Prečo mnohé pekné ženy podceňujú svoj potenciál?
Preco su schopne pekne zeny ochotne zobrat si muza arogantneho ,s tazkou minulostou alebo zanedbaneho?Zda sa to iba mne alebo to vidite vo svojom okoli aj vy?Boja sa ze ked maju 25 uz nikoho nestretnu ?Alebo si mysliaze nie su dost ked idu pod cenu?
A ked dotycny nema ani peniaze?
Tak je to vynimka potvrdzujuca pravidlo. Moze to byt napriklad velmi charizmaticky typ samca. Alebo v niecom inom vymykajucim sa ostatnym kusom. Umelec, fyzicky stavany, prirodzeny alfasamec. Ale to su ojedinele kusy. Beznesie su tie prachy
pretože väčšina mužov sa ich bojí oslovit alebo to beru že na ne nemajú , tak oni potom beru proste čo pride
No ani to nie....
Tak ale zas nemajú dôvod žiarliť.
Ja nevidim , nemam take v okoli
Väčšinou sú vernejší tej žene.
Poznám niekoľko vážne pekných žien a sú s takými mužmi, a nie, nie sú milionári, úplní blbci...lebo ich poznám osobne...ale! vrana k vrane sadá...a blbé sú aj tie ženy 🤣 teda povahou, charakterom...tým, čo majú v hlavách...si sadli...teda majú toho veľa spoločného...navonok krásne ženy, muži sa za nimi otáčajú, slintajú...ale je tam len tá fyzičnosť...nič viac...
Nezovšeobecňujem, len takých ľudí poznám. Zlá energia, negativizmus, konšpirácie atď.
V rodine máme jednu takú ženu, keď ju zoznámim s niekým, každý povie, že nádherná žena, krásny úsmev atď. pretvárka jedna radosť...a potom v súkromí je to vysávač energie, večne zahundraná žena, večne nespokojná a jej partner, fyzicky nie najkrajší, ale povahou rovnaký 🤣 ja sa vždy smejem, keď vidím tie pretvárky pred cudzími ľuďmi, čo ich nepoznajú....
@seyla30 Ani pekna zena nemusi mat sebavedomie. Ozajstne sebavedomie od vzhladu nezavisi. Niektore tie pekne si o sebe vobec nemyslia, ze su pekne. Niektore si to aj myslia, ale zaroven maju pocit, ze nic ine dobre na nich uz nie je. A niektore z nich zili s arogantnym a nanic otcom a prave taki chlapi ich najviac pritahuju.
@seyla30 lebo nemajú sebavedomie, sebahodnotu a sebaúctu. Lebo majú možno strach, syndróm poslušného dievčatka, údel prvorodenej dcéry, spasiteľský komplex, nesprávny psycho-emocionálno-sexuálny vývoj v dôležitých obdobiach života, nezvládnutý Elektrin komplex v primárnej rodine, pocity viny a zodpovednosti, lebo plnia očakávania a predstavy iných-rodiny, cirkvi, okolia, lebo im možno viac vyhovuje rola obete a martýra... Lebo pekné a krásne absolútne nemusí korelovať a atribútmi sebavedomia, sebauvedomenia, hodnoty a identity, vlastného šťastia a naplnenia... Preto 👆
Suhlasim s tym co napisala Sara. Mnohokrat je to aj preto, ze mnoho muzov si na velmi atraktivne zeny netrufnu. Netvrdim, ze vsetci, ale je preukazane, ze ludia ( muzi aj zeny ) podvedome pripisuju atraktivnym ludom len pozitivne vlastnosti. Proste cloveka vnimas cez ruzove okuliare.
Preto mas aj stereotypy, kde zeny tvrdia, ze ich oslovuju len grazli, playboy-i, namysleni atd. a vo vseobecnosti to tak je pretoze pre nich je to akasi forma hry, neberu odmietnutie tak osobne ako ini.
Druhy najpopularnejsi dovod zrejme bude, ze muzi obvykle predpokladaju, ze taka zena je uz pravdepodobne zadana. Ak z poctu oslovenych zien ¾ povie, ze ma priatela tak bud je to pravda alebo to pouziva ako vyhovorku aby muza odradila.
Casom ti muzi automaticky prestanu velmi atraktivne zeny zvazovat ako objekt svojho zaujmu pretoze na zaklade skusenosti budu predpokladat, ze je bud zadana alebo nema zaujem.
Pre niektore zeny je to tak trocha prekliatim pretoze ich vzhlad vobec nemusi znamenat, ze su zadane alebo nebodaj povrchne len je pre nich tazsie presvedcit svoje okolie o opaku.
Myslim, ze aj preto mas vela pribehov o tom ako sa zeny pytaju muzov ktori sa im pacili preco ich nikdy neoslovili alebo nepozvali na rande. Castokrat je to bud nizke sebavedomie alebo si muz proste myslel, ze tak krasna zena by o neho nikdy nemala zaujem.
Ja take nepoznam. 25 sa neboja ze uz su stare a ineho nenajdu. Toto mas nazor z ineho storocia. Vacsina v tom veku len konci VS riesi karieru nie manzelstvo vacsinou su single .A zas vizualna krasa nie je vsetko v dnesnej dobe s pomocou make upu peknym stylom oblecka charizmou moze byt aj priemerne vyzerajuca zena atraktivnejsia ako prirodzene krasna bezducha tvaricka.
Skor poznam kopec peknych zien co sa nepodcenuju. Neda sa to takto skatulkovat niektore zeny maju Proste zly vkus na muzov a v tom pripade je uplne jedno ci su krasne ci nie .
@seyla30 a ty s tými mužmi randis že si dovolíš súdiť ich? Kto si ze si dovoľuješ súdiť výzor muža a jeho charakter?
Áno, poznam XY pekných žien ktoré nepozerali na krásu. A ci je chlap zanedbaný, môže byt len tvoj subjektívny názor.
Po takejto diskusii nemôžem brat tvoj pohľad vážne
Malokedy sa stava, aby sa pekna a zaroven "hodnotna" zena podcenovala. Skor sa stretavam s tym, ze uplne priemerna zena s podpriemernym vizualom sa precenuje 🙂
@seyla30 akákoľvek žena je "ochotná" zobrať si akéhokoľvek muža. 😁. Ty si vypichla len jednu skupinu žien a mužov (a aj tu môžeme polemizovať, čo presne znamená "pekná" a čo presne znamená "arogantný", "ťažká minulosť", "zanedbaný"), každopádne netuším ako si k tejto selekcii došla... 🤔. Podľa môjho subjektívneho pohľadu som bola v čase sobášu pekná a vzala som si "normálneho" muža, s ktorým som doteraz 🤷.
To, ze su tie zeny pekne, neznamena, ze su skvele, bystre, inteligentne, sikovne...a maju super povahu.
Videla som kopu zien, co boli pekne a aj vzdelane, ale boli (socialne) tupe a nepouzitelne do zivota.
@simona20201309 zanedbanost vidis aj bez randenia.a charakter tiez.ach ..
Niektoré tie pekné ženy majú nižšie sebavedomie ako škaredé 🤷♀️. Ani si neuvedomujú, že sú pekné.
Nie kazda zena sa citi pekna. By si neverila kolko krasnych zien modeliek ma nizke sebavedomie. Je neuveritelne ako dokazu rodicia a spoluziaci doj*bat- sebavedomie. Ved si vypocuj nejaky podkast s modelkami kazda druha bola sikanovana ako dieta, a vtlkalo sa jej do hlavy aka je skareda a neschopna.......a deti aj dospelí ak su obklopeny takymi ludmi co im to vtlkaju tomu uveria. A hlavne deti- ked dokazu uverit rodicom na zubkkve vil, Jeziska, skriatkov- uveria aj tomuto.
@seyla30 opis ako vyzerá zanedbaný muž?

Vsetky tieto pripady peknych zien maju rovnakeho menovatela a to su peniaze.
Zeny si uvedomuju svoju cenu a kalkuluju do buducna. Radsej budu zaistene s nevyhodami, ako triet biedu s nudnym typom.