icon

Prečo môj kamarát priťahuje homosexuálov?

leliale
16. sep 2025

Moj kamarat a priatel pritahuje homosexualov.A pritom on je cisty heterosexual.Nedavno sa mi zveril ,ze stal na krizovatke a neznamy muz mu ponukal 100€ ak s nim pojde niekde do prirody a 100€ ak bude s nim spokojny.Samozrejme kamarat to odmietol.Je pravda ze vyzera mladsie na svoj vek aj zachovalo ale aj schudol.Takze ma teraz peknu štihlu a sumernu postavu.

anonym_c76ee8
16. sep 2025

@leliale a čo my s tým ? 😂

kiwi3
16. sep 2025

iba oznamujes?

miselka257
16. sep 2025

treba mu pomocť s tými peniazmi, či čo? 😂

anonym_de162a
16. sep 2025

@leliale toto nie sú priznania 😂

cyberk
16. sep 2025

a bol spokojny? 😂

leliale
autor
16. sep 2025

Sak som mu hovorila ,mal s nim trosku poflirtovat a hned by mal 200 eur vo vrecku

zojazoja
16. sep 2025
@anonym_de162a

@anonym_de162a 🙂 🙂 Priznania teenegerov 🙂

miselka257
16. sep 2025
@anonym_de162a

@anonym_de162a aj v časopise kamarát také boli, treba ten časopis znovu vydávať! 😂

enmery
16. sep 2025

Veď aj ženám núkajú, čo sú chlapi horší. 😂Nech to berie ako kompliment.

laurinka27
16. sep 2025

V akom zmysle je myslené "kamarát a priateľ"?

leliale
autor
16. sep 2025

Lenze ja sama som uz bola svedkom ako niektori cudzi muzi na neho hladia.Jeden taky mlady 17 rocny chalan,zrejme gay si ho premeriaval v kuse od hlavy po päty .Az to bolo dost napadne.Proste sa paci muzom.Tie pohlady su uz prilis.

huxy
16. sep 2025

A??? Čo akože? Však gayom sa páčia muži 🤷🏼‍♀️😁

goodidea
16. sep 2025
@leliale

Lenze ja sama som uz bola svedkom ako niektori cudzi muzi na neho hladia.Jeden taky mlady 17 rocny chalan,zrejme gay si ho premeriaval v kuse od hlavy po päty .Az to bolo dost napadne.Proste sa paci muzom.Tie pohlady su uz prilis.

@leliale možno to bol vrah

januska12323
16. sep 2025

Bola by si radšej keby ho tak balili ženy?

enmery
16. sep 2025
@leliale

@leliale A co, ze sa pozerajú? Nato majú oči. 🤷‍♀️

miselka257
16. sep 2025

veď aj žena rada hodí očkom po peknom chlapovi, o chlapoch čo čumia na ženy ani nevravím, tak sa teda nečudujme, že naňho pozerajú a ani nemusia byt teplí 😀

sevrin
16. sep 2025
@leliale

Sak som mu hovorila ,mal s nim trosku poflirtovat a hned by mal 200 eur vo vrecku

@leliale takže potrebuješ vymyslieť nejaký podnikateľský plán, či čo.

anonym_0d2597
16. sep 2025

@leliale lebo je bisexual alebo skrytý homosexuál. Muži ho takto volajú, lebo majú na seba radar a môžeš mi tu písať koľko chceš aky je heterak 🤣 nie, nie je hetero.

kiki68
16. sep 2025

Moj muz tiez zjavne, my sme sa na tom dobre pobavili.

kiki68
16. sep 2025
@anonym_0d2597

@leliale lebo je bisexual alebo skrytý homosexuál. Muži ho takto volajú, lebo majú na seba radar a môžeš mi tu písať koľko chceš aky je heterak 🤣 nie, nie je hetero.

@anonym_0d2597 to je blbost, moze byt vizualne atraktivny pre nich. Moj napr vyzera ako Michael Fassbender, velmi podobne. A tiez sa mu stalo nieco podobne. A to moj by nemal problem si to priznat, ale viem, ze a chlapov neni.

miselka257
16. sep 2025
@kiki68

@anonym_0d2597 to je blbost, moze byt vizualne atraktivny pre nich. Moj napr vyzera ako Michael Fassbender, velmi podobne. A tiez sa mu stalo nieco podobne. A to moj by nemal problem si to priznat, ale viem, ze a chlapov neni.

@kiki68 normálne som si musela nájsť kto to je 😀 😂

kiki68
16. sep 2025
@miselka257

@kiki68 normálne som si musela nájsť kto to je 😀 😂

@miselka257 No tak aspon vies ako ten moj chlap vyzera. Pride Ti tento ako gay? Mne moc nie.

miselka257
16. sep 2025
@kiki68

@miselka257 No tak aspon vies ako ten moj chlap vyzera. Pride Ti tento ako gay? Mne moc nie.

@kiki68 práveže vôbec 😀 podľa mňa sa nedá len podľa výzoru skonštatovať či je niekto gay 🤔 správaním taktiež nie, kým nie je preafektovaný, tam je to jasné 😂

romiada
16. sep 2025
@anonym_0d2597

@anonym_0d2597 to platí aj na lesby? Žeby som 3 desaťročia nepoznala svoju orientáciu?! 🤔😆 pretože mne už tri ženy v rôznych životných obdobiach povedali že som krásna žena (tak inak) a jedna aj s pohladenim po líci dokonca 😂👌

anonym_0d2597
17. sep 2025
@romiada

@anonym_0d2597 to platí aj na lesby? Žeby som 3 desaťročia nepoznala svoju orientáciu?! 🤔😆 pretože mne už tri ženy v rôznych životných obdobiach povedali že som krásna žena (tak inak) a jedna aj s pohladenim po líci dokonca 😂👌

@romiada a páčilo sa ti to? ;)

zanka777
17. sep 2025

@leliale po prvé úplne nezmyselný príspevok...
Otázka prečo môj kamarát priťahuje homosexuálov? odpoveď.... My to netušíme... Dovidenia pekný deň 😂 ďalší

romiada
17. sep 2025
@anonym_0d2597

@romiada a páčilo sa ti to? ;)

@anonym_0d2597 pre mňa to bol v prvom rade vždy šok.... kompliment od ženy je fajn, ale pohladenie (lesbicke) fakt oželiem keďže ja mam radšej "tých trochu krajších od čerta" 😜 stalo sa mi to 3x tak do veku cca 33 rokov.