icon

Prečo muži bez partnerky často siahajú po psovi?

19. dec 2024

Vsimla som si, ze v mojom okoli chlapi, ktori su bez partnerky, tak maju tendenciu kupovat si psa. Pri zenach som si to do takej miery nevsimla. Co poviete je to tak a preco?

Strana
z2
ivik4
19. dec 2024

Ja zas nepoznam ziadneho takeho
Je to len nahoda

enmery
Autor odpoveď zmazal
denkabemommy
19. dec 2024

Skôr by som to zhrnula, každý kto sa cíti sám si kúpi zviera, aby sám nebol 🤷🏼‍♀️. V okolí mám ženy aj mužov, ktorí si takto vypĺňajú svoj život 🙃

dadka1997
19. dec 2024

Nemyslim si, tak ako si muzi kupuju psov, tak aj zeny, či starý ludia a berú ho ako partaka do zivota

wolf_
19. dec 2024

@enmery tí psi a tie psy, oba tvary sú správne, nie? 🙂

A nevšimla som si niečo také v svojom okolí. Ani u žien, ani u mužov. Mám v svojom okolí veľa psíčkarov oboch pohlaví, ale myslím, že všetci sú zadaní. Ale môže byť, že niekto to tak má. Pes je spoločník, parťák, a verím, že niekto samotu rieši práve zaobstaraním si takéhoto parťáka.

enmery
Autor odpoveď zmazal
ruxandra
19. dec 2024

Ženy si kupujú mačky

wolf_
19. dec 2024

@enmery podľ mňa aj na psa ako zviera môžem v pohode použiť tvar podľa vzoru chlap 🤷‍♀️
https://skolske.sk/clanok/53503/ucime-sa-doma-k...

huxy
19. dec 2024

@wolf_ ano, oba tvary, však je to ucivo ZŠ

rozculena
19. dec 2024

@ruxandra tak ja som potom chlap,lebo som si kúpila psa?

zuzanaam
19. dec 2024

ja mám dvoch, a ešte aj mačku 🙂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
sisska96
19. dec 2024

Ja poznam iba staré dievky, ktoré nie sú schopné udržať vzťah,tak ich decko je pes :D

ivangeline
19. dec 2024

A ženy mačky.

diewcatqoo
19. dec 2024

Neviem, nepoznam nikoho takeho. Zato poznam takych, co bez partnerky zacali na socialnych sietach sledovat roznych magorov, verit konspiraciam, oslavovat Rusko, popierat covid, gulatu zem a pod a zacina im dobre hrabat.

bielasovicka
19. dec 2024

Ženy majú mačky. Ako ja 😁

simca06022011
19. dec 2024

Ja zase poznám, ženy co si kupujú psov 😊

bloger
19. dec 2024

Asi sa nechcú cítiť osamelo. Je to prirodzená túžba po láske.

miriamzba
19. dec 2024

Prave minulý týždeň som si hovorila to isté 😁 s tým že v mojom okolí to nie sú len osy, ale aj mačky a jeden má dokonca fretku 😆 tak snad im pomôžu zoznamit sa...

ruxandra
19. dec 2024

@rozculena nie, to som nepovedala 😀 ja by som si tiež ako slobodná kúpila radšej psa 😀 v mojom okolí majú všetky slobodne ženy mačky

vilma7
19. dec 2024

Mam.viqc chlapov v rodine, ani jeden si nekúpil.psa.

butterflyeffect
20. dec 2024

Ja zas nepoznam nikoho slobodneho kto si kupil sam psa, ani muza ani zenu. Prave slobodnym to pride ako velka zodpovednost. Vacsinou sa stretavam s tym ze si pary alebo rodiny zabezpecia psa. Potom este starsi ludia ak su sami aj to casto na podnet rodiny.

zuzinka888
20. dec 2024

Mozno si si to pri zenach nevsimla lebo ich nodia v kabelkach🤣😍🤣

rikarika
20. dec 2024

Tak naša známa chová v dome zajace, strašne to tam smrdí. Vraj je jej tak dobre.

rorino
20. dec 2024

Ženy si kupujú mačky😂😂😂😂

misulka22
20. dec 2024

Mam manzela,dceru a farmu 🤣to s tym nic nema proste su ludia co maju radi zvierata ,tak ich maju bez ohladu ci maju partnera alebo nie.

zuzu11166
22. dec 2024

@ruxandra keby som bola sama,urcite by som macku mala tiež.mam aj teraz,ale vonku na dedine na dvore,aj psa,ale mala by som taku vnutrajsiu urcite

lenka.25
22. dec 2024

Nepoznám žiadneho slobodného muža čo ma psa

petrooshka
22. dec 2024

Ja som si adoptovala psa, kupila potkany (samice) a nemam rada macky...a pri vsetkom som uz mala mojho uz teraz muža...neviem,ci ti to pomohlo do štatistiky 😃

darijja
22. dec 2024

A?????

Strana
z2