Prečo manžel bez vysvetlenia zmizne na celý deň?
Ahojte..
Som už zúfalá...bola som vydatá...mala som manžela ktorému bol alkohol a kamaráti prednejsi. Nevedela som si predstaviť odísť...mala som pocit ze to nedokážem...kým neprišiel on... rozviedla som sa. Môj terajší manzel ma tendenciu sa stratiť.proste 2 týždne je fajn, a zrazu zmizne.dnes napríklad sme boli po obchodoch.naobedovali sme sa spolu...potom povedal ze ved keď ja idem variť on ide umyť auto.odvtedy ho nieje.a viem ze sa mi ozve až zajtra. Zostal mu v aute môj ruksak aj s kľúčmi od bytu . Zajtra idem do prace.nedviha, nečíta sms ani iné správy.nieje to prvý raz.ale prvý raz ma nechal v stichu . Vie ze zajtra idem do prace a predsa má nechal bez kľúčov a to aj od auta. Musela som volať svokrovcom- ktorý sú naj na svete, nech mi dajú náhradný kľúč.samozrejme otázky prečo a co sa deje.som hotova...neviem co ďalej.argumentuje ze sú chlapi co chodia po krcmach.on len potrebuje byť sám. Možno by som aj chápala.ale dnes má nechal úplne v stichu ...
Mne to príde,že je s inou možno len ženou, možno s rodinou.
Tak toto si neviem ani predstaviť. Treba ti takého človeka v živote? Som si istá že nie
Je normálny?? Taku hubovu by dostal, že by to bolo poslednykrat. Takze nebyť svokrovcov tak spis na rohozke pred dverami? Ves toto by mi ani kamarátka alebo suseda nespravila že vidí v aute ruksak s vecami a neozve sa
Mňa by zaujímalo to vysvetlenie kde ako je v noci ?
Mne to príde,že je s inou možno len ženou, možno s rodinou.
@katka2602 sme spolu manželia 3 mesiace.robil to aj predtým. Skôr sa mi zdá ze sú to stavy depresie.je nezamestnaný už 2 roky. Nevie co zo životom. Viem ze tam boli aj Drogy v minulosti.skor mam pocit ze ho dobieha ta minulosť. Ale samozrejme napadlo mi i toto. Avšak vždy z toho vyjdem za blázna. V čase keď je dobre je úžasným partnerom....a potom to príde a nieje ho aj dva dni. Ja sa snažím ho chápať a neťahat do toho rodinu.avsak dnes som musela žiadať svokra o náhradné kľúče od bytu.
@ellie2412 ak chce byt sam, tak to treba dat vediet, povedat ti, ze dnes chcem byt sam, alebo ti zavolat s tym, ze sa rozhodol byt sam, ale ze si len tak odide, no tak to v ziadnom pripade a este ani mobil nedvyha proste nic, treba ti take trapenie, lepsie by ti bolo keby si ostala bez neho.
@katka2602 sme spolu manželia 3 mesiace.robil to aj predtým. Skôr sa mi zdá ze sú to stavy depresie.je nezamestnaný už 2 roky. Nevie co zo životom. Viem ze tam boli aj Drogy v minulosti.skor mam pocit ze ho dobieha ta minulosť. Ale samozrejme napadlo mi i toto. Avšak vždy z toho vyjdem za blázna. V čase keď je dobre je úžasným partnerom....a potom to príde a nieje ho aj dva dni. Ja sa snažím ho chápať a neťahat do toho rodinu.avsak dnes som musela žiadať svokra o náhradné kľúče od bytu.
@ellie2412 mas. snim deti? koho je byt ?
ak uzival drogy je dost mozne ze sa ide zdrogovat a pride ked je ako tak ok
Mňa by zaujímalo to vysvetlenie kde ako je v noci ?
@bonboniera sedí v aute, premiestnuje sa z miesta na miesto, rozmýšľa.tomu by som verila.vzdy to mal rád.na začiatku vzťahu sme to robili spolu. Cele hodiny a noci sme sa rozprávali v aute
@ellie2412 az teraz som si precitala tvoj komentar, podla vsetkeho chodi dalej drogovat a preto sa mu nevies ani dovolat.
@ellie2412 ak chce byt sam, tak to treba dat vediet, povedat ti, ze dnes chcem byt sam, alebo ti zavolat s tym, ze sa rozhodol byt sam, ale ze si len tak odide, no tak to v ziadnom pripade a este ani mobil nedvyha proste nic, treba ti take trapenie, lepsie by ti bolo keby si ostala bez neho.
@domkakvet veľa krát som mu dohovoril.ze mi stačí jedna sms. Jedno slovo- neprídem.a vedela by som. Ale toto?
ak uzival drogy je dost mozne ze sa ide zdrogovat a pride ked je ako tak ok
@klementinka58 možno... tiež mi to napadlo.
@ellie2412 nechcem byť zlá ale fakt utekaj kade ľahšie. To si fakt taka zufala a neuveriteľne hlúpa, ze si si na krk zavesila takého chlapa. Nezamestnaný, droguje, bude tam aj psychiatrická diagnóza a úplne vymlety mozog. Fakt spamätaj sa, nie je to partner do života s takým správaním a postojom. Keď sa ním ostaneš, nebudeš tu písať prvý krát a to budeš len roniť slzy a sople.
@ellie2412 mas. snim deti? koho je byt ?
@mamina7070 nemám.mam deti ale nie s nim.byt je jeho
Moje nervi to vážne toto? 😄Zmizne akoby nič a ty si sa za neho aj tak vydala.... No neviem ale to je na hlavu. Ako ti to potom zdôvodni? A ešte ta nechá úplne v stichu keď máš ísť do práce? Tebe vyhovuje taky vztah keď nikdy nevieš dopredu kedy sa stratí?
@ellie2412 robil to predtým a Ty si si ho predsa zobrala. Už druhé manželstvo máš s partnerom na pohľadanie. Asi by som navštívila psychológa na Tvojom mieste, aby som pochopila, prečo si vyberám takéto existencie.
@bonboniera sedí v aute, premiestnuje sa z miesta na miesto, rozmýšľa.tomu by som verila.vzdy to mal rád.na začiatku vzťahu sme to robili spolu. Cele hodiny a noci sme sa rozprávali v aute
@ellie2412 jedného somára si sa zbavila a druhého si si uviazala na krk, to neboli normálny chlapi v ponuke?
Byť sám je v pohode, zmiznúť a nedvíhať mobil dva dni v pohode nie je. Také ťažké napísať sms "chcem byť sám ozvem sa zajtra"? Nič dobré z toho nebude.
@domkakvet veľa krát som mu dohovoril.ze mi stačí jedna sms. Jedno slovo- neprídem.a vedela by som. Ale toto?
@ellie2412 on ti to asi ani nestihne dat vediet, ze nepride, bud si mysli, ze bude este v stave, ze sa ti ozve a potom to uz nezvladne, alebo necaka ze sa ide zdrogovat, chce odolat a nezvladne to, ale to na veci nic nemeni, nech ide na liecenie.
@ellie2412 jedine koho lutujem su tie deti, ktore si toto nevybrali a su nevinnou obetou tejto situacie
Nebudem ti nakladať autorka, ostatné baby to urobia za mňa ja ta len prosim aby si sa naozaj zamyslela sama nad sebou a možno skúsila nejakého psychológa aby ti pomohol zistiť prečo mas tendenciu nájsť si problémových mužov (teda o prvom nevieme či zacal pit až led ste boli spolu alebo ešte predtým). Ale zobrať si muža, ktorý je dva roky nezamestnaný, ma tendenciu vytrácať sa z domu (on vtedy celú noc nespí? Na druhý deň pride domov a normalne funguje či ide spat a spí celý deň?), ma drogovu minulosť a nasťahujes sa k nemu aj s deťmi… ja neviem, aspoň kvôli deťom, keď už nie kvôli sebe, veď toto je co za príklad pre ne… a ten jeho argument ze ostatní chodia do krčmy on len potrebuje byt sám, hlavne keď vie ze tvoj bývalý mal problem s alkoholom to je čistá manipulácia. Ty si možno podvedome myslíš ze na niekoho lepšieho “nemáš nárok” ale nie je to tak.
Je uplne jedno, preco mizne, ci su za tym drogy, ina zena, rodina, s takym nespolahlivym a nevyrovnanym clovekom by som nebola. A este deti do toho, hoci nie jeho, no koniec.
A načo si sa preboha vydala za chlapa čo robí takéto veci a má zlú minulosť? Kriste pane žena.
@ellie2412 Ty musis byt riadne sprosta, prepac... Z jedneho manzelstva do druheho - kde si rozum nechala...? Za co si tankuje, ked dva roky nepracuje...?
Kes tu denne citam tomuto podobne pribehy - ti chlapi su ch..i, ale tie zeny su neskutocne sproste.
@ellie2412 ty si sa vydala za chlapa, ktorý má problémy s drogami, dlhodobo nepracuje, každú chvíľu sa po ňom zlahne zem? Čo si čakala? Raj na zemi?
Toto smrdí pruserom ako hrom..
A ešte aj deti máš... Chudence deti.
Toto je toxický vzťah a ty by si mala vyhľadať odborníka, keď to nevidíš/ nie si schopná ho opustiť. A to myslím v dobrom.
@mamina7070 nemám.mam deti ale nie s nim.byt je jeho
@ellie2412 svadba za ubytovanie?
Ty si si vzala chlapa, co 2r nema pracu?
@ellie2412 ahoj, pises, ze ked je dobre, je uzasnym partnerom. A ty si tiez potom uzasnou partnerkou? Lebo ja by som nedokazala byt uzasnou ani dobrou partnerkou muzovi, ktory sa takto sprava a zranuje ma. Bola by som sklamana a od uzasnosti by to malo daleko. Dokazete sa v dobrych casoch tvarit, ze ste stastni, ze je vsetko ok? Ja by som nemohla zit stadtne, kym by mi to nevysvetlil, aby som sa mohla rozhodnut slobodne a vedome, co dalej s takym vztahom
Si jeho manzelka a on ma pred tebou tajomstvo, nie je medzi vami dovera, on ta zranuje a teraz aj necha v stichu

@ellie2412 aj moj bývalý mal stavy ze chcel byť sám. Ukázalo sa,že vtedy žije svoj druhý život s inou ženou. 🤷♀️