icon

Prečo mnohé pekné ženy podceňujú svoj potenciál?

seyla30
12. dec 2024

Preco su schopne pekne zeny ochotne zobrat si muza arogantneho ,s tazkou minulostou alebo zanedbaneho?Zda sa to iba mne alebo to vidite vo svojom okoli aj vy?Boja sa ze ked maju 25 uz nikoho nestretnu ?Alebo si mysliaze nie su dost ked idu pod cenu?

Strana
z2
simona20201309
13. dec 2024

@seyla30 možno by si mohla hodnotiť charakter muža svojej najlepšej kamarátky o ktorom vieš viac než dosť. Ale rozhodne nie muža, ktorých vidíš na ulici. Keď vidíš na ulici krásnu ženu so ,,ZANEDBANYM" mužom tak o jeho charakter vieš tak veľké guľové...
Možno máš v okolí jeden taky prípad a hneď tu ides škatuľkovať.
Dávaj si pozor ako hodnotis ľudí. Aby si raz na to nedoplatila.
A to sa nejdem nikoho zastavat, len som objektivna.

seyla30
autor
13. dec 2024

@simona20201309 zapacha mu z ust,hrozne,nosi dorave ponozky,diera na celu pätu,napr...

seyla30
autor
13. dec 2024

@simona20201309 nehodnotim tych ktorych vidim na ulici .hodnotim tych s ktorymi som mala blizsi kontakt

seyla30
autor
13. dec 2024

@terry658 hej ved vidim podla komentov.aj ked ja som nepisala nic o kráse muza ale dobre

terry658
13. dec 2024

@seyla30 je tam že zanedbaného. Podľa merítok niektorých žien tu na koňovi je 90%populácie chlapov zanedbaná.
Prečo si berú arogantných alebo s ťažkou minulosťou to posúdiť neviem. Asi tam bude hrať rolu niečo aj z detstva.
Vyjadrila som sa len k tej fyzickej stránke. Môj muž by sa kedysi určite do tej pseudo zanedbanej kolónky vmestil. A to má aj dosť viditeľný raštep. A pritom je to vo všeobecnosti celkom milý muž, má vysokú technickú stránku inteligencie, je šikovný a ešte aj všetkým pomáha. Ale model by z neho asi nebol.

mell27
13. dec 2024

@tato_ určite to tak nie je 🤦

Strana
z2