icon

Prečo mi povedal, že ma nenávidí?

30. sep 2024

ahojte, som tu na MK nová a rada by som sa vyrozpravala a podelila o svoju skusenost ktora sa mi nedavno prihodila a ktoru ešte stale neviem spracovat, mozno tot pomoze, a ospravednujem sa za anonymne pisanie. Ide o to ze som v laske nemala velmi stastie v zivote a velmi som tuzila nieoho spoznat, najst si ako sa to vravi zivotneho partnera, ked som pred vyse 5 rokmi nastupila do novej praci prave tam som spoznala jedneho muza, kolegu( neskor nadriadeneho), s ktorym sme si velmi sadli pracovne aj ludsky a skamaratili sme sa. vzdy sme mali o com rozpravat a od zaciatku mi bol velmi sympaticky a tie sympatie prerastli u mna k citom, jednoducho som sa zalubila. a myslela som si v tom case ze je to vzajomne minimalne teda ze aj z jeho strany su nejake sympatie (, casto sa mi prihovaral, skladal komplimenty, ponukal sa ze ma odvezie domov, sem tam pozvania na kavu, na kolač a podobne). toto nase udrziavanie kontaktu pokracovalo aj ked v nasej praci dal vypoved a zamestnal sa v inej firme..nadalej ma zvykol volat von, nadalej sme si pisali stretavali sa..raz v jeden pekny den som nabrala odvahu a jednoducho som sa mu z citov vyznala( vedela som ze je single samozrejme), povedala som co k nemu citiim, ona ma ale zdvorilo odmietol s tym ze on to tak neciti, resp. ze neciti ku mne to co ja nemu, ospravedlnoval sa ze je mu to luto a pdoobne..ja som to samorejme pochopila povedala som ze sa nemusi ospravedlnovat ze ked nieco neciti tak za to proste nemoze..odvtedy ubehlo pol roka a od toho dna sme sa nestretli ani nijak si nepisali ani nic, stretla som ho teraz v sobotu, isla som od kamaratky ktora mala oslavu v restauracii ked som vysla z tej restiky ešte s kamoskinym bratom tak sme stretli jeho..dali sme sa do reci kamoskin brat sa medzicasom vratil spat do restiky a pytal sa ze co tam robim ze dlho sme sa nevideeli a ci sa ponahlam domov ze ci nezajdeme na kavu tak som suhlasila co bola obrovska chyba..na tej kave sme sa samozrejme porozpravali pytal sa ma co mam nove ako v praci a podobne a potom sa mi pozrie do oči a povie mi ze on mi vtedy klamal ked tvrdil ze nic ku mne neciti, ze nad tym cely cas uvazoval ale vtedy mi to nemal odvahu povedat, ze predsa len nieco ku mne citi aj on, ostala som uplne z toho mimo a pre istotu som mu dala kontrolnu otazku: " Tak teda aj ty ku mne nieco citis"?..a odpoved:" ano , ale odpor"...pytam sa ho ze prosim?..a spustil monolog o tom ze nechape ako ma vobec napadlo ze by somnou mohol nieco mat alebo ku mne nebodaj citit nieco ..ze on proste nad niektorymi ludmi zasne.ze nemaju trochu sudnosti a sebareflexie..ze sa mam na seba pozriet a potom nanho, tak sa ho pytam ze ci to ma zavolal na kavu len preto aby mi toto chrstol do xichtu?..tak ze ano lebo mi to chcel uz dlho povedat a ze mam mu spravit laskavost a dat mu pokoj...s tymto sa zdvihol zaplatil za seba na bare a isiel prec..ja som tam sedela ako prikovana a nezmohla sa ani na slovo....

Strana
z3
petulda333
30. sep 2024

Doplnim,ze tiez som s nim nespala a urcite preto si nasiel taku co mu da. A toto bude aj tvoj pripad,namotaval ta,lebo si myslel,ze si uzije. Nebolo nic,tak ta chcel ponizit

princkrason
30. sep 2024

@earlgrey vek je len cislo 😉🙂

zabka79
30. sep 2024

Dalsi narcis 🙄

earlgrey
30. sep 2024

@princkrason Hej, aj veľkosť pohlavného údu je len číslo a aj tak rozhoduje 🤣 Čo sa hanbíš za svoj vek?

princkrason
30. sep 2024

@earlgrey v profile to mam ja jednoduchy chlapec z dediny tak nemaj velke oci🙂

mantilka
30. sep 2024

Ten chlap je psychopat ale doslovne. Mal by sa dať liečiť, toto som ešte nepočula
Je mi ťa veľmi ľúto, ale chcem ťa povzbudiť, že ver v dobré srdce lebo ten pravý ešte len príde.

princezna_bosorka
30. sep 2024

@janka_23 jj, presne

earlgrey
30. sep 2024

@princkrason Vidíš 🤣 profily nekukám...asi by som mala začať, aby som sa zbytočne nestrápňovala...

mira0611
30. sep 2024

Fuj, toto je bezcharakterny kreten! Takyto ti do zivota nechyba! Toto je uz aky jedinec bez srdca, bez duse a chrbtice.

mira0611
30. sep 2024

Autorka pravdaže, si sa rozplakala, keď ti muž, ku ktorému si mala nežné pocity povie, ze k tebe cíti odpor.
Toto by kazdej ludskej bytosti padlo zle.

mira0611
30. sep 2024

@princkrason toto je od teba velmi mile, ze si sa ponukol autorke❣️

princkrason
30. sep 2024

@mira0611 😇

matab19
30. sep 2024

nečítala som všetky komentáre...ospravedlňujem sa ak budem opakovať. Myslím si, že sa tak zachoval preto,že ťa videl s iným mužom vychádzať z reštiky... urazilo to jeho ego a potreboval ti to vrátiť tým najhnusnejším spôsobom...urážkami nehodnými dospelého muža.

any_soj
30. sep 2024

@matab19 presne to som chcela napisat, a cudujem sa, ze to nenapisali viacere. Podla mna si mohol vyhodnotit, ze je to tvoj priatel, a k tomu psychopaticka povaha a hotovo.

grof_monte_christo
30. sep 2024

@matab19 A toto si já práveže vôbec nemyslim. Keby chcel, mohol ju mat už dávno. Jemu sa zhnusila po tom, ako mu prejavila svoje city. Dal jej najavo, že on má na viac a ona ho nie je hodna. Svojim spôsobom ho to urazilo.

katkazuz
30. sep 2024

Škoda, že nemôžeš napísať jeho meno a mesto alebo firmu, kde žije a pracuje- myslím, že by sa ho potenciálne kandidátky radšej vyvarovali.
Samozrejme nemyslím to vážne .
Želám ti, aby si sa z toho rýchlo dostala 🍀

natiblaskova
30. sep 2024

Úprimne by som ho odblokovala a verejné sa spýtala na fb ci je toto normálne a napísala by som sytuaciu ako tu len by som písala v tretej osobe.. Nech ma hambu 😁

natiblaskova
30. sep 2024

@katkazuz skôr mi to pripadá ako keby bol ešte v puberte

margotka17
30. sep 2024

Na jeho správanie nemám slov. To on je taký jedinečný, úžasný a ja neviem čo??? Vyhni sa mu čím väčším oblúkom a nikdy viac mu ani nepozdrav. Je to od neho úbohé. Bezcharakterný človek to je. On musí mať sám problém so sebou.

hipuska
1. okt 2024

A on vedel, že ten chalan je kamoš? Ja viem, chrapunske ale nemohol žiarliť,?

autor
1. okt 2024

@hipuska tak nevedel on ho nepozná ale zas ja som sa nechovala k tomu chalanovi nijak dovorne..on je dlhé roky zadaný .

janababana
1. okt 2024

Ja ti aj mam tendenciu uverit. Asi s nim nebude vsetko v poriadku, a mozno by to mal riesit so psychologom, takato reakcia u dospeleho jedinca zavana. Kolko ma panko rokov?

Strana
z3