icon

Prečo ma ženy nemilujú?

nepodarok
Dnes o 04:45

Ženy povedzte mi prečo ma nelúbite, a čo je 100% záruka na to aby ma ženy lúbili? Čo funguje zaručene ale že úplne zaručene. A jak sa to dá nadobudnúť.

Strana
z2
anonym_650d2c
Dnes o 04:58

Si aký si, nič nebude fungovať, lebo žiadna obyčajná žena bez psych.diagnóz nebude chcieť chlapa ako si ty. Nemáš to v hlave v poriadku, chceš nornálnu ženu,pričom si sám postihnutý , vyberáš kontajnery, nevydržíš nikde ,si dotieravý a zle vyzeráš .Kým neodstrániš všetky body okrem posledného, tak nikdy.Ale ty to vieš a rád tu o tom trepeš večnosť a aj trepať budeš.Aj zlá pozornosť,je pozornosť, však?

nepodarok
autor
Dnes o 05:06
@anonym_650d2c

Si aký si, nič nebude fungovať, lebo žiadna obyčajná žena bez psych.diagnóz nebude chcieť chlapa ako si ty. Nemáš to v hlave v poriadku, chceš nornálnu ženu,pričom si sám postihnutý , vyberáš kontajnery, nevydržíš nikde ,si dotieravý a zle vyzeráš .Kým neodstrániš všetky body okrem posledného, tak nikdy.Ale ty to vieš a rád tu o tom trepeš večnosť a aj trepať budeš.Aj zlá pozornosť,je pozornosť, však?

@anonym_650d2c očúvaj ma sem, ak by som odstránil všetko menované tak mi to dáva 100% záruku že ma budú ženy lúbiť? Lebo pokial to nieje zaručené tak načo to budem meniť? Ja potrebujem záruku že keď to zmením tak mi to na 100% zaručí že ma budu lúbiť. Aby som vedel že sa mi to oplatí.

anonym_650d2c
Dnes o 05:11
@nepodarok

@anonym_650d2c očúvaj ma sem, ak by som odstránil všetko menované tak mi to dáva 100% záruku že ma budú ženy lúbiť? Lebo pokial to nieje zaručené tak načo to budem meniť? Ja potrebujem záruku že keď to zmením tak mi to na 100% zaručí že ma budu lúbiť. Aby som vedel že sa mi to oplatí.

@nepodarok Aj keď ostaneš škaredý a tučný, tak si nájdeš rovnakú ako ty, alebo ešte škaredšiu a tučnejšiu.Ale ty nemáš ako odstrániť svoju debilitu, na to nie sú tabletky, ani na udržanie si zamestnnia a nervové záchvaty, ktorými trpíš v situáciach, ktoré zdravý človek zvláda iným spôsobom.Nikdy nebudeš zdravý a preto inú ženu ,ako si ty sám nikdy nezbalíš. Rovný rovného si hĺadá.

anonym_ca65cb
Dnes o 05:14

Lebo si otravny

ikuska27
Dnes o 05:17

Ale to ,aby ťa mal niekto rád si nevynútiš...to musí prísť samé...a nie, že :zmením to, a na 100% ma nejaká bude chcieť....🤦takto predsa rozmýšľajú deti....ty sa musíš zrovnať a rozmýšľať v prvom rade ako muž...

moonlight1210
Dnes o 05:21

@nepodarok najdi oblast v zivote, ktora ta bavi a je aj nejak prinosna. A tu zacni rozvijat. Pracuj na nej, zlepsuj sa.
Ostatne uz tak vacsinou ide za tym.

jblheart
Dnes o 05:22

Chloroform a handrička je u teba jediné riešenie.. potom ale hrozí že ťa chytia a sebalutost potom môžeš nacvičovať akurát tak zo spoluväznami v sprchách. 🤣🤣

martinmmartin
Dnes o 06:04

Teraz vazne - Do vztahu nemas co priniest . Vztahy funguju iba vtedy ak si partneri dokazu navzajom poskytovat veci co si sami nedokazu. A ty nemas nic v ponuke co by niekto pitreboval a naopak srsi z teba ze tvoje pitreby budu visiet na partnerovom krku non stop.

anonym_34c9c2
Dnes o 06:06

nelubim ta lebo ta nepoznam ... a ak by som ta poznala iste by som ta nemala rada-nemam rada ludi co sa lutuju

anonym_44ae13
Dnes o 06:09

Je jedno, že si škaredý a tučný, ako ti tu niekto napísal. Ženy priťahuje aj vyžarovanie, charakter, povaha, správanie. Pre ženy je podstatné, aby mali v chlapovi istotu, dokázali sa o neho oprieť, mohli sa na neho spoľahnúť. Chcú niekoho, s kým si budú spolu niečo budovať. Zázemie, zážitky, domov, rodinu, stabilitu, dôveru. Prepáč, ale ty nič z toho neponúkaš. Ľutuješ sa, nedokážeš si nič vybudovať ani sám, všetko by mala na pleciach tá žena a ešte by ťa počúvala ako plačeš. Ak si chceš nájsť seriózne ženu a nechceš stále len vyplakávať, daj si dokopy svoj život ešte predtým než ju začneš hľadať.

nepodarok
autor
Dnes o 06:09

A ja sa bavím o zárukách. Lebo je vela tém kde radia luďom takéto veci, ako aj odzbeli, že venuj sa niečomu a rozvíjaj to a ostatné príde, lenže ja hovorím o zárukách. Teraz si predstavte že niekto schudne, začne cvičiť vyseká sa, nájde si lepšie platenú robotu, kúpi auto, vymení šatník a potom zistí že mu to bolo na nič. Lebo takéto zvyknú radit. Lenže ja chcem záruky že napr. povedia obliekaj sa tak a tak, a potom sa zaručene do teba zalúbi. Nieže sprav toto tamto hento, a potom MOŽNO sa zalúbi. Nie. Ja chcem istoty. Lebo ak nemám 100% istotu tak nemám dôvod to robiť keď mám neistý výsledok. Ja chcem zaručené veci so zaručeným výsledkom.

nepodarok
autor
Dnes o 06:10
@ikuska27

Ale to ,aby ťa mal niekto rád si nevynútiš...to musí prísť samé...a nie, že :zmením to, a na 100% ma nejaká bude chcieť....🤦takto predsa rozmýšľajú deti....ty sa musíš zrovnať a rozmýšľať v prvom rade ako muž...

@ikuska27 takže neni nič zaručené čo funguje na ženy aby sa zalúbila? Musí niečo byť lebo druhí jak to robia?

anonym_44ae13
Dnes o 06:11
@nepodarok

A ja sa bavím o zárukách. Lebo je vela tém kde radia luďom takéto veci, ako aj odzbeli, že venuj sa niečomu a rozvíjaj to a ostatné príde, lenže ja hovorím o zárukách. Teraz si predstavte že niekto schudne, začne cvičiť vyseká sa, nájde si lepšie platenú robotu, kúpi auto, vymení šatník a potom zistí že mu to bolo na nič. Lebo takéto zvyknú radit. Lenže ja chcem záruky že napr. povedia obliekaj sa tak a tak, a potom sa zaručene do teba zalúbi. Nieže sprav toto tamto hento, a potom MOŽNO sa zalúbi. Nie. Ja chcem istoty. Lebo ak nemám 100% istotu tak nemám dôvod to robiť keď mám neistý výsledok. Ja chcem zaručené veci so zaručeným výsledkom.

@nepodarok Tak to poviem takto. Jedinou zárukou je, že ak nezmeníš svoj hlúpy prístup, nezaľúbi sa do teba nikto. Veď sa zamysli a odpovedaj. Čo teraz, v stave v akom sa nachádzaš, môžeš žene ponúknuť?

anonym_0dc26e
Dnes o 06:13
@nepodarok

@nepodarok ziadna zaruka neexistuje. Ty sa aj tak nechces menit. Mas to v hlave. Necakaj, ze sa do teba zalubi zena, co je na urovni, vzdelana, slusna, dobre vyzerajuca...
Ty mas vysoke naroky, ktore ale sam nesplnas. Ale nielen vzhladove, ale hlavne povahove...

anonym_44ae13
Dnes o 06:14
@anonym_0dc26e

@nepodarok ziadna zaruka neexistuje. Ty sa aj tak nechces menit. Mas to v hlave. Necakaj, ze sa do teba zalubi zena, co je na urovni, vzdelana, slusna, dobre vyzerajuca...
Ty mas vysoke naroky, ktore ale sam nesplnas. Ale nielen vzhladove, ale hlavne povahove...

@anonym_0dc26e Rada by som vedela aké nároky na ženu má 😀

anonym_0dc26e
Dnes o 06:15
@anonym_44ae13

@anonym_0dc26e Rada by som vedela aké nároky na ženu má 😀

@anonym_44ae13 uz to tu neraz spominal.. Ale podstata je jeho neskutocna lenivost.

anonym_44ae13
Dnes o 06:15

Aké nároky na ženu máš ty? Aká by mala byť?

nepodarok
autor
Dnes o 06:17
@anonym_44ae13

Aké nároky na ženu máš ty? Aká by mala byť?

@anonym_44ae13 hlavne dobrá prítulná romantická

anonym_44ae13
Dnes o 06:20
@nepodarok

@anonym_44ae13 hlavne dobrá prítulná romantická

@nepodarok A ďalej? Vzhľad, povaha, vzdelanie, životné ciele, záľuby?

nepodarok
autor
Dnes o 06:20

ženy v progresívnom slovensku sú zadané

ikuska27
Dnes o 06:22
@nepodarok

@ikuska27 takže neni nič zaručené čo funguje na ženy aby sa zalúbila? Musí niečo byť lebo druhí jak to robia?

@nepodarok nie..podľa mňa nieje..musí to ísť z vnútra toho človeka..každému vyhovuje niečo iné... každý očakáva niečo iné....to čo inej na tebe vadí, iná to zas môže milovať...takže asi len čakať a ak to bude mať prísť, príde...ver mi....ale hlavne netlač na pílu...

nepodarok
autor
Dnes o 06:23
@anonym_44ae13

@nepodarok A ďalej? Vzhľad, povaha, vzdelanie, životné ciele, záľuby?

@anonym_44ae13 zálubu nech má to že tuliť sa, byť romantická, prechádzať sa, drzať sa za ruky. Bavili by ma tie zalúbené veci. Vzhladovo vysoká štíhla s dlhými vlasmi. Vzdelanie hocijaký smer, nemusí byť vyslovene technický, mohla by mať aj humanitný odbor to mi je jedno. Životné ciele aby nechcela deti.

anonym_44ae13
Dnes o 06:26
@nepodarok

@anonym_44ae13 zálubu nech má to že tuliť sa, byť romantická, prechádzať sa, drzať sa za ruky. Bavili by ma tie zalúbené veci. Vzhladovo vysoká štíhla s dlhými vlasmi. Vzdelanie hocijaký smer, nemusí byť vyslovene technický, mohla by mať aj humanitný odbor to mi je jedno. Životné ciele aby nechcela deti.

@nepodarok A teraz mi povedz, čo by si dokázal takej žene ponúknuť ty? Prečo by ťa mala ľúbiť?

la_dolce_vita
Dnes o 06:28

Ak dodrzis pravidlo rovny rovneho si hlada. Mozes mat predstavy, ale treba byt realista s nohami na zemi. Je vela zien pre muzov nie velmi atraktivnych a niektora by urcite bola rada, ze niekoho ma. Radime ti to stale. Ale zaruky necakaj. Velmi spekulujes a posobis zufalo. Hoci mozes byt dobrak od kosti, nestaci to.

la_dolce_vita
Dnes o 06:29
@nepodarok

@nepodarok to fakt?!

ivka225
Dnes o 06:35

Nie je nijaká záruka, že ak sa zmeníš, tak si nájdeš ženu. Naopak ale je stopercentne zaručené, že ak sa nezmeníš, tak ju nenájdeš.

sergejj
Dnes o 06:38

@nepodarok bud chlap a nebud sracka v prvom rade. Ak nechapes: mentalne a fyzicky silny, slusny a prijemny k zenam. Vediet poflirtovat ale s mierou, arogantne spravanie ma u vacsiny opacny efekt.

anonym_650d2c
Dnes o 06:39
@nepodarok

@nepodarok Tvoje predstavy o vzťahu sú podobné predstavám 12 ročným chlapcov.O akom vzdelaní tu blúzniš? Tak ty si nevzdelaný, mentálne zaostalý , tučný, ale žena nech je vzdelaná ,štíhla a s dlhými vlasmi.Prečo nechceš rovnakú ako si ty? Tučnú, psych. chorú, lenivú, pažravú zapáchajúcu vyberačku kontajnerov? Len to môžeš očakávať, čo sám v sebe máš.Si vážne mimo.

nepodarok
autor
Dnes o 06:46
@anonym_44ae13

@nepodarok A teraz mi povedz, čo by si dokázal takej žene ponúknuť ty? Prečo by ťa mala ľúbiť?

@anonym_44ae13 lásku

nepodarok
autor
Dnes o 06:47
@la_dolce_vita

Ak dodrzis pravidlo rovny rovneho si hlada. Mozes mat predstavy, ale treba byt realista s nohami na zemi. Je vela zien pre muzov nie velmi atraktivnych a niektora by urcite bola rada, ze niekoho ma. Radime ti to stale. Ale zaruky necakaj. Velmi spekulujes a posobis zufalo. Hoci mozes byt dobrak od kosti, nestaci to.

@la_dolce_vita práve o to “záruky nečakaj” ide

Strana
z2