Prečo mi manžel nikdy nezalichotí?
Ahojte, prišla som sa opýtať, som s manželom 8 rokov. Doteraz mi ešte ani raz nepovedal: páčiš sa mi, si pekná, si nádherná... a takéto podobne typy slov. Často obaja srandujeme ale on častejšie spomenie ze napr: ta opica je škaredá ako ty, ešte že na teba nemusím žiarliť, a komentáre podobného typu. Nie niesom nejaká kráska to viem, ale veľa mužov v mojom okolí malo o mňa záujem a lichotilo mi keď som bola slobodná, dokonca manželovi kamaráti ma vedia pochváliť keď sa niekde spolu stretneme ze mi to pristane, alebo mužovi povedia akú má peknú manželku. No od neho som nič také nepočula, niesom ani plnšia. Jednoduchá chudá postava mam aj zadok, prsia nie len Bčka 😁 ale kvôli tomu ze mi nikdy nezalichoti mam problém v spálni. Neviem sa vyzliecť inak ako po tme, ani sex nesmie byť inak ako po tme. Tiež ani do sprchy neviem ísť ak je on v kúpeľne. Už som mu o tom veľa krát rozprávala ze prečo si ma teda vybral keď pre neho niesom atraktívna alebo teda pekná. On odpovie ze on tiež nieje fešák tak čo. Ako sere ma to už 🥲
Niektorí sú takí. Môj mi tiež málokedy povie niečo pekné, väčšinou len blbosti. Ale už keď na mňa pozrie iný chlap, chytá si ma 😃😃
Neviem načo to silis. Chce ťa? Chce. Keby si sa mu nepáčila, tak s tebou nie je a nespava s tebou.
Mne to nehovori, ale viem ze ma lubi a mame dobry sex. Ak by som sa mu nepacila, tak ma neosahava kedy moze. Robi si srandu z mojho veku. Som starsia o par rokov. Ale vie, ze ma to neuraza. Ale niekedy mi pochvali, ze mi to pristane.
No je obrovský rozdiel keď ti nehovorí nič
alebo ked ti povie, ze ta opica je škaredá ako ty
Takže sa ti nečudujem, že ti je pred nim nepríjemné sa mu ukázať nahá a necitis sa pri ňom dobre
Ale áno ja sa čudujem jemu, že si vybral teba
Je otázne na koľko myslí vážne slova, že preto, že aj on nieje fešák
Ale je kľudne možné, že je to pravda
Veľa priveľa chlapov si vyberie čo je dostupné a nie to čo sa mu az tak páči
Čo s tym?no ťažko povedať, keď to ani nemusí byt o tom, že niečo zdokonaliť na sebe alebo mu ,, ulahodiť,, keď evidentne je mu to jedno
Skus sa s ním o tom úprimne porozprávať,no len asi to úprimne už povedal
Potom jedine ty si musíš usporiadať či si s tým ok
Či tiež beries len to čo je alebo aj chceš niečo dobré pre seba
Napadlo mi, že som vlastne rada že mi manžel až moc nelichotí. Môj expriateľ mi lichotil stále a pritom trtkával prvú ligu s inými. ( to som samozrejme zistila časom až )
Ja neverím
Chlap povie zene “ ta opica je škaredá ako ty, ešte že na teba nemusím žiarliť”
A toto sa niektorej zdá v pohode ??
To donútiť fakt nič lepšie neviete vymyslieť ?
Ja neverím
@nyusika povie mi to napríklad keď ide v TV ta reklama s opicou. Akože robí si srandu ale neviem no
Ja to svojej hovorím. Denne. Proste sa mi páči, čokoľvek. A hneď jej to aj poviem. Niekedy tak prívetivo, inokedy zo srandy, na tretíkrát úchylne, však ona ma už pozná.
Dakedy jej len tak napíšem SMS, máme veľký dom a sotva sa tu stretneme, tak keď ju zhliadnem cez tri chyže, tak jej napišem. Maš pekne vlasy. Maš peknu riť a tak. Príde mi to úplne prirodzené a myslím, že to patrí do zdravého manželstva.
Je však pravda, že ona mne to hovorí oveľa menej.
No a niekedy to je aj brutalnejšie, ale musí človek vystihnúť situáciu... napríklad prejde okolo mňa len v gaťkách: Tyvole, by som ti ho tam dal aj s vajcami... :D Toto by asi nie každá "zožrala", ale ja viem, kedy si môžem dovoliť aj takéto "blbé" reči.
Ja neverím
@nyusika to sú tie srandičky, ako tu bola diskusia, keď ,žena na začiatku vzťahu spozorovala, že muž povie, že matka je mimo, lebo sa chce otočiť na ceste. A kopec žien tu tvrdili ako je to úplne v pohode, ako doma sranduju, ako je to super, že nemajú suchára. No, toto sa presne stane, keď muž je " srandista", samozrejme vždy len na úkor iného, aj vlastnej ženy, lebo na svoj úkor sa srandy nezmôže. Autorka, aj ty mu povedz, že ho má zosušeneho ako trojdňova parka, alebo, že sa mu hlava na slnku leskne ako kryštálová guľa. Možno sa tiež zasmeje, aká si vtipná a pochváli ťa. 👍
Smutne.., to su take reci, ktore maju pubertaci a tym sa to da vzhladom na vek odpustit.. ale ked to povie dospely chlap, kazdopadne, neviem, co cakas, podla toho, co pises je proste taky, robil to od zaciatku Vasho vztahu, takze zmenu necakaj
No...ono v kazdej srande je aj kus pravdy...
Keby mne povie muz,ze som skareda ako opica.....
To pre mna nie je sranda...by som s nim tyzden neprehovorila.a aspon rok by sa ma nedotkol...myslim...
Zaketo cosi povedat zene....nemyslitelne
@anonym_autor
Ani mne nikdy nezalichoti, este aj ked som jej kupil .Mercedesa akurat frflata ze ona chcela inu modru.
@nyusika to sú tie srandičky, ako tu bola diskusia, keď ,žena na začiatku vzťahu spozorovala, že muž povie, že matka je mimo, lebo sa chce otočiť na ceste. A kopec žien tu tvrdili ako je to úplne v pohode, ako doma sranduju, ako je to super, že nemajú suchára. No, toto sa presne stane, keď muž je " srandista", samozrejme vždy len na úkor iného, aj vlastnej ženy, lebo na svoj úkor sa srandy nezmôže. Autorka, aj ty mu povedz, že ho má zosušeneho ako trojdňova parka, alebo, že sa mu hlava na slnku leskne ako kryštálová guľa. Možno sa tiež zasmeje, aká si vtipná a pochváli ťa. 👍
@anonym_b3d2cf tak ked je toto podľa teba to iste, si riadne mimo…
Ja som osoba s velkym zmyslom pre humor, viem sa zasmiat aj sama na sebe. Ale niektore veci su cez ciaru. Keby mi moj partner povedal, ze som skareda ako opica, tak sa nie ze urazim, ale este mu to dam poriadne vyzrat. Vela zien tu v podobnych diskusiach pise, ze ake im to pride vtipne a zasmeju sa na tom. Nie, toto nie je vtipne, je to urazlive a nikomu normalnemu by to ani smiesne neprislo.
Moj byvaly mal tiez taky osobity humor, ktoremu okrem neho a par jeho kamaratov /mentalna uroven 15 rokov/ nikto nerozumel. A jeho vlastna mama (!!!!) ho opakovane aj na verejnosti (oslavy, rodinne stretnutia a pod.) vyzyvala, aby sa choval normalne a prestal ludi urazat svojim humorom. To uz bolo co povedat, ked toto povie dospelemu chlapovi 40+.
povedz mu, ze sa citis ako zena nedocenena, mne by to vadilo
Prekáža Ti, že ťa nechváli, alebo že Ťa uráža? Mne by vadilo to druhé. Čo Ti povie, keď sa oblečieš tak, že sa sama sebe páčiš? A po tretie: prečo Ti tak záleží na jeho chválení? Veď keď sa sama vo svojej koží dobre cítiš, môže Ti byť jedno čo ti kto povie. Asi tam by som začal. Mala si pred partnerom ešte niekoho iného? Ako sa k Tebe správal? Alebo to vzniklo až teraz počas Vášho vzťahu?
Niektorí sú takí. Môj mi tiež málokedy povie niečo pekné, väčšinou len blbosti. Ale už keď na mňa pozrie iný chlap, chytá si ma 😃😃
@anonym_ac766d moj jw rovnaky🤣
Ešte ma napadlo: mám kamarátku, ktorej jej veľká láska kedysi povedal, že je tučná. Potom sa rozišli. A teraz už 10 rok cvičí ako utrhnutá z reťaze a stále si hovorí, že je tučná. Môžeš jej ukázať fotky, chváliť ju. Nič. On sa s ňou nerozisiel, lebo bola tučná. Ale jej sa to tak zasekla v hlave.
Keď už nechváli, tak nech sa nesnaží byť vtipný, ironizovať alebo urážať. Mala som priateľa, ktorý ma pochválil raz za rok. Ale bol stále taký, zvykla som si. Lenže nikdy ma neurážal.
moj muz mi nikdy nepovedal, ze mi nieco pristane alebo ze sa mu pacim. ale na nom vidno ze ano. nie je ten typ co to hovori ale on je ten co robi, takze osahava ma, prezera si ma so zaujmom ked sa prezliekam,...
urcite by doma nepreslo keby mi povedal ze vyzeram jak opica, to by som absolutne nepredychala. a ak by po mojej otazke ze preco si ma vybral, by mi povedal, ze ani on nie je najkrajsi. tak co teda som? na lepsiu nemal, tak si zobral mna? oooj, tak toto by bol u mna posledny klinec k rozvodu. nestracala by som cas s niekym kto je so mnou len preto lebo som bola po ruke kvoli tomu, ze on ma problem so sebou. ja som jednemu takemu dala kopacky, ja nechcem byt s niekym kto sa zhadzuje, ci ma nizku sebauctu a potrebuje zhadzovat mna aby sa citil lepsie.
Keby mi povedal že je " škaredá ako ja", tak ho kopnem do riti a určite s ním nie som.
len mi nerozprávaj že tento vtip ti povedal prvý krát. To už muselo byť aj v čase chodenia.
Už pri prvom počutí si mala reagovať.
Ja som s mojím len 6,5roka , polichoti mi...často napriek nedokonalej postave. Nerobí so zo mňa takéto vtipy. Príde mi to viac ako ponižovanie ako sranda.
Mňa pri takýchto témach zaráža len jedno a to, že určite bol taký vždy , tak prečo to ženy riešia až po rokoch.
Mne môj dokopy povedal za tie roky tak 2 komplimenty, aj to zo začiatku, odvtedy nič. A ja teda nedostávam komplimenty ani od nikoho iného, takže som na tom horšie ako ty :D Ale zase také, ze by mi povedal, že ta opica je škaredá ako ja, tak to zas nehrozí. To je už cez čiaru a veľmi by ma to zabolelo, je to nepekné a ponižujúce povedať takéto niečo partnerovi, ktorého milujem, aj keď len možno zo "srandy". Nečudujem sa ti, že sa pri ňom máš problém vyzliecť atď. Ja by som už ani nechcela. A veľmi pochybovala o tom, či ma má vôbec úprimne rád...
@anonym_b3d2cf uplne s tebou suhlasim, ten typ "humoru" co ma od normalnej srandy uplne daleko sa bude len stupnovat. Sprav si z neho srandu ty a uvidis ci jemu to bude prijemne.
No neviem.. je to čudné keď ti takto hovorí.. ak si s teba robí srandu alebo ťa takto nepriamo ponižuje a ti sa tomu náhodou ešte zasmeješ tak ťa za veľa potom mať nebude a tak sa bude správať aj naďalej ak nie aj horšie keď vidí že mu to prechádza. Ak je ti to nepríjemné mala by si si nastaviť hranice s ním a ozvať sa. Ak ti to neprekáža tak to znášaj v kľude ďalej, ale to by si asi nezakladala na to diskusiu...
Jedna vec je ze niektori chlapi ozaj nelichotia, vsak ok. Ale taketo sproste poznamky by si mal naozaj odpustit. Ta posledna veta ma zabila 😵💫. Ze si Ta vybral lebo ani on nie je pekny. Strasneeee !!!
A inak city vie vyjadrovat?
Ci ma celkovo s takymi vecami problem a za tu hlupu srandu sa len skryva, lebo to nevie proste povedat. Lebo potom je otazka...vazi si ta?
Ja ked sa zlostim na brucho a ze som pribrala, tak stale moj povie, ze on ma lubi taku aka som.
Ta fakt nevidi nikdy nahu? Toto mne hlava neberie a nevadi mu to?
No nema asi co chvalit ked vidi iba tvoju tvar aj ked krasnu upravenu.
A to za tie roky si mu na to nikdy nic nepovedala? :DDD ako moj chlap ma takyto humor, ale popravde, z aroky vie kedy je cas prestat a co je cez. Ja by som sa za 8rokov iste dostala k tomu, ci sa mu vobec nepacim, ze pekneho slova na mna nema... asi by som pri kometnaroch blbych kludne s usmevom, ze no.. "hlavne ze sa Ferovi pacim, ze aku mas krasnu manzelku, mozno ta vymenim za takeho, ktoremu sa pacim a nemusi sa citit ako pri opici" :DDD na hlupe zarty idem vzdy rovnakym sposobom. Da sa zartovat, odtial potial a aby zena od muza za 8r nepoucla pekneho slova je cez

Nie je to pravidelne, ale povie mi že mi to dnes pristane, že mám pekný zadok v tých nohaviciach ...