Prečo muži posielajú fotky detí, ale odmietajú stretnutia?
Ahojte kocky, kedysi dávno som s nim randila, potom sme zostali kamaráti. Kamaráti skôr v úvodzovkách keďže o tom že sa oženil mi napísal až vtedy keď sa mu narodil syn. S nim sa mi pochválil a vlastne posiela mi fotky svojho syna denne už 2,5 roka 😀 mne to nevadí pretože mne sa narodil tiež synček týždeň po ňom 🙂 ide o to, že som chcela už viackrát iniciovať stretnutie, aby sa chlapci spolu pohrali ale on nechce. Vždy sa na niečo vyhovori. Načo potom každodenná komunikácia? Resp to nie je ani komunikácia, to sú iba fotky jeho syna 😅 chápe to niekto?
@zuzanita1609 on by sa mal snad uvedomit nie?
@nin12345 buď tá rozumnejšia,nie? 😏
Pohladaj si na podvadzanie niekoho ineho, tento ta ma len ako plan B, ale to je daleka buducnost, teraz sa predsa chce venovat rodine este
Bože baby, ved ja som sa nechcela stretnúť s nim ale ako dve rodiny kvôli deťom 😀 na to, čo bolo som už dávno zabudla.
Aj s jeho ženou,matkou jeho detí? Tak ak ,tak zorganizuj stretnutie (ale mala by vedieť,že si s ním niečo mala,ak to nevadí) 🤭
@zuzanita1609 presne tak, všetci spolu, nejaká ZOO, nech nechodíme všade s malým sami. Viem že aj oni chodia sami. Ale tak možno máte pravdu a nie je to dobrý nápad, rodinne stretnutia s bývalým milencom 🤭 aj keď naša komunikácia je čisto o deťoch
@autorka Nebude tak nahodou chvalenkar? Kazdy den Ta zahlcuje fotkami, v style ja, ja, ja a o stretnutie nema zaujem. Skus mu Ty, na oplatku, posielat fotky napr. kvetin z internetu. Po zopar dnoch prestane.
Neviem načo udržuješ kontakt keď sa ani nerozprávate.
Prepáč ale je divné tvoje zmýšľanie. Ja keby som jeho manželka, určite by som s tebou nechcela jazdiť na rodinné výletíky do ZOO. Sa uvedom.
@mameha7 neviem čo jej o mne povedal, či sa chválil že sme spolu niečo mali, ja som sa s tým doma nepochválila 😀 no poznáme jeho malého z každodenných fotiek a videí, ukazujem ich aj môjmu mužovi ze čo už vie jeho syn, čo už papa, aké ma odrazadlo 😅 ale nikdy sa asi nestretneme no
Super nápad. Jeho žena bude 100% radosťou bez seba 🙄
To stretnutie je blbý nápad a jemu to došlo, tebe ešte nie 😁
No poviem ti pravdu , že ak by sa chcela manželova bývala frajerka s nami stretnúť ako s “rodinou” tak by mi to nebolo príjemne 😆neviem je to asi vo mne dane ,že takýto ľudia by sa stretnúť nemali🫣
Podľa mňa sa bojí, že obnoví staré city 😃😃 inak fakt neviem, prečo by sa nechcel stretnúť ako rodiny. Druhá možnosť je že má takú manželku, ktorej by to prekážalo. A možno aj ona tuší, že to on nemá v sebe uzatvorené ;) Hlavne, keď si s tebou každý den píše, alebo teda posiela fotky, to mi je zvláštnejšie.
My chodíme normálne na výlety s chalanom, s ktorým som kedysi niečo mala. Aj teraz sme boli cez víkend zrovna v tej spomínanej ZOO, ja s manželom a synom a on so snúbenicou. Obaja vedia, čo v minulosti medzi nami boli, rozumieme si dobre všetci štyria. Hlavne máme spoločné záujmy.
Podla mna to neni vhodne a tak to vnima aj on. Preto sa vyhovara. Nechce dostat svoju sucasnu zenu do trapnej situacie. Pre teba on ostal len kamaratom, ale on to mozno vnutorne nejako inak preziva.
Prva veta ktora ma napadla : koho zaujima cudzie dieta ? A este natolko ze kazdy den Ti jeho fotky pcha pod nos ? To uz je dobra otrava 😃
Najdi si na tvoje rodinne aktivity niekoho ineho, ci uz nikto neexistuje?
Dávno by som ho blokla. Nechápem kto má potrebu denne pozerať fotky cudzieho decka 😃 a stretko kvôli deťom sa zdá logické, ale reálne je to totálna blbosť. Jeho partnerka by bola určite nadšená, že jej milý trávi čas s cudzou ženskou 😃
Ja by som ich nechala "nepozrete" dufajuc, ze mu docvakne, ze ma nezaujimaju.
Boze tebe nepride divne ze ti nejaky byvaly denne posiela fotky svojho dietata? :D
jasne ze sa ako rodiny nestretnete, ty by si sa chodila rodinne stretavat s byvalou tvojho muza? Este keby jej denne vypisoval o vasom dietati? extrem divne, blokni ho, naco je toto dobre?
Mám aj ich fotky z dovoleniek, jeho ženu v plavkách atd 😀 myslite že sa len potrebuje pochváliť akú ma úžasnú rodinu konečne? Ženil sa v 40ke a dosť dlho hľadal
A teba to fakt zaujíma tieto jeho fotky? Môj bývalý je tiež takýto že rád hocikomu posiela plno fotiek, nechceš kontakt? 😂 Ja som mu raz povedala že jeho pes ma nezaujíma - urazil sa , ale psa už neposiela😂😂 a nepozrete správy mu zatiaľ nedocvakli
Keby moj muz posielal moje fotky nejakej svojej exke, tak tiez z neho spravim ex 🙈
A vobec by ma neprekvapilo, keby to bol magor, co ma vymysleny online zivot a posiela ti fotky uplne cudzej zeny a cudzieho dietata, aby v tebe vzbudil ziarlivost alebo nostalgiu a je to zaroven dovod, preco sa nemozete vsetci stretnut. Neviem, tebe toto fakt pride normalne??
To, že on neni uplne v poriadku ked sa takto ventiluje a posiela svojej byvalej svoj terajší život o tom žáádnáá. Ale , že ty si sa do toho nechala vtiahnuť a akceptuješ to, to by som skor nad sebou pouvažovala ako nad tým čo robí on a čo za tým hľadá. A tú ZOO dúfam to bol iba vtip.
asi keď mu to so ženou náhodou nevyjde, pôjde sa k tebe vyplačkať. Veď už aj jeho syna poznáš.... atď., bude mať ľahšiu cestu. Iný dôvod mi nenapadá. A stretávanie sa dvoch rodín kvôli tomu, aby sa 2,5 ročné deti pohrali, mi pripadá zbytočné, až čudné.
Necitala som vsetky prispevky, ale... z pohladu jeho manzelky: nie, nechcela by som sa stretnut s rodinou jeho exky. Aj keby to bolo myslene akokolvek nevinne, nebolo by mi to prijemne a stale by som tam citila take napatie.
Z pohladu teba: napisala by som mu, ze sa tesim z toho, ze ma krasnu rodinu, peknu zenu a sikovne a krasne dieta, ale ze nechapem, naco mi to kazdy bozi den posiela. Fakt nepotrebujem, aby mi kazdy den niekto cudzi posielal fotky jeho dietata a rodiny. Na to naozaj nie som zvedava. Mna by to otravovalo, aj keby mi napr. vlastna sestra kazdy kazducky den posielala fotky deti, a to su moja rodina.
Zablokovať ukončiť komunikáciu. Máte každý svoj život a rodiny. Takze zbohom
Teraz je čisto o deťoch, stačí kríza v manželstve a ste tam kde ste nechceli. Keď ste boli milenci, asi tam nejaká iskra príťažlivosti bola.
Otázka : Opačne by si partnerovi toto tolerovala ? A ešte jeho bývalá by bola tvojou dobrou kamoškou....čudné.
Ukončí to, on ťa stále má v hlave a je to choré.
Obaja sa plne sústreďte na svoje rodiny. Žiadne sms, žiadne gratulácie....vymazať zo života. Tvoj muž má cítiť, že si len pre neho.

Je ženatý, zadaný,otec, sa uvedom 😏