icon

Prečo muži prestávajú komunikovať po viacerých stretnutiach?

14. mar 2025

Stáva sa aj vám často, že sa s mužom stretnete 3, 5, 10x a následne chlap prestane komunikovať a stiahne sa? Často sa mi aj stane, že by som si s daným chlapom vedela predstaviť aj niečo viac a zrazu ma po niekoľkých stretnutiach ghostne. Robím niečo zle? Prečo sa mi to stále deje? Aj vám sa to stáva?

katica06
14. mar 2025

Nie, v živote sai to nestalo

brrunetkaa
14. mar 2025

Mala som situáciu, že som sa stretla s jedným asi 3x a jeho záujem bol len čisto na sex a keď videl, že z mojej strany sa týmto smerom neuberáme, tak už sa postupne naša snaha stretnúť sa pominula 😀 Ale nikdy sa mi nestalo, že by sa vyslovene odmlčal.

domkakvet
14. mar 2025

To sa neda z tvojho prispevku vysvetlit preco to je, mozno si sa nestretla s tym pravym, mozno im prislo do cesty nieco lepsie, mozno dostali to co chceli, dovodov moze byt vela.

januska12323
14. mar 2025

Nie len sme si normálne prestali písať.

janickacrazy
14. mar 2025

Nie, mne sa to nestalo. Ale bola som napríklad s nejakým mužom na rande raz a pokiaľ sa mi nepáčil, tak už som s ním na ďalšie rande nešla. Ale samozrejme som mu to slušne napísala a vysvetlila. Mnohí muži toto nerobia, proste stratia záujem a už sa neozvu, nechcú nič vysvetľovať. Hľadaj ďalej.

xsandrax
14. mar 2025

Ak sa spoznáte na zoznamke, tak si píše a stretáva sa s viacerými ženami a príde mu pod ruku nová, možno preňho zaujímavejšia, tak sa stiahne. Alebo ako je písanie vyššie, hľadá iba jedno a ak to nedostane ide ďalej

maminkadeticiek
14. mar 2025

Ghosting.Muzi sa s tym neparaju.Viac ho nezaujimasntak nema chut na dramy,vycitky,slzy,tak ta vyghostuje.

liusa82
14. mar 2025

no bože než toto obsolvovať všetko tak radšej byť sama.Kašli na zoznamky.Veď tam sú samé indivíduá.Ono ak to má prisť, príde aj bez zoznamiek.To je tam ako ihla v kope sena.Kým sa tam prehrabeš tým hnojom to potrvá 😀..česť výnimkám kto stretne hneď dakoho normálneho tam.Buď mali sakra šťastie alebo ja neviem čo.Na zoznamky som chodila ešte ako 20 plus.Teraz by som na to nervy nemala.Už za mojich čias ked sa to rozbiehalo tam boli čudáči.A teraz už ani nehovorím.Našťastie to už neriešim

sylvester1
15. mar 2025

Mojho pohladu je to tak ze sa snazit najst v zene nieco zaujimave, ale stale nic tam nenachadzam, a preto si poviem nema to ziadny vyznam.

danica2711
15. mar 2025

tak asi si ho prestala baviť, to sa stáva, horšie je, že je to buran, ktorý sa nedokáže so ženou rozlúčiť slušne

sense
15. mar 2025

Pretože buď si mala s ním sex príliš rýchlo alebo nie dostatočne rýchlo... A o viac ako sex im neslo