Prečo muži riskujú s milenkami?
Hned na zaciatok napisem,ze k sexu nedoslo. Akonahle som zistila ako sa veci maju,som stopla stretavanie sa. Preco chlapi,ktori maju rodiny riskuju s milenkami? Spoznala som jedneho,ktory mi tvrdi,ze doma so zenou nic nema,zije s nou len kvoli detom. Nie je to smiesne vyhovarat sa na deti? Pritom mi je jasne,ze doma ziju normalne. Len svojim milenkam hovoria nieco ine. Ja som ho odmietla a on nema problem najst dalsiu,ktorej nebude vadit status milenka,pojde aj jej len o uzitie si. Preco sme my zeny k sebe tak hnusne,ze si kradneme muzov? To sa ziadna nezamysli ako by sa ona citila,keby ju muz podvadzal? Ako moze niekto roky zit a prihliadat na muzove nevery. Lebo neverim,ze to zena doma nevidi. To ozaj kvoli pohodlnosti,ze ma chlap doma prichyli aj s detmi,z pohodlnosti,ze sa nechcem stahovat,ostavaju zeny radsej s rakymito hulvatmi a prehliadaju kazdy jeho preslap? Zeny nemaju ziadnu hrdost,sebauctu?
@simona92101 no a, a čo má robiť? Nechať ho nech si gule váľa pred TV? 😀
Nevera vždy bola a vždy bude
Koláče, hladní dietári, bitkari, psy, suky,... dievčatá už sa v tých obrazoch začínam strácať. Som len obyčajný chlap 😉
Za mna je chyba na oboch stranach aj u muza co podvadza aj u milenky. Ale vies co je mi to uplne jedno, pokial sa to netyka nasej domacnosti. Niektore veci neovplyvnis, zial. Staci co vidim ze sa deje na firemnych vecierkoch a akciach nekomentujem…a potom pride s manzelkou malymi detmi na family day vo firme, a stastna rodina, takze tak. Dolezite je co sa odohrava u vas doma, nie v cudzich zivotoch. Takze bud rada ze si sa tohto pana zbavila, pojde aspon o dvere dalej.
@lalilla Len ked to clovek vidi,tak straca chut hladat zivotneho partnera

@la_dolce_vita ano presne tak, dakujem za tvoj koment.