icon

Prečo muži riskujú s milenkami?

5. apr 2024

Hned na zaciatok napisem,ze k sexu nedoslo. Akonahle som zistila ako sa veci maju,som stopla stretavanie sa. Preco chlapi,ktori maju rodiny riskuju s milenkami? Spoznala som jedneho,ktory mi tvrdi,ze doma so zenou nic nema,zije s nou len kvoli detom. Nie je to smiesne vyhovarat sa na deti? Pritom mi je jasne,ze doma ziju normalne. Len svojim milenkam hovoria nieco ine. Ja som ho odmietla a on nema problem najst dalsiu,ktorej nebude vadit status milenka,pojde aj jej len o uzitie si. Preco sme my zeny k sebe tak hnusne,ze si kradneme muzov? To sa ziadna nezamysli ako by sa ona citila,keby ju muz podvadzal? Ako moze niekto roky zit a prihliadat na muzove nevery. Lebo neverim,ze to zena doma nevidi. To ozaj kvoli pohodlnosti,ze ma chlap doma prichyli aj s detmi,z pohodlnosti,ze sa nechcem stahovat,ostavaju zeny radsej s rakymito hulvatmi a prehliadaju kazdy jeho preslap? Zeny nemaju ziadnu hrdost,sebauctu?

Strana
z2
juliacenc
5. apr 2024

@la_dolce_vita ano presne tak, dakujem za tvoj koment.

sevrin
5. apr 2024

@simona92101 no a, a čo má robiť? Nechať ho nech si gule váľa pred TV? 😀

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mandzula
5. apr 2024

@sheila121 ja to vidim takto - drzis dietu a zrazu sa pred tebou objavi krasne vyzerajuci kolac - je na tebe, ci dietu porusis alebo odolas. Ked ho zjes, moze za to kolac alebo ty?

candii
5. apr 2024

Nevera vždy bola a vždy bude

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mandzula
5. apr 2024

@sheila121 vzdy je to posledne rozhodnutie na bitkaroch, nie na kolaci. A vernost je rozhodnutie, lebo lakadiel je plny svet, s pokusenim sa stretavame vsetci a je na nas, ci budeme riskovat, ze prideme o to, co sme vybudovali.

mandzula
5. apr 2024

@janica_ s tou sukou a psom je to tak, ze ak ten pes raz chce, vzdy si najde suku, ktora mu nakoniec da. Toto klise povazujem za chabu vyhovorku nadrzanych chlapov.

fido69
5. apr 2024

Koláče, hladní dietári, bitkari, psy, suky,... dievčatá už sa v tých obrazoch začínam strácať. Som len obyčajný chlap 😉

mandzula
5. apr 2024

@fido69 netrep, dobre vies, o co ide, nehraj nechapaveho.😀

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mandzula
5. apr 2024

@sheila121 to urcite nie, o ich moralke sa da pochybovat, no nevalala by som na ne hlavnu vinu.

lalilla
5. apr 2024

Za mna je chyba na oboch stranach aj u muza co podvadza aj u milenky. Ale vies co je mi to uplne jedno, pokial sa to netyka nasej domacnosti. Niektore veci neovplyvnis, zial. Staci co vidim ze sa deje na firemnych vecierkoch a akciach nekomentujem…a potom pride s manzelkou malymi detmi na family day vo firme, a stastna rodina, takze tak. Dolezite je co sa odohrava u vas doma, nie v cudzich zivotoch. Takze bud rada ze si sa tohto pana zbavila, pojde aspon o dvere dalej.

autor
5. apr 2024

@lalilla Len ked to clovek vidi,tak straca chut hladat zivotneho partnera

janica_
6. apr 2024

@mandzula ja som reagovala v kontexte komentaru. Samozrejme si nemyslim ze chlap v tom je neviniatko.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2