Prečo mi povedal, že ma nenávidí?
ahojte, som tu na MK nová a rada by som sa vyrozpravala a podelila o svoju skusenost ktora sa mi nedavno prihodila a ktoru ešte stale neviem spracovat, mozno tot pomoze, a ospravednujem sa za anonymne pisanie. Ide o to ze som v laske nemala velmi stastie v zivote a velmi som tuzila nieoho spoznat, najst si ako sa to vravi zivotneho partnera, ked som pred vyse 5 rokmi nastupila do novej praci prave tam som spoznala jedneho muza, kolegu( neskor nadriadeneho), s ktorym sme si velmi sadli pracovne aj ludsky a skamaratili sme sa. vzdy sme mali o com rozpravat a od zaciatku mi bol velmi sympaticky a tie sympatie prerastli u mna k citom, jednoducho som sa zalubila. a myslela som si v tom case ze je to vzajomne minimalne teda ze aj z jeho strany su nejake sympatie (, casto sa mi prihovaral, skladal komplimenty, ponukal sa ze ma odvezie domov, sem tam pozvania na kavu, na kolač a podobne). toto nase udrziavanie kontaktu pokracovalo aj ked v nasej praci dal vypoved a zamestnal sa v inej firme..nadalej ma zvykol volat von, nadalej sme si pisali stretavali sa..raz v jeden pekny den som nabrala odvahu a jednoducho som sa mu z citov vyznala( vedela som ze je single samozrejme), povedala som co k nemu citiim, ona ma ale zdvorilo odmietol s tym ze on to tak neciti, resp. ze neciti ku mne to co ja nemu, ospravedlnoval sa ze je mu to luto a pdoobne..ja som to samorejme pochopila povedala som ze sa nemusi ospravedlnovat ze ked nieco neciti tak za to proste nemoze..odvtedy ubehlo pol roka a od toho dna sme sa nestretli ani nijak si nepisali ani nic, stretla som ho teraz v sobotu, isla som od kamaratky ktora mala oslavu v restauracii ked som vysla z tej restiky ešte s kamoskinym bratom tak sme stretli jeho..dali sme sa do reci kamoskin brat sa medzicasom vratil spat do restiky a pytal sa ze co tam robim ze dlho sme sa nevideeli a ci sa ponahlam domov ze ci nezajdeme na kavu tak som suhlasila co bola obrovska chyba..na tej kave sme sa samozrejme porozpravali pytal sa ma co mam nove ako v praci a podobne a potom sa mi pozrie do oči a povie mi ze on mi vtedy klamal ked tvrdil ze nic ku mne neciti, ze nad tym cely cas uvazoval ale vtedy mi to nemal odvahu povedat, ze predsa len nieco ku mne citi aj on, ostala som uplne z toho mimo a pre istotu som mu dala kontrolnu otazku: " Tak teda aj ty ku mne nieco citis"?..a odpoved:" ano , ale odpor"...pytam sa ho ze prosim?..a spustil monolog o tom ze nechape ako ma vobec napadlo ze by somnou mohol nieco mat alebo ku mne nebodaj citit nieco ..ze on proste nad niektorymi ludmi zasne.ze nemaju trochu sudnosti a sebareflexie..ze sa mam na seba pozriet a potom nanho, tak sa ho pytam ze ci to ma zavolal na kavu len preto aby mi toto chrstol do xichtu?..tak ze ano lebo mi to chcel uz dlho povedat a ze mam mu spravit laskavost a dat mu pokoj...s tymto sa zdvihol zaplatil za seba na bare a isiel prec..ja som tam sedela ako prikovana a nezmohla sa ani na slovo....
Ty kokos čistý magor, pozri aj zlá skúsenosť je vlastne dobrá skúsenosť časom budeš rada. No samozrejme, že si nič zlé neurobila drž sa a neboj karma je zdarma. Ako toto nadnesene správanie sa nijakej páčiť nebude a ak aj hej on nikdy nebude spokojný lebo to bude len nejaká chudinka ktorej chýba sebavedomie už teraz mi jej je ľúto.
Chápem ze ta to trápi aj mňa by sa to dotklo, ale musíš to hodiť za hlavu. Ty vyzeráš ako inteligentná žena nenechaj sa ovládať myšlienkami nad takým idiotom. A bud rada ze si sa ho zbavila..magor úplný, nabudúce by som naňho ani oko nehodila, keby som ho stretla...idiot nič viac nič menej 🤷♀️vieš čo je najhoršie? Ze niektorý taky magori sa vedia pretvarovať až do svadby a potom to vypukne aký sú imbecili tak bud rada ze si sa toho svojho krasavca zbavila včas.
ja som za to rada..nebudem klamat poplakala som si. lebo straaasne sa ma to dotklo ale potom mi doslo ze je to takto pre mna ovela lepsie..samozrejme lutujem jeho buducu partnerku..
Vas niekto platí za to vymyslene príbehov?
Akože ja som vo svojom živote už stretla veľa magorov, vážne veľa psycho mužov...ale tomuto neverím...sorry ale za mňa je to vymyslené...
@simona20201309 vam hrabe alebo co?
Ty si najviac naivná. On tu nemá sebareflexiu 🙂
Volal ťa von, pozýval na kávu a skladal ti komplimenty aj napriek tomu, že k tebe vždy cítil odpor? Buď je to cynik, ktorému robí radosť ubližovať druhým. Alebo schizofrenik, keď sa takto hnusne k tebe zachoval. Ako chlapa ma to mrzí. Dúfam, že budeš mať šťastie aj na niekoho normálneho.
@hugoboss1923 ano presne toto sa dialo,odvoz domov, na narodky ked šte pracoval s nami som dostla aj kvety..komplimentov tolko z to aj skoda pisat... preto pisem tento prispevok lebo ma to tak strasne sokovalo a asi aj poznacilo z som potrebovala to zo seba niekde dostat von..
Autorka, kasli na to, je to uboziak. Niektore veci sa nedaju pochopit. A co nas nezabije, to nas posilni...
Mne ten chlap vyznie ako psychopat a nie narcis.
Bola si mu náhradou za chýbajúci vzťah, mal v tebe skvelú partacku, ale predstava intímneho spojenia mu bola nepríjemná. Tak to na teba cele vygrcal. Stavím sa, ze tento muž je dodnes single, lebo mu žiadna nie je dosť dobrá.
@grof_monte_christo ale ako musi byt clovek zvrateny aby toto robil?..
vsak aj mne sa stalo ze mi kedysi vyznal lasku jeden chalana a ja som nemala zaujem ale slusne som ho odmietla nepovedala som ze ciitm k nemu odpor ani nic podobne
Tak považuje sa za nieco viac a týmto ako keby si ho vlastne ponizila. Že co si si to vlastne dovolila.
A teraz tu o Cervenej ciapocke 😅
Bože ženy, toto môže byť reálna téma. Preco nakladate autorke ešte aj vy?
a najhorsie je ze od noveho roka ma nasa spolocnost kde pracujem z ktorej on odisiel spolupracovat z tou kde on pracuje teraz..predtym som sa aj na to tesila..ale teraz mam z toho normalne husiu kozu
ále prosím ta , do nového roka sú tri mesiace. Dovtedy ta všetko prejde , aj sa pousmeješ aký to je debil, vždy keby si ho náhodou videla. Čím viac mu budeš venovať myšlienok energie tým viac ho budeš vyživovať.
Vo všeobecnosti platí, že muž by mal ako prvý vyznať žene lásku, keď to urobí prvá ona niektorí muži to zneužijú, ako aj tento. Ale aj tak si myslím, že pohľad na to, že ideš s iným mužom ho doviedol k takýmto rečiam.
Tak to bol teda ale riadny huliak!
@petronelag .. ženám nikdy nerobilo problém poslať chlapa do fice, keď jej on niečo vyznal a on "nebol jej typ". Podľa mňa kedysi ho nejaká poslala do fice, nerozdýchal to, tak si to teraz kompenzoval.
@sevrin Tipla by som, ze jeho by vedela dostat len nejaka ľadová kráľovná, ktorá by pre neho bola nedostupná. Tento človek dost pohŕda citmi.
@autorka este sedis v tej kaviarni? dojdem 😎🙂
@princkrason ty si nedáš pokoj...koľko máš vlastne rokov?

debil asi dúfal, že sa mu budeš doprosovať a konečne bude sex. Nebol, tak z neho opadol ten zdvorilý náter a prejavil sa ako totálny primitív. Buď rada, že je to minulosť
Poznam to. 18r dozadu sa mi stalo to iste. Ako taka 18r krava som sa zalubila do 27r. Zo zaciatku sme si volali,aj 3-4h denne. Stretavali sme sa,vravel,ze ma ma rad,ze mu namne zalezi. Raz ma zavolal k sebe,ale ja som nemohla. Tak sa prestal ozyvat. Potom som ho po 4-5dnoch stretla v meste ako si kraca s inou. Ja som sa nezmohla ani na slovo,ani neviem ako som dokracala domov. A poobede mi napisal,Co to malo znamenat? Ja,ze co? Ze som sa mu nepozdravila. Nato som nepisala nic. Nevedela som co ale vedela,ze zbytocne. Tak mi potom napisal,ze som hlupa pica a snad som si nemyslela,zeby somnou chcel vztah. A tiez tie reci,ze ako ja vyzeram a ako on. No hnus. Mne ale tie jeho reci po.ohli. rychlo ma laska presla.

Ziarlivost ponizeneho narcisa vie byt kruta.