Prečo muži posielajú fotky detí, ale odmietajú stretnutia?
Ahojte kocky, kedysi dávno som s nim randila, potom sme zostali kamaráti. Kamaráti skôr v úvodzovkách keďže o tom že sa oženil mi napísal až vtedy keď sa mu narodil syn. S nim sa mi pochválil a vlastne posiela mi fotky svojho syna denne už 2,5 roka 😀 mne to nevadí pretože mne sa narodil tiež synček týždeň po ňom 🙂 ide o to, že som chcela už viackrát iniciovať stretnutie, aby sa chlapci spolu pohrali ale on nechce. Vždy sa na niečo vyhovori. Načo potom každodenná komunikácia? Resp to nie je ani komunikácia, to sú iba fotky jeho syna 😅 chápe to niekto?
On sa len chváli, ale ty si riadne divná ze denne sleduješ fotky cudzieho dietata ešte ich aj ukazujes mužovi .
"mám aj ich fotky z dovoleniek, jeho ženu v plavkách atd" no ty si fakt divna ze na toto reagujes a nechas si to posielat.... omg
A tvoj muž vie, koho je to dieťa a prečo máš jeho stále čerstvé fotky? Určite ho to dieťa “strašne zaujíma” 🤣
Prečo mám pocit, že tebe vôbec nejde o stretnutie celej rodiny? Asi si potrebujes vyrobiť problem 🙂

Nechápem teba že vydatá 2.5 roka prijímaš fotky a komunikuje s niekým za týchto okolností.