Prečo ma ženy nemilujú?
Ženy povedzte mi prečo ma nelúbite, a čo je 100% záruka na to aby ma ženy lúbili? Čo funguje zaručene ale že úplne zaručene. A jak sa to dá nadobudnúť.
Si aký si, nič nebude fungovať, lebo žiadna obyčajná žena bez psych.diagnóz nebude chcieť chlapa ako si ty. Nemáš to v hlave v poriadku, chceš nornálnu ženu,pričom si sám postihnutý , vyberáš kontajnery, nevydržíš nikde ,si dotieravý a zle vyzeráš .Kým neodstrániš všetky body okrem posledného, tak nikdy.Ale ty to vieš a rád tu o tom trepeš večnosť a aj trepať budeš.Aj zlá pozornosť,je pozornosť, však?
@anonym_650d2c očúvaj ma sem, ak by som odstránil všetko menované tak mi to dáva 100% záruku že ma budú ženy lúbiť? Lebo pokial to nieje zaručené tak načo to budem meniť? Ja potrebujem záruku že keď to zmením tak mi to na 100% zaručí že ma budu lúbiť. Aby som vedel že sa mi to oplatí.
@anonym_650d2c očúvaj ma sem, ak by som odstránil všetko menované tak mi to dáva 100% záruku že ma budú ženy lúbiť? Lebo pokial to nieje zaručené tak načo to budem meniť? Ja potrebujem záruku že keď to zmením tak mi to na 100% zaručí že ma budu lúbiť. Aby som vedel že sa mi to oplatí.
@nepodarok Aj keď ostaneš škaredý a tučný, tak si nájdeš rovnakú ako ty, alebo ešte škaredšiu a tučnejšiu.Ale ty nemáš ako odstrániť svoju debilitu, na to nie sú tabletky, ani na udržanie si zamestnnia a nervové záchvaty, ktorými trpíš v situáciach, ktoré zdravý človek zvláda iným spôsobom.Nikdy nebudeš zdravý a preto inú ženu ,ako si ty sám nikdy nezbalíš. Rovný rovného si hĺadá.
Lebo si otravny
Ale to ,aby ťa mal niekto rád si nevynútiš...to musí prísť samé...a nie, že :zmením to, a na 100% ma nejaká bude chcieť....🤦takto predsa rozmýšľajú deti....ty sa musíš zrovnať a rozmýšľať v prvom rade ako muž...
@nepodarok najdi oblast v zivote, ktora ta bavi a je aj nejak prinosna. A tu zacni rozvijat. Pracuj na nej, zlepsuj sa.
Ostatne uz tak vacsinou ide za tym.
Chloroform a handrička je u teba jediné riešenie.. potom ale hrozí že ťa chytia a sebalutost potom môžeš nacvičovať akurát tak zo spoluväznami v sprchách. 🤣🤣
Teraz vazne - Do vztahu nemas co priniest . Vztahy funguju iba vtedy ak si partneri dokazu navzajom poskytovat veci co si sami nedokazu. A ty nemas nic v ponuke co by niekto pitreboval a naopak srsi z teba ze tvoje pitreby budu visiet na partnerovom krku non stop.
nelubim ta lebo ta nepoznam ... a ak by som ta poznala iste by som ta nemala rada-nemam rada ludi co sa lutuju
Je jedno, že si škaredý a tučný, ako ti tu niekto napísal. Ženy priťahuje aj vyžarovanie, charakter, povaha, správanie. Pre ženy je podstatné, aby mali v chlapovi istotu, dokázali sa o neho oprieť, mohli sa na neho spoľahnúť. Chcú niekoho, s kým si budú spolu niečo budovať. Zázemie, zážitky, domov, rodinu, stabilitu, dôveru. Prepáč, ale ty nič z toho neponúkaš. Ľutuješ sa, nedokážeš si nič vybudovať ani sám, všetko by mala na pleciach tá žena a ešte by ťa počúvala ako plačeš. Ak si chceš nájsť seriózne ženu a nechceš stále len vyplakávať, daj si dokopy svoj život ešte predtým než ju začneš hľadať.
A ja sa bavím o zárukách. Lebo je vela tém kde radia luďom takéto veci, ako aj odzbeli, že venuj sa niečomu a rozvíjaj to a ostatné príde, lenže ja hovorím o zárukách. Teraz si predstavte že niekto schudne, začne cvičiť vyseká sa, nájde si lepšie platenú robotu, kúpi auto, vymení šatník a potom zistí že mu to bolo na nič. Lebo takéto zvyknú radit. Lenže ja chcem záruky že napr. povedia obliekaj sa tak a tak, a potom sa zaručene do teba zalúbi. Nieže sprav toto tamto hento, a potom MOŽNO sa zalúbi. Nie. Ja chcem istoty. Lebo ak nemám 100% istotu tak nemám dôvod to robiť keď mám neistý výsledok. Ja chcem zaručené veci so zaručeným výsledkom.
Ale to ,aby ťa mal niekto rád si nevynútiš...to musí prísť samé...a nie, že :zmením to, a na 100% ma nejaká bude chcieť....🤦takto predsa rozmýšľajú deti....ty sa musíš zrovnať a rozmýšľať v prvom rade ako muž...
@ikuska27 takže neni nič zaručené čo funguje na ženy aby sa zalúbila? Musí niečo byť lebo druhí jak to robia?
A ja sa bavím o zárukách. Lebo je vela tém kde radia luďom takéto veci, ako aj odzbeli, že venuj sa niečomu a rozvíjaj to a ostatné príde, lenže ja hovorím o zárukách. Teraz si predstavte že niekto schudne, začne cvičiť vyseká sa, nájde si lepšie platenú robotu, kúpi auto, vymení šatník a potom zistí že mu to bolo na nič. Lebo takéto zvyknú radit. Lenže ja chcem záruky že napr. povedia obliekaj sa tak a tak, a potom sa zaručene do teba zalúbi. Nieže sprav toto tamto hento, a potom MOŽNO sa zalúbi. Nie. Ja chcem istoty. Lebo ak nemám 100% istotu tak nemám dôvod to robiť keď mám neistý výsledok. Ja chcem zaručené veci so zaručeným výsledkom.
@nepodarok Tak to poviem takto. Jedinou zárukou je, že ak nezmeníš svoj hlúpy prístup, nezaľúbi sa do teba nikto. Veď sa zamysli a odpovedaj. Čo teraz, v stave v akom sa nachádzaš, môžeš žene ponúknuť?
@nepodarok ziadna zaruka neexistuje. Ty sa aj tak nechces menit. Mas to v hlave. Necakaj, ze sa do teba zalubi zena, co je na urovni, vzdelana, slusna, dobre vyzerajuca...
Ty mas vysoke naroky, ktore ale sam nesplnas. Ale nielen vzhladove, ale hlavne povahove...
@nepodarok ziadna zaruka neexistuje. Ty sa aj tak nechces menit. Mas to v hlave. Necakaj, ze sa do teba zalubi zena, co je na urovni, vzdelana, slusna, dobre vyzerajuca...
Ty mas vysoke naroky, ktore ale sam nesplnas. Ale nielen vzhladove, ale hlavne povahove...
@anonym_0dc26e Rada by som vedela aké nároky na ženu má 😀
@anonym_0dc26e Rada by som vedela aké nároky na ženu má 😀
@anonym_44ae13 uz to tu neraz spominal.. Ale podstata je jeho neskutocna lenivost.
Aké nároky na ženu máš ty? Aká by mala byť?
Aké nároky na ženu máš ty? Aká by mala byť?
@anonym_44ae13 hlavne dobrá prítulná romantická
@anonym_44ae13 hlavne dobrá prítulná romantická
@nepodarok A ďalej? Vzhľad, povaha, vzdelanie, životné ciele, záľuby?
@ikuska27 takže neni nič zaručené čo funguje na ženy aby sa zalúbila? Musí niečo byť lebo druhí jak to robia?
@nepodarok nie..podľa mňa nieje..musí to ísť z vnútra toho človeka..každému vyhovuje niečo iné... každý očakáva niečo iné....to čo inej na tebe vadí, iná to zas môže milovať...takže asi len čakať a ak to bude mať prísť, príde...ver mi....ale hlavne netlač na pílu...
@nepodarok A ďalej? Vzhľad, povaha, vzdelanie, životné ciele, záľuby?
@anonym_44ae13 zálubu nech má to že tuliť sa, byť romantická, prechádzať sa, drzať sa za ruky. Bavili by ma tie zalúbené veci. Vzhladovo vysoká štíhla s dlhými vlasmi. Vzdelanie hocijaký smer, nemusí byť vyslovene technický, mohla by mať aj humanitný odbor to mi je jedno. Životné ciele aby nechcela deti.
@anonym_44ae13 zálubu nech má to že tuliť sa, byť romantická, prechádzať sa, drzať sa za ruky. Bavili by ma tie zalúbené veci. Vzhladovo vysoká štíhla s dlhými vlasmi. Vzdelanie hocijaký smer, nemusí byť vyslovene technický, mohla by mať aj humanitný odbor to mi je jedno. Životné ciele aby nechcela deti.
@nepodarok A teraz mi povedz, čo by si dokázal takej žene ponúknuť ty? Prečo by ťa mala ľúbiť?
Ak dodrzis pravidlo rovny rovneho si hlada. Mozes mat predstavy, ale treba byt realista s nohami na zemi. Je vela zien pre muzov nie velmi atraktivnych a niektora by urcite bola rada, ze niekoho ma. Radime ti to stale. Ale zaruky necakaj. Velmi spekulujes a posobis zufalo. Hoci mozes byt dobrak od kosti, nestaci to.
@nepodarok to fakt?!
Nie je nijaká záruka, že ak sa zmeníš, tak si nájdeš ženu. Naopak ale je stopercentne zaručené, že ak sa nezmeníš, tak ju nenájdeš.
@nepodarok Tvoje predstavy o vzťahu sú podobné predstavám 12 ročným chlapcov.O akom vzdelaní tu blúzniš? Tak ty si nevzdelaný, mentálne zaostalý , tučný, ale žena nech je vzdelaná ,štíhla a s dlhými vlasmi.Prečo nechceš rovnakú ako si ty? Tučnú, psych. chorú, lenivú, pažravú zapáchajúcu vyberačku kontajnerov? Len to môžeš očakávať, čo sám v sebe máš.Si vážne mimo.
Ak dodrzis pravidlo rovny rovneho si hlada. Mozes mat predstavy, ale treba byt realista s nohami na zemi. Je vela zien pre muzov nie velmi atraktivnych a niektora by urcite bola rada, ze niekoho ma. Radime ti to stale. Ale zaruky necakaj. Velmi spekulujes a posobis zufalo. Hoci mozes byt dobrak od kosti, nestaci to.
@la_dolce_vita práve o to “záruky nečakaj” ide

Si aký si, nič nebude fungovať, lebo žiadna obyčajná žena bez psych.diagnóz nebude chcieť chlapa ako si ty. Nemáš to v hlave v poriadku, chceš nornálnu ženu,pričom si sám postihnutý , vyberáš kontajnery, nevydržíš nikde ,si dotieravý a zle vyzeráš .Kým neodstrániš všetky body okrem posledného, tak nikdy.Ale ty to vieš a rád tu o tom trepeš večnosť a aj trepať budeš.Aj zlá pozornosť,je pozornosť, však?