icon

Prečo manžel bez vysvetlenia zmizne na celý deň?

ellie2412
9. máj 2025

Ahojte..
Som už zúfalá...bola som vydatá...mala som manžela ktorému bol alkohol a kamaráti prednejsi. Nevedela som si predstaviť odísť...mala som pocit ze to nedokážem...kým neprišiel on... rozviedla som sa. Môj terajší manzel ma tendenciu sa stratiť.proste 2 týždne je fajn, a zrazu zmizne.dnes napríklad sme boli po obchodoch.naobedovali sme sa spolu...potom povedal ze ved keď ja idem variť on ide umyť auto.odvtedy ho nieje.a viem ze sa mi ozve až zajtra. Zostal mu v aute môj ruksak aj s kľúčmi od bytu . Zajtra idem do prace.nedviha, nečíta sms ani iné správy.nieje to prvý raz.ale prvý raz ma nechal v stichu . Vie ze zajtra idem do prace a predsa má nechal bez kľúčov a to aj od auta. Musela som volať svokrovcom- ktorý sú naj na svete, nech mi dajú náhradný kľúč.samozrejme otázky prečo a co sa deje.som hotova...neviem co ďalej.argumentuje ze sú chlapi co chodia po krcmach.on len potrebuje byť sám. Možno by som aj chápala.ale dnes má nechal úplne v stichu ...

danica2711
9. máj 2025

použijem tvoju formuláciu - áno, vychádzaš z toho za blázna. Ale nie kvôli tejto momentálnej situácii, ale preto, že si sa vydala za dlhodobo nezamestnaného magora s drogovou minulosťou. To kam si dala rozum? Kam si dala zodpovednosť za svoje deti? Ak máš kam a ako odísť, utekaj. To, čo robí tento chlap, to je suterén, a ešte ho aj živíš! Dievča, spamätaj sa!

ellie2412
autor
9. máj 2025

Keď sme sa zoznámili prácu mal.potom o ňu prišiel.snazil sa ju nájsť až doteraz. Má maminu ktorá mu finančne pomáha. Deti niesu stále s nami.mame s ex stiedavu, keďže po rozvode sa dal ako tak dokopy. Keď nemáme deti žijeme v jeho byte. Keď deti máme presúvame sa.deti myslím ,deti,, Na prahu dospelosti.

doriiis
9. máj 2025

Aj by mi ta bolo ľúto,ale nie je .Či si si vybrala,to máš.Si riadne hlúpa.Sorry

sasa1310
9. máj 2025
@ellie2412

Keď sme sa zoznámili prácu mal.potom o ňu prišiel.snazil sa ju nájsť až doteraz. Má maminu ktorá mu finančne pomáha. Deti niesu stále s nami.mame s ex stiedavu, keďže po rozvode sa dal ako tak dokopy. Keď nemáme deti žijeme v jeho byte. Keď deti máme presúvame sa.deti myslím ,deti,, Na prahu dospelosti.

@ellie2412 koľko má rokov? To sa nehanbíte, že mu musí finančne pomáhať jeho mama?

kvadrinkaaa
9. máj 2025

Tak ty si musela byť alebo si šialene zamilovaná, keď si si zobrala takého chlapa. Z kaluže do blata.

ellie2412
autor
9. máj 2025
@janetinka27

@ellie2412 ahoj, pises, ze ked je dobre, je uzasnym partnerom. A ty si tiez potom uzasnou partnerkou? Lebo ja by som nedokazala byt uzasnou ani dobrou partnerkou muzovi, ktory sa takto sprava a zranuje ma. Bola by som sklamana a od uzasnosti by to malo daleko. Dokazete sa v dobrych casoch tvarit, ze ste stastni, ze je vsetko ok? Ja by som nemohla zit stadtne, kym by mi to nevysvetlil, aby som sa mohla rozhodnut slobodne a vedome, co dalej s takym vztahom
Si jeho manzelka a on ma pred tebou tajomstvo, nie je medzi vami dovera, on ta zranuje a teraz aj necha v stichu

@janetinka27 hnevám sa ne neho deň dva, som smutná zranená a sklamaná. Ale on sa mi potom akoby dokáže, že je ,,pán úžasný,, stará sa, preukazuje mi lásku, je pozorný. Darmo mi tu všetci nakladajú... vždy je potom proste dobre, pohoda, dokáže aj mňa naladiť na to ze je úžasný.ale podvedome stále čakám kedy to zas pride

ivik4
9. máj 2025

No kludne sa nahnevaj ale to co sa debila si si dobrovolne zobrala za muza ? Fakt nezvyknem moc kydat a chapem ze kazdy ma mat svoj priestor ale toto coje. A ty si ho vezmes za muza.
Len si s nim dieta nerob

ahhola
9. máj 2025

Tie chvile pohody su vykupene dnami, kedy ti autom zdrhne s ruksakom, s vecami, s klucami, kedy o nom nevies, ci cumi do Dunaja, ci si to hodil pod vlak. Este sa to da, ked je 3 tyzdne nununu a tyzdem mu zaebava, ked sa pomer otoci, bude Problem💥

mk22
9. máj 2025

No ďakujem pekne za takého blbca.
Nepracuje, vyparí sa.. Nepovie nič.. Úplne na salame, riadny blb.

ellie2412
autor
9. máj 2025
@ahhola

Tie chvile pohody su vykupene dnami, kedy ti autom zdrhne s ruksakom, s vecami, s klucami, kedy o nom nevies, ci cumi do Dunaja, ci si to hodil pod vlak. Este sa to da, ked je 3 tyzdne nununu a tyzdem mu zaebava, ked sa pomer otoci, bude Problem💥

@ahhola viem..stále ho príliš milujem. Povedala som mu ze keď mi začne byť jedno kde je, s kým a co robí, vtedy to bude začiatok konca...

ellie2412
autor
9. máj 2025

Ja som vedela ze mi nalozite.ale neviete kým nezazijete. Žena ktorá sa nachádza v takejto situácii nevie , či je ona ta chybná a prehnane žiarlivá a úzkostlivo.nevie ci je normálne cítiť to co cíti, alebo je ona ta zla, žiarlivá, stíhačka.... tam už potom je ťažké sa vyznať v tom co je okej a co uz nie

maranco
9. máj 2025
@ellie2412

@ahhola viem..stále ho príliš milujem. Povedala som mu ze keď mi začne byť jedno kde je, s kým a co robí, vtedy to bude začiatok konca...

@ellie2412 teoreticky môžeš ísť na políciu a nahlásiť nezvestnosť, keď nevieš kde sa manžel nachádza a telefón ti nedvíha ani nereaguje na správy a bojíš sa či sa mu niečo nestalo keďže naposledy si ho videla na aute
ešte skús obvolať jeho kamarátov či niekde tam nie je

esmeronka
9. máj 2025
@ellie2412

Ja som vedela ze mi nalozite.ale neviete kým nezazijete. Žena ktorá sa nachádza v takejto situácii nevie , či je ona ta chybná a prehnane žiarlivá a úzkostlivo.nevie ci je normálne cítiť to co cíti, alebo je ona ta zla, žiarlivá, stíhačka.... tam už potom je ťažké sa vyznať v tom co je okej a co uz nie

@ellie2412 teraz budem hnusne úprimná....ak ti príde toto ok čo robí tak prvom rada by si sa mala zdvihnúť a vyhľadať odborníka z oblasti psychiatrie a v druhom rade podať o rozvod

ahhola
9. máj 2025
@ellie2412

@ellie2412 mozno boli takyto chlapi aj v 60.,70.,80.,90.,....rokoch,len si to nemohli takto povedat... Snad sa ti to v lepsie obrati🍀🌸

ellie2412
autor
9. máj 2025
@ahhola

@ellie2412 mozno boli takyto chlapi aj v 60.,70.,80.,90.,....rokoch,len si to nemohli takto povedat... Snad sa ti to v lepsie obrati🍀🌸

@ahhola ďakujem. Ja viem, koho som si zobrala...vážne... akurát ma to dnes položilo... mrzí ma ze som sem vôbec pisala

margotka17
9. máj 2025

@ellie2412 keby môj muž odíde a nie je doma dva dni, ja by som od strachu skolabovalala. Našťastie nemá take úlety. Ako ti to vysvetlí?

0silvia0
9. máj 2025
@ellie2412

@ahhola ďakujem. Ja viem, koho som si zobrala...vážne... akurát ma to dnes položilo... mrzí ma ze som sem vôbec pisala

@ellie2412 ked ho tak milujes a budete mat tu nunufazu, tak ho prinut, aby ti dovolil sledovat jeho polohu v mobile, aby si aspon vedela, kde je a ci zije.
A ake reakcie si cakala?

pralinka25
9. máj 2025
@ellie2412

@ellie2412 praveze je super ze si sem prisla. teraz to neberies ale pockaj ono sa ti to rozlezi.
toto je tak strasne nevhodne a zle.
vazne by si mala vyhladat pomoc aby si si do zivota nevlacila taketo stratene existencie.
on je uplne vadny kus. urobila si chybu ze si si ho vzala. a bacha teraz na dlhy aby nejake neporobil pretoze ich potom mozes splacat do konca zivota.
prosim ta porozmyslaj a skus najst silu opustit ho. toto si nezasluzi nikto.

sasa1310
9. máj 2025
@ellie2412

@ellie2412 a tvoje deti ti čo na neho hovoria? koľko má rokov?

ellie2412
autor
9. máj 2025
@margotka17

@ellie2412 keby môj muž odíde a nie je doma dva dni, ja by som od strachu skolabovalala. Našťastie nemá take úlety. Ako ti to vysvetlí?

@margotka17 začiatky boli ťažké.. samozrejme ze som ho podozrievala zo všetkého možného...cele zle.akurat ze on mal vždy argument. On je hlbavy, potrebuje premýšľať...bla bla bla. Áno, je. Do istej miery som ochotná tomu rozumieť. Ale nechápem ze mi nevie dať vedieť. Vychádza mi z toho ze sa ľahšie vytvára alibi keď vie kde sa nachádzal a nikoho nestretne pri tom. Napríklad keby stretol v tom čase môjho brata tak mi to povie.

beronsche
9. máj 2025
@ellie2412

@janetinka27 hnevám sa ne neho deň dva, som smutná zranená a sklamaná. Ale on sa mi potom akoby dokáže, že je ,,pán úžasný,, stará sa, preukazuje mi lásku, je pozorný. Darmo mi tu všetci nakladajú... vždy je potom proste dobre, pohoda, dokáže aj mňa naladiť na to ze je úžasný.ale podvedome stále čakám kedy to zas pride

@ellie2412. Prepáč tvrdé slová, ale zmanipuloval ťa dokonale. Hra sa s tebou, má ťa, kde chce a ty mu to zeries aj s navijakom..
Ale hlavne, že je chvíľu dobre...
To nevadí, že si ťa neváži, nerešpektuje ťa, že mu nestojis ani za debilnu sms..
A bude horšie, ver mi...
Najlepšie urobíš, ak výhľadas odbornú pomoc, možno ti nezaujata osoba otvorí oči a ty nájdeš svoju, zatiaľ zmiznutu sebauctu.
Aké staré sú deti?

ellie2412
autor
9. máj 2025
@sasa1310

@ellie2412 a tvoje deti ti čo na neho hovoria? koľko má rokov?

@sasa1310 moje deti ho majú za cool chlapíka. Ma 40

ellie2412
autor
9. máj 2025
@beronsche

@ellie2412. Prepáč tvrdé slová, ale zmanipuloval ťa dokonale. Hra sa s tebou, má ťa, kde chce a ty mu to zeries aj s navijakom..
Ale hlavne, že je chvíľu dobre...
To nevadí, že si ťa neváži, nerešpektuje ťa, že mu nestojis ani za debilnu sms..
A bude horšie, ver mi...
Najlepšie urobíš, ak výhľadas odbornú pomoc, možno ti nezaujata osoba otvorí oči a ty nájdeš svoju, zatiaľ zmiznutu sebauctu.
Aké staré sú deti?

@beronsche 17 a 15

klementinka58
9. máj 2025

ved urob mu test na drogy ked pride a uvidis, podla mna cisty nebude

ak je pod vplyvom drogy tak nedviha nereaguje na sms ma svoj svet 🙂

ellie2412
autor
9. máj 2025
@0silvia0

@ellie2412 ked ho tak milujes a budete mat tu nunufazu, tak ho prinut, aby ti dovolil sledovat jeho polohu v mobile, aby si aspon vedela, kde je a ci zije.
A ake reakcie si cakala?

@0silvia0 áno, aj to tu bolo.len na chvilu

beronsche
9. máj 2025
@ellie2412

@ellie2412 jasné, on je hlbavy.. 🤦🏼‍♀️
Buď ma ten chlap psychickú poruchu, alebo je to vychcany manipulátor.
Toto zrelý človek a milujúci muž NErobi. Naozaj nie.

martinkatinka
9. máj 2025

Preco si si ho vlastne vzala?

sasa1310
9. máj 2025
@ellie2412

@ellie2412 40-ročný chlap je už na vrchole svojej kariéry. Mal by mať zázemie, finančnú rezervu, zodpovednosť a stabilitu. Tvoj 40-ročný nemá 2 roky zamestnanie, finančne ho musí podporovať mama, drogovú minulosť, depresie a výkyvy správania, nezodpovednosť voči tebe a absolútnu anarchiu čo sa týka života.

beronsche
9. máj 2025
@ellie2412

@0silvia0 áno, aj to tu bolo.len na chvilu

@martinkatinka ako prečo? Veď je úžasný, pozorný, milujúci.. keď má svoj moment.
Potom mu prepne a zmizne, ale to nevadí...
Mám pravdu
@ellie2412 ?

ellie2412
autor
9. máj 2025
@martinkatinka

Preco si si ho vlastne vzala?

@martinkatinka mala som pocit ze je mojou spriaznenú dušou.chybajucim dielikom. Chcel somnou tráviť čas, zdieľať svoju dušu...ťažko sa to chápe nezaintersovanemu.