vek, mal uz vodicak, ja tiez aj auto, motorku, chodili sme na chatu, na vylety, bola to parada.
Co je sranda, mám uz vyse 40, ale moje preferencie sa nezmenili. Keby som zostala sama, nedokazem si predstavit dat sa dokopy so styridsiatnikom alebo patdesiatnikom...proste pre mna su to stari chlapi, absolutne ma nepritahuju.
Takze by to bol zajac alebo by som bola radsej sama 🙂
@stanulienkat to by si sa velmi cudovala, ako mnohi uz v tom veku nie su deti 🤭
@babulkomale ani nehovor,neviem si pri sebe predstaviť chlapa v mojom veku,ex bol mladší,síce len o 1,5 roka,stárli sme spolu 😂
Radšej budem sama😀

Co to znamena o dosť mladší muži