icon

Prečo mi nevychádzajú vzťahy?

10. mar 2025

Ahojte dievčatá, viem že podobnych diskusii tu je vela, len sa asi potrebujem aj vyrozprávať a upokojiť. Ide o to že mám 34 rokov nikdy som oficiálne nemala žiaden vzťah, nikdy som nepredstavila rodičom priateľa. Nemyslím si že som divná, vyzoro mi povedia v práci aj kamarátky že som pekna. Istú dobu som robila aj modelku. Povahovo som také veselé žieňa. A teraz k veci, už sa mi stalo 6 krát že som sa stretávala pravidelne s nejakým mužom všetko vyzeralo ideálne a po 2-3 mesiacoch po intímnom zblizeni to ten dotyčný zrazu ukončil, len správou že to nie je pre neho dostatočne alebo niečo iné že to nie je 100%tne. Strašne mi to ničí aktuálne sebavedomie mám už mesiac hlavu v smútku každý deň plačem čo robím zle…prečo si priťahujem týchto mužov. Prosím o nejakú radu, upokojenie nechcem aby ste mi tu nadavali už mám toho teraz aj tak dosť :( alebo hladam možno niekoho kto si prešiel podobným a podelil by sa o svoj príbeh a o to či nakoniec našiel šťastie 😀 ďakujem

Strana
z2
klotildabazarik
10. mar 2025

Co ocakavas od vzťahu?

nin12345
10. mar 2025

A neskusila si sa aspon niektoreho z tych 6tich opytat kde vidi problem alebo o co ide ze nech ti narovinu povedia? .. no tazko radit ale mozno 7mi uz bude ten pravy len na to netlac

autor
10. mar 2025

@nin12345 praveze ja veľmi nie som ta čo do toho tlači

katka2022
10. mar 2025

a aký máš vzťah s otcom? Muži, ktorí ti prichádzajú do priestoru budú ako prvé toto zrkadliť.

mimka1402
10. mar 2025

Už si tu založila asi 50 diskusii... Čo tak zájsť konečne na poriadnu terapiu?

minilla
10. mar 2025

Takto naprvu, ked citam, ze sa to deje po intimnom zblizeni, to vyzera, ze jedinym cielom tych muzov je ta dostat do postele a cau. Akoby si bola trofej. Trofej, ktoru chcu ziskat, ale realny vztah s nou mat nie. Napisala si malo info. Aki su ti muzi? Ako sa spravas ty vo vztahu? Mas zdrave sebavedomie? Si si vedoma svojej sebahodnoty? Co pre teba znamena vztah a aky by mal byt tvoj idealny partner?

sylvester1
10. mar 2025

@minilla Milionar z chatrce zuby ako dostihova kobula, a tehliciek aspon 2kg ale zlate nie duralove

annamarin
10. mar 2025

Napísala si málo info, cize z tohto kusku to nevieme dekodovat. Na tvojom mieste by som ale skusila sa poradiť s psychológom, alebo keď už tak skús chatGpt. Ten to identifikuje asi lepšie keď mu dáš dostatok info. Túto sa ti môže stať, že ti ženy naložia, že ti bude ešte horšie. 😄 Drzim palce ❤️

sidicek
10. mar 2025

Nechod do vzťahu s každým, musí byť z teba paf.Alw najlepšie ti povedia daní muži, kde je problém, ved museli dať nejaké vysvetlenie alebo aspoň náznak.To sa dá vycítiť, v ktorom momente muži začali strácať záujem.

autor
10. mar 2025

@sidicek no vysvetlenie som nikdy nedostala 😀 len to že som fajn baba máme spoločne záujmy ale nevedia mi aktuálne ponúknuť vzťah 😄

janickacrazy
10. mar 2025

Skús si pozrieť Vzťahy by LWK na nete, Lucia Klapacova. Ona sa zaoberá presne takýmito problémami a má aj rôzne kurzy, ale aj veci zadarmo. Keď sa ti to opakuje, tak to bude nejaký nesprávny vzorec alebo si vyberas nesprávnych mužov.

sova7
10. mar 2025

@nin12345 asi im islo iba o sex s peknou babou ako trofej a tak. Možno počkať dlhšie a uvidí kto chce iba smiešne pohyby dlho nevydrží

sova7
10. mar 2025

@janickacrazy alebo sa riadia heslom Žiadny chlap nemôže pretiahnuť všetky ženy ale každý by sa o to mal aspoň pokúsiť.

sova7
10. mar 2025

Autorka pýtaj sa. Kým to nepovie o čo mu ide žiadny sex. A pockaj s ním dlhšie. Užili si zmizli. Či chce vzťah alebo o co mu ide treba zistiť a potom sa zariadiť podľa toho. Veľa mužov dnes chce ako sa hovorí len sem tam mlieko a nie chovať kravu bohužiaľ

autor
10. mar 2025

Ďakujem dievčatá za každý názor, asi budete mať pravdu že každý z nich chcel len jedno a keď to dosiahol sa stiahol. A to ja teda dokazem mužov dosť potrápiť 😀 kým k tomu príde.

sova7
10. mar 2025

@katka2022 muži ktorých som stretla boli všetci ako moja mama 🤣

vanilkovazmrzka
10. mar 2025

@sova7 😂

nin12345
10. mar 2025

@sova7 no to je zvlastne ja toto z muza hned vycitim ked mu ide len o jedno je to velmi vidiet na chlapoch

autor
10. mar 2025

@sova7 ja sa narovinu pýtam a tvária sa všetci ako majú záujem o vzťah, tam je ten problém že to vedia dobre hrať aj mesiac 😀

sova7
10. mar 2025

Autorka to je jasné mne tak jeden tvrdil že miluje sojove rezne tak som mu ich varila 😏a bolo vtipné pozerať ako sa tváril keď to musel jesť. Zahrajú všetko možné. Aj záujem a spoločne zaujmi. Ale myslím že pol roka nevydrží žiadny ja by som to riskla

sova7
10. mar 2025

@nin12345 aj zahrať záujem o vzťah dokážu aj šikovne klamať treba v tom prax ako pri vyjednávaní s unoscami

nikaeli
10. mar 2025

A vy ste spolu mesiac, potom dôjde k intimite a následne sa všetko skončí? ak by im šlo len o sex, asi by nečakali tak dlho.. možno je v hre iná možnosť.. že im sex s tebou nevyhovoval.. možno očakávali niečo iné..

mischy00
10. mar 2025

Sú muži, ktorí hľadajú len sex ale nemyslím si, že budú mesiac, dva čakať a teba preto oblbovat. Jedine ze by mali takéto ďalšie 4 rozpracované. Každí chce sex, čo si budeme klamať, aj ženy ho chcú ale nie všetci po sexe zmiznú, teda ak máš takéto skúsenosti pri mužoch, možno ten sex s tebou im nevyhovuje alebo neviem potom. Lebo neverím, že každí si chcel iba vrznut, ak by si bola pre nich niecim príťažlivá, zaujimava, chceli by ťa mat aj na všetko iné....

janickacrazy
10. mar 2025

@nikaeli mesiac nie je dlho

sylvester1
10. mar 2025

@mischy00 ved predsa zeny davno normalneho chlapa nechcu, potom iba frflu ako ju pretiahol psychycky znicil a podobne

sova7
10. mar 2025

@sylvester1 ďalší čo má komplexy?

sylvester1
10. mar 2025

@sova7 ano ano tu su niektore zrale do cajle

ismarela
10. mar 2025

Ty sa ich narovinu pýtaš či chcú vzťah? 🙈 Poradím ti. NEDOSTUPNOSŤ. To je to čo mužov priťahuje najviac 🙂

zmrzlinka2021
10. mar 2025

Autorka,
Aj prvá pusa už patrí do vzťahu, oficiálneho vzťahu. Nie sa akože spoznávať, predpokladám, že si s nimi aj spala a potom ťa upratali, aby si vedela, kde je tvoje miest.
Nemáš sa kam ponáhľať. Muž ktorý miluje ženu, počká.

barborachors
10. mar 2025

Mne este nikto nikdy kopačky nedal, ale ak ma nechceli, robili tak, aby som tie kopačky dala ja. Preto mi tvoj príbeh príde ako vymyslený a malo pravdepodobný. Chlapi su vcelku zbabelé plemeno, a ked si uz aj najdu IP, neviem co by sa take muselo udiať aby dali oni prví kopačky.

Strana
z2