Prečo muži tolerujú nezamestnané partnerky?
Ahojte,mám kamarátku ktorá dlhodobo nepracuje( asi 3 roky je po škole) a chodili sme spolu do školy . Ona nepracuje ževraj načo,keď je jej priateľ v zahraničií a dobre tam zarobí a ako semtam sa o tom bavia ,ale vravela že naco pojde do fabriky atd ked on ju nenuti ani nič,vraj by ublizila sama sebe a nemala toľko času na seba. Ako trochu s nou aj suhlasim,že načo by drela vo fabrike keď on dobre zarobi,ale nemôže napriklad po rokoch mu to začať veľmi vadit a môže ju začat vyhanat do prace a bude to tazsie?
Riesi sa to tu dookola, kazdy nech si robi ako mu vyhovuje, ty ju zrejme zivit nebudes ked ostane s holym zadkom, tak preco ta to trapi? To je jej problem a pripadne problem tych, ktori ju budu v buducnosti zivit, teba sa to netyka.
"Kamaratka" 😎
@anonym_autor vsak ich vec nie?
ked to jej priatelovi vyhovuje, a tri roky sa nestazoval, tak nech si robia co chcu.
ak to prestane jej priatelovi vyhovovat - tak potom sa ona zariadi, clovek je tvor prisposobivy. Bud si najde novu pracu alebo noveho priatela 😅
Potom pride vyplakavat, aky je zivot "nespravodlivy" a aki su muzi ha.li, ked pojde zo vztahu s dvomi igelitkami po rokoch vyvalovania sa doma. Lebo zivot je podla nej asi "spravodlivy" nerobit a dostat vsetko zadarmo.
Co ma priatel robit, ked natrafi na 2-3 take po sebe, co mu povedia, ze ak im nezaplati, tak pojdu za inym. Zacne si mysliet, ze je to standard a povie si, ved som v zahranici, zarabam prijatelne, dovolenku, jedlo, byvanie jej tolko zaplatim. Ale ziadna svadba, ziadne BSM, ked sa jej nechce robit a ziadne prepisovanie majetku za nic.
1.nikdy ma nik iny nemusel pisielat do prace,sama viem ,ze je to len a len ma moje dobro
2.asi " kamaratka" ma aj super vzdelanie,ked jej staci na pracu vo fabrike za pasom
( nič proti takym,ale ked niekto má na viac,mal by za tým isť)
Ja to nechápem, ze zeny chcu byt dobrovolne závislé na mužovi 😅 ale kazdy nech si robi ako chce. Ked to im dvom vyhovuje, tak nech je doma. Ale ak sa raz rozidu, tak moze mat problem zvyknúť si na pracovný život kedze tu pracovnú morálku mat jednoducho po rokoch doma mat nebude.
Sama pracujem vo firme kde zobrali par ludi, ktori roky nepracovali a je to čistá katastrofa.
1.nikdy ma nik iny nemusel pisielat do prace,sama viem ,ze je to len a len ma moje dobro
2.asi " kamaratka" ma aj super vzdelanie,ked jej staci na pracu vo fabrike za pasom
@janinah nerobim za pasom,ale vo fabrike a to naozaj zarobim viac ako mnohe zeny s vysokou skolou a nenarobim sa,mam cas aj vypisovat tu na mk.
To len,aby si si trosku urobila obraz,ze niekedy ani ta vysoka skola nepomoze,aby si slusne zarobila.
Ale ja aj tak davam klobuk dole,prave tym ludom,co robia za pasom.Tato drina za almuznu naozaj neni pre kazdeho.
Veď nech nepracuje, nech sedí doma na zadku, ale keď si on nájde inú, pôjde s holou riťou kde? Nebude mať ani na podnájom, ani si nekúpi vlastnú strechu nad hlavou. A keď sa podarí aj nejaké dieťa, bude tu vypisovať, že nemá kam ísť, čo má robiť, aby jej niekto pomohol, aby ju niekto zobral k sebe .. Ak na jej naleje rozum aj do hlavy, pochopí, že nerobí dobre.
že je alebo si úbohá
Ja to nechápem, ze zeny chcu byt dobrovolne závislé na mužovi 😅 ale kazdy nech si robi ako chce. Ked to im dvom vyhovuje, tak nech je doma. Ale ak sa raz rozidu, tak moze mat problem zvyknúť si na pracovný život kedze tu pracovnú morálku mat jednoducho po rokoch doma mat nebude.
Sama pracujem vo firme kde zobrali par ludi, ktori roky nepracovali a je to čistá katastrofa.
@anonym_aed065 no ja mam kamaratku, ktora od skoly prakticky nepracovala, ale nie pre leninovost, ale bohuzial musela opatrovat chorych clenov rodiny /poberala opatrovatelsky/k, a ked ti , co ich opatrovala pomreli a sla do prace, vyhodili ju po 4 mesiacoch, ze nevyhovuje.
skratka usli jej aj prac. navyky, aj moderna doba, tempo , vsetko.
ale ona aspon pracovat chce, a chce to este skusit, aspon aku taku prax aj za tie 4 mes. ziskala.
@anonym_autor nemáš kamarátku lebo si krava. Takto sa kamošky nechovaju
@janinah máš auto?
jajaaaj ja mam take v okoli dve a to je kapitola sama o sebe. Nehovorím su rodiny, kde muži dobre zarabajú ale toto jeden drie na stavbe v zahranici a druhý ma pobratých uverov a požičiek vyše hlavy kde majú mesačný náklad len na auto, najom a požicku okolo 2tis ...
Vravím, ak si to niekto môže dovoliť, že muž zaraba super prečo nie ale títo dvaja dru ledva to tahaju a pohodičke si sedia zdrave baby doma (už s vačšimi detmi)
ja sa skor spytam ked taketo zeny pijavice su doma, a muz ich vymeni za inu, z coho budu taketo zit. a dochodok nespominam.
ja sa skor spytam ked taketo zeny pijavice su doma, a muz ich vymeni za inu, z coho budu taketo zit. a dochodok nespominam.
@anonym_bf4a4a ale prestan. Ešte ťa tu ženy ohuknu čo ťa do toho a ved to je uplne normálne sedieť a mať len 60€ prídavky na decko a z toho "žiť"
@anonym_bf4a4a To ziadna neriesi. Kym je mlada a kym najde niekoho, co jej poplati, tak ruka hore a zivot je zurka. Mysli, si ze staroba je daleko a nikdy nepride. Tlaci na svadbu a dufa, ze po rozvode vysudi od neho byt.
A ty si len zavistliva zena ,nie kamaratka. Kamaratka sa takto naozaj nesprava. Musis chapat ze kazdemu vztahu vyhovuje nieco ine. Ona sa tiez isto nepyta inych zien preco ich chlap dopusti aby sa nicili den co den v praci, pripadne muklovali na 12tky 💁🏻♀️. Vsak zi si svoj zivot ,Tebe moze byt naozaj jedno ci bude mat ona z coho zit keby sa rozidu, ved to by bol uz jej problem.
@anonym_bf4a4a To ziadna neriesi. Kym je mlada a kym najde niekoho, co jej poplati, tak ruka hore a zivot je zurka. Mysli, si ze staroba je daleko a nikdy nepride. Tlaci na svadbu a dufa, ze po rozvode vysudi od neho byt.
@anonym_e41fc9 vies, potom placu. akoze na jednu stranu muz to chce, ale mali by tie zeny mysliet aj do buducna. hocico sa moze stat ( alebo su zobrati a ona bude po nom dedit, tak vtedy jej to je asi jedno, neviem)
@anonym_autor ja poznam zeny co su uz 10 rokov doma :D ....ale ano, maju bohatych muzov a este bohatsich svokrov
@anonym_bf4a4a ale prestan. Ešte ťa tu ženy ohuknu čo ťa do toho a ved to je uplne normálne sedieť a mať len 60€ prídavky na decko a z toho "žiť"
@anonym_85354c nikto netvrdi, ze je to normalne, ale do toho, co robia ini ludia a ako to robia ostatnych nic nie je. Aj keby sem prisli vyplakavat tie zeny, co sa len valaju doma a nepracuju a nechaju sa zivit partnerom alebo kymkolvek inym, ako sa to diskutujucich tu bytostne dotyka? Budete im musiet posielat peniaze lebo vam budu drzat pri hlave? Ako si kto zariadi tak ma a ostatnych je do toho nic, pokial to nemusia riesit zo svojej penazenky.
@anonym_autor ja poznam zeny co su uz 10 rokov doma :D ....ale ano, maju bohatych muzov a este bohatsich svokrov
@anonym_bf4a4a a muzi kade chodia tade trtkaju ine,ale zeny to nevidia,nechcu vidiet,lebo by prisli o iluzie.
Áno , môže mu to vadiť. Skôr či neskôr, keď si uvedomí že on maká ako fretka, ona doma sa venuje sama sebe, úspory už toľko nepribudaju lebo ich rozflakala a on zistí že je narobený, chce povoliť a odrazu € nestačia. Áno, môže ju vyháňať do práce, vyčítať jej hnilobu, že mu rozflakala možné úspory. Buď ju vyženie a ona nemá kam ísť, alebo stretne novú babu a vyženie ju aj tak.. Alebo si ona narazí nového koreňa a odíde het, on zostane urobený a bez € aj frajerky.
Pýtaš sa či mu to môže začať vadiť - áno môže.
Alebo nemusí.
Skor je otazka preco niekto riesi ze ina nepracuje a zivi ju muz? Preco ta to tak trqpi a zamyslas sa nad tym? Kazdemu vyhovuje a vadi nieco ine.
Furt tie iste diskusie dookola
Áno poznám páry kde je žena dobrovoľne doma lebo sa stará o deti ale fakt že o všetko, manžel je dlhodobo v zahraničí ....niekomu to proste tak vyhovuje 🙂 ...a poznám aj mladé páry kde je žena doma a proste to tým chlapom nevadí radi sa starajú o svoje manželky a nie niesu to žiadne zlatopky proste si žijú normálny život ...a áno mne by to tiež vadilo kebyže muž mi zarába 5 tisíc eur+ a ja by som musela byť vo fabrike na dvanástkach vtedy sa to žiada aby žena bola doma alebo aspoň malá ľahšiu prácu na 4 hodiny, poznám aj takéto páry ..nie všetko je čierne alebo ružové nie vždy je to o tom že ten muž bude tú ženu podvádzať alebo mať milenku alebo jej vydelovat peniaze alebo ju mlatit a správať sa ku nej majetnicky...proste muži sú rôzny ...aj ja som napríklad doma aj moja svokra bola doma aj jej mama a pracovná oblasť sa dedi z pokolenia na pokolenie, ale zase žijeme v mojom dome a tiež som priniesla do manželstva podnikanie ....
@anonym_autor a co robí v zahraničí? Je ti tam verný? Takto si chlapi kompenzujú nevery, dám ti toto, nemusíš hento a ja budem tajne tamto.
Co si o tom tie zeny myslia, vidis aj na niektorych reakciach. "Co sa staras, ked im to vyhovuje." 🙂
Kym model funguje, ona mlada, este vyzera obstojne a on je ochotny platit, tak zavru oci a dufaju, ze prave jej to vydrzi az do smrti. Ked nie a v 40-50tke pride rozchod (50% rozvodovost nepusti), tak pride vrcholny herecky akt zufalstva, aki su muzi hnusni ... ako ju on "vyuzil", ako mu ona "obetovala" svoju mladost ...
Niektorym nedochadza, ze pekny vzhlad sa viaze na plodnost. Ked skonci plodnost (zacinajuca peri a menopauza), u niekoho uz v 40, u stastnejsich 50r, tak pride rychle starnutie a muz precitne, ze ma doma staru tucnu lenivu vypocitavu zenu a potom staci, aby prebehla okolo rovnaka, ale mladsia a este dobre vyzerajuca, alebo dokonca konecne normalna zena, ktora nejde iba po peniazoch a takto sa zacinaju rozvody v 40tke. Deti (skoro) dospele, manzelstvo svoj ucel splnilo, dvaja si uz po tych rokoch prilis nemaju co povedat, zaroven nastupuje menopauza = vrasky, priberanie. A jediny dovod, preco ju muz zivil, vzhlad, odchadza spolu s menopauzou.
Osobne by som takúto lenivú voš doma mať nechcel ale keď im to vyhovuje tak je to ich vec.
Ja osobne by som sa v živote s takýmto parazitom dokopy nedal, nemá žiadnu ctiIadostivosť a potrebu niečo dokázať, pre mňa to je parazit a zbytočne prežitý život. Nemusi ísť hneď muklovať so fabriky ale veľa žien v takejto situácii začne napriklad podnikať - vlastný kadernícky salón, manikúra, eshop, súkromná škôlka....proste niečo vybudovať než len sedieť na riti a plesnivieť a chodiť po kaviarňach...

Tak pokial nehra automaty,nepije,nepouziva jeho prachy na botox a ine kraviny,ale setri,aby sa raz mohol vratit na stalo domov tak preco nie??
Ak ich rozflakuje kade tade,tak dlhu zivotnost ten vztah nebude mat.