icon

Prečo mi stále píše bývalý partner?

22. jan 2022

Je to čudné. Rozišiel sa on so mnou. Má už inú priateľku, ma vraj jasno v tom, že ja som už iba kamarátka a nechce nič so mnou. Ale na čo mi píše každý deň a informuje ma čo robí, celkom tomu nerozumiem. Viem, že by som ho mala bloknút, ale s rozchodom som už vyrovnaná a chcela som zostať kamarátka, nakoľko sa stretavame náhodne vonku, v obchode a tak. Nemám dôvod ho úplne mazať zo života, ale myslím, že každodenné písanie je trochu prehnané.

Strana
z2
elizabet173
23. jan 2022

myslela som si to od začiatku, že dúfaš, je na čase ukončiť to definitívne

mandala77
23. jan 2022

píšeš, že sa s Tebou rozišiel, má inú priateľku, má v tom jasno, s Tebou nechce nič.
Čudné je, že Ty si napriek tomu dúfala, že rozchod nemyslí vážne a preto si s ním udržiavala kontakt. Nevieš odolať a neodpísať mu, lebo v kútiku duše stále veríš, že s k Tebe vráti? S rozchodom vyrovnaná nie si, inak by si si vážila seba a mala silu mu neodpísať, lebo by si vedela, že to nemá význam. Ak ho zo svojho života mazať nechceš, tak si nájdi spôsob ako ho v ňom mať, bez toho, aby Ťa kontakt s ním neobťažoval.
Pýtať sa prečo Ti bývalý partner píše, je otázka na neho. Nikto z ľudí, ktorí sa do diskusie zapojili, to vedieť nemôže. Ty chceš vedieť nejaký špeciálny dôvod, aby si sa chytila barličky, že má o Teba ešte nejaký záujem.

autor
23. jan 2022

@mandala77 ono sa to stalo hlavne rýchlo, je to len mesiac a pol 🙂 Kebyže je to dlhšie, tak nečakám na neho. A vlastne už som s tým vyrovnaná. Nech je šťastný inde.

1gramofon
23. jan 2022

Z rešpektu k svojej súčasnej by nemal písať bývalej deň za dnom. Každej by bolo ľúto, že si priateľ píše s bývalou, aj tebe a predsa ho v tom podporujes. To dievča nemôže za to ze je debil a ze sa s tebou rozišiel.
Ja by som najprv odpisovala len 3x za týždeň narýchlo, žiadne vykecavacky. Potom už ani raz za tyzden, plynulo by som k tomu prišla bez trapas, že si ho ako jisterka šla hneď zablokovat. Opýta sa prečo? S niekym som sa zoznámila, píšeme si. Kamoška niečo rieši, snažím sa jej pomôcť, ale sak aj ty máš priateľku, to jej nevadí ze si vypisujes s bývalou? Lebo ako prepáč, mne by to vadilo. A ak by nepomohlo a ďalej otravoval tak zablokovať. Ale podla mňa ti vypisuje lebo ty ho v tom podporujes, na všetko odpíšeš a on sa vytesuje aký je dôležitý.

lily14
23. jan 2022

Ako dlho ste boli spolu?

autor
23. jan 2022

@1gramofon hej urobím to ako povieš, lebo príde mi to také zvláštne že zrazu blok. Ale s tým sporadickym odpisovanim je to asi najlepšie, aj sám uvidí keď mu neodpíšem a klesne mu ego a možno už ani sám nebude mať dôvod sa ozývať.

1gramofon
23. jan 2022

Ak by si ho teraz zablokovala môže to byť trápne keď sa stretnete a ešte on bude tvrdit, že ty niečo nezvládas... Nikto z nás nevie prečo sa s tebou rozišiel, či sa neunahlil zo stereotypu ak ste spolu boli dlho. Len ty vieš co bolo. Ale ak je to už mimo teba, tak si rieš svoje, nestrácaj s nim čas. Ak by mu bolo uprimne ľúto za tebou, už by sa so súčasnou rozišiel, neviem, mne to príde vypočítave od neho

Strana
z2