icon

Prečo ma stále psychicky ničí môj ex?

22. sep 2024

Rozišli sme sa len pred pár dňami. Už som to nezvládla lebo ma psychicky ničí. A včera mi napísal: spala u mňa iná.
Tak som mu napísala: tak si to uži a on ze- treba užívam si .
A blokla som ho. Prečo mi to písal? Prečo mi ubližuje stále ?
Veľmi ho ľúbim ale nechcem mať pri sebe niekoho kto si neváži moju lásku.

Strana
z2
autor
23. sep 2024

@mantilka Má povedal mi že budem plakať

monikkatt
23. sep 2024

A co na nom tak strasne lubis?? Omg sak otvor oci a nenechaj zo seba robit chuderu

netoppierka
23. sep 2024

Pre jedno kviti, slunce nesviti. No a teraz hlavu hore, daj kaderníčku, krásne sa nahoď a výraz von. Nezabudni na úsmev. Jeho vykopni z hlavy. On ti za toto nestojí. Mohol by aj milión krát volať, už by som ho viac nechcela. Môj ex dal svojej frajerke moje číslo a mi volala. Tak som mu napísala že ak mi ona ešte raz zavolá jeho číslo bude na bilborde. A odvtedy som mala svätý pokoj

autor
23. sep 2024

@monikkatt Ľúbim na ňom to ako sa pri ňom cítim, keď som s nim tak cítim sa byť šťastná, dáva mi energiu ale akonáhle sme od seba tak je ako monštrum. Nemôžem povedať v živote ma neudrel ale nadáva mi ,zhadzuje ma a ponižuje.. vraj som škaredá a nemám na jeho ex a podobne.

monikkatt
23. sep 2024

Neverim ze toto je realna tema. Nadava ti ze si skareda? Ponizuje ta? Porovnava s ex?? jdu blejt velebnosti z takeho chlapa... a ty ho milujes 🤮🤮

autor
23. sep 2024

@monikkatt Áno a trpím a nechápem sama seb ako t dokážem

dadis
23. sep 2024

No to je na psychologa, zavislost ako vysita

mirro
23. sep 2024

Bez ohľadu nato, čo cítiš k nemu ty, tak on je kus nevyzretého idiota, lebo len taký jedinec dokáže napísať to,čo on tebe. Normálny chlap, keď skončí vzťah, nemá potrebu písať bývalej také "oznamy"....

milos81
24. sep 2024

Tiež sa mi to stalo, po 2,5 roku mi povedala, že som sa jej nikdy nepáčil, ani so mnou nikdy byť nechcela, vraj chce takého, za ktorým sa všetky ostatné ženy budú na ulici otáčať, že ktorá by takého ako som ja chcela, lebo ženy neznášajú takých, čo im v domácnosti pomáhajú, lebo to z nich robí neschopné, vraj som zaostalý ako aj celá dedina v ktorej žijem, no a pritom ja by som pre ňu v tej dobe spravil prvé aj posledné. Chcem tým povedať, máš šťastie, že už s ním nie si, je to debil, inteligentné osoby nikdy neničia iných, išlo pravdepodobne o narcistického manipulátora, ako v tom mojom prípade, otoč list, spáľ mosty, vyhoď alebo daruj bezdomovcom veci od neho, aby ti ho nič nepripomínalo a uvidíš, bude to už len lepšie...

svetlovlaska37
5. okt 2024

Ahoj...ako sa citis? Je to lepsie ..alebo ste spolu zase? ..mam podobnu skúsenosť...

tiezjedna
5. okt 2024

si škaredá, nemáš na jeho ex, ale aj tak si ťa nabrnkol😎😂 chlapec je väčší debil než sa zdá👍

dudos
5. okt 2024

Po tejto správe by bola moja jediná reakcia na neho taká, že by som si ho zablokovala. Aj v telefóne ale aj v živote. Určite by som to oplakala, ale už by nemal miesto v mojom živote.

autor
6. okt 2024

@svetlovlaska37 Ahoj nie sme spolu, videli sme sa pred týždňom na autobusovej zastávke.on sa pozeral priamo na mňa ale ja som sa pozerala inam. Stále mám jeho fb a vidím že si píše so svojimi exkami. Takže mňa stratil. Ale stále to.boli myslím naňho a chýbajú mi tie spoločne chvíle ale všetko je už preč

autor
6. okt 2024

@dudos Už miesto u mňa nemá lebo jeho správanie voči mne nie je ľudské.

Strana
z2