Prečo muži bez partnerky často siahajú po psovi?
Vsimla som si, ze v mojom okoli chlapi, ktori su bez partnerky, tak maju tendenciu kupovat si psa. Pri zenach som si to do takej miery nevsimla. Co poviete je to tak a preco?
Skôr by som to zhrnula, každý kto sa cíti sám si kúpi zviera, aby sám nebol 🤷🏼♀️. V okolí mám ženy aj mužov, ktorí si takto vypĺňajú svoj život 🙃
Nemyslim si, tak ako si muzi kupuju psov, tak aj zeny, či starý ludia a berú ho ako partaka do zivota
@enmery tí psi a tie psy, oba tvary sú správne, nie? 🙂
A nevšimla som si niečo také v svojom okolí. Ani u žien, ani u mužov. Mám v svojom okolí veľa psíčkarov oboch pohlaví, ale myslím, že všetci sú zadaní. Ale môže byť, že niekto to tak má. Pes je spoločník, parťák, a verím, že niekto samotu rieši práve zaobstaraním si takéhoto parťáka.
@enmery podľ mňa aj na psa ako zviera môžem v pohode použiť tvar podľa vzoru chlap 🤷♀️
https://skolske.sk/clanok/53503/ucime-sa-doma-k...
Ja poznam iba staré dievky, ktoré nie sú schopné udržať vzťah,tak ich decko je pes :D
Neviem, nepoznam nikoho takeho. Zato poznam takych, co bez partnerky zacali na socialnych sietach sledovat roznych magorov, verit konspiraciam, oslavovat Rusko, popierat covid, gulatu zem a pod a zacina im dobre hrabat.
Prave minulý týždeň som si hovorila to isté 😁 s tým že v mojom okolí to nie sú len osy, ale aj mačky a jeden má dokonca fretku 😆 tak snad im pomôžu zoznamit sa...
Ja zas nepoznam nikoho slobodneho kto si kupil sam psa, ani muza ani zenu. Prave slobodnym to pride ako velka zodpovednost. Vacsinou sa stretavam s tym ze si pary alebo rodiny zabezpecia psa. Potom este starsi ludia ak su sami aj to casto na podnet rodiny.
Tak naša známa chová v dome zajace, strašne to tam smrdí. Vraj je jej tak dobre.
Mam manzela,dceru a farmu 🤣to s tym nic nema proste su ludia co maju radi zvierata ,tak ich maju bez ohladu ci maju partnera alebo nie.
Ja som si adoptovala psa, kupila potkany (samice) a nemam rada macky...a pri vsetkom som uz mala mojho uz teraz muža...neviem,ci ti to pomohlo do štatistiky 😃

Ja zas nepoznam ziadneho takeho
Je to len nahoda