Prečo môj kamarát priťahuje homosexuálov?
Moj kamarat a priatel pritahuje homosexualov.A pritom on je cisty heterosexual.Nedavno sa mi zveril ,ze stal na krizovatke a neznamy muz mu ponukal 100€ ak s nim pojde niekde do prirody a 100€ ak bude s nim spokojny.Samozrejme kamarat to odmietol.Je pravda ze vyzera mladsie na svoj vek aj zachovalo ale aj schudol.Takze ma teraz peknu štihlu a sumernu postavu.
iba oznamujes?
treba mu pomocť s tými peniazmi, či čo? 😂
@leliale toto nie sú priznania 😂
a bol spokojny? 😂
Sak som mu hovorila ,mal s nim trosku poflirtovat a hned by mal 200 eur vo vrecku
@leliale toto nie sú priznania 😂
@anonym_de162a aj v časopise kamarát také boli, treba ten časopis znovu vydávať! 😂
Veď aj ženám núkajú, čo sú chlapi horší. 😂Nech to berie ako kompliment.
V akom zmysle je myslené "kamarát a priateľ"?
Lenze ja sama som uz bola svedkom ako niektori cudzi muzi na neho hladia.Jeden taky mlady 17 rocny chalan,zrejme gay si ho premeriaval v kuse od hlavy po päty .Az to bolo dost napadne.Proste sa paci muzom.Tie pohlady su uz prilis.
A??? Čo akože? Však gayom sa páčia muži 🤷🏼♀️😁
Bola by si radšej keby ho tak balili ženy?
Lenze ja sama som uz bola svedkom ako niektori cudzi muzi na neho hladia.Jeden taky mlady 17 rocny chalan,zrejme gay si ho premeriaval v kuse od hlavy po päty .Az to bolo dost napadne.Proste sa paci muzom.Tie pohlady su uz prilis.
@leliale A co, ze sa pozerajú? Nato majú oči. 🤷♀️
veď aj žena rada hodí očkom po peknom chlapovi, o chlapoch čo čumia na ženy ani nevravím, tak sa teda nečudujme, že naňho pozerajú a ani nemusia byt teplí 😀
@leliale lebo je bisexual alebo skrytý homosexuál. Muži ho takto volajú, lebo majú na seba radar a môžeš mi tu písať koľko chceš aky je heterak 🤣 nie, nie je hetero.
Moj muz tiez zjavne, my sme sa na tom dobre pobavili.
@leliale lebo je bisexual alebo skrytý homosexuál. Muži ho takto volajú, lebo majú na seba radar a môžeš mi tu písať koľko chceš aky je heterak 🤣 nie, nie je hetero.
@anonym_0d2597 to je blbost, moze byt vizualne atraktivny pre nich. Moj napr vyzera ako Michael Fassbender, velmi podobne. A tiez sa mu stalo nieco podobne. A to moj by nemal problem si to priznat, ale viem, ze a chlapov neni.
@anonym_0d2597 to je blbost, moze byt vizualne atraktivny pre nich. Moj napr vyzera ako Michael Fassbender, velmi podobne. A tiez sa mu stalo nieco podobne. A to moj by nemal problem si to priznat, ale viem, ze a chlapov neni.
@kiki68 normálne som si musela nájsť kto to je 😀 😂
@kiki68 normálne som si musela nájsť kto to je 😀 😂
@miselka257 No tak aspon vies ako ten moj chlap vyzera. Pride Ti tento ako gay? Mne moc nie.
@miselka257 No tak aspon vies ako ten moj chlap vyzera. Pride Ti tento ako gay? Mne moc nie.
@kiki68 práveže vôbec 😀 podľa mňa sa nedá len podľa výzoru skonštatovať či je niekto gay 🤔 správaním taktiež nie, kým nie je preafektovaný, tam je to jasné 😂
@anonym_0d2597 to platí aj na lesby? Žeby som 3 desaťročia nepoznala svoju orientáciu?! 🤔😆 pretože mne už tri ženy v rôznych životných obdobiach povedali že som krásna žena (tak inak) a jedna aj s pohladenim po líci dokonca 😂👌
@anonym_0d2597 to platí aj na lesby? Žeby som 3 desaťročia nepoznala svoju orientáciu?! 🤔😆 pretože mne už tri ženy v rôznych životných obdobiach povedali že som krásna žena (tak inak) a jedna aj s pohladenim po líci dokonca 😂👌
@romiada a páčilo sa ti to? ;)

@leliale a čo my s tým ? 😂