icon

Prečo muži vyhľadávajú sebestačné ženy?

2. aug 2024

Nechápem prečo sa toto deje, rada by som si prečítala vyjadrenie mužov, dám príklad:
Žena a muž, medzi 30-40r. Ona samostatná, sebestačna, žije v pohode život, snaží sa vyzerať pekne, zdravšie sa stravovať, atď.. On úplný opak jej-nikdy sám nežil, nedbá o seba, jeho financie idú hlavne na cigarety a chlast,do budúcna žiadne vyhliadky. Prečo preboha takýto muž chce túto ženu a dáva jej to najavo? Čo sa mu deje v hlave? Z akého dôvodu si myslí že ona by ho chcela? Vysvetlite mi to niekto, vďaka.

Strana
z4
okoloiduci5
17. nov 2024

Mna tento prevazne zensky web proste bavi 😃 super citanie na dlhe zimne vecery 😂

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
okoloiduci5
17. nov 2024

@thunderdome ja som tiez celkom dobre na tom, sebestacny a ziadna co by chcela rodit ma nechce 🙄

lapersefona
17. nov 2024

Muži skúšajú a väčšina neuvažujú ci je v ich lige

lapersefona
17. nov 2024

@okoloiduci5 pomáha ti lepšie nás ženy pochopiť?

okoloiduci5
17. nov 2024

@lapersefona popravde aj ano, odkedy tu nakukam jednym očkom, vnimam viac aj pohlad s tej druhej strany. Premna osobne to je velke plus do buducna

lapersefona
17. nov 2024

@okoloiduci5 škoda ze tu nie je viac mužov ja si rada čítam vaše pohľady na zivot. Tiež je to pre mňa zaujímavé. Prajem veľa šťastia aby si našiel dobrú manzelku

subartic
18. nov 2024

ja zas napríklad na tieto ligy .. nuž čo poviem je to také dehonestujúce. Nemám na ňu , nemám naňho , ako kde sme ? Na oceňovaní dobytka a krížení ? Sebavedomá žena , aj keď nie práve top modelka , ale priemerná bežná žena , ktorá si je vedomá svojej hodnoty ani takto neuvažuje. Vie čo chce, vie čo nechce a netrápi sa či je niekoho liga alebo nie je , v podstate ju to ani nezaujíma. Do života prijíma toho kto príde a kto jej vyhovuje najviac po všetkých stránkach .
Inak ono je paradoxom ak tá " nižšia liga" odmietne tú "vyššiu" , a verte že sa to stáva a nie je to vôbec výnimočné , hlavne u žien . Ja mám v rodine muža ktorý je naozaj kus krásneho chlapa a odmietla ho kamošky dcéra, ktorá je výzorovo "nižšia liga " ( strašné tie názvy ), pozval ju na rande (lebo zrejme nebolo do čoho pichnúť ) a jednoducho mu povedala nie a zopakovala to znova s odstupom času . Ako povedala nebude si komplikovať život , madrac nikomu robiť nebude .

okoloiduci5
18. nov 2024

@lapersefona dakukem, ja uz na silu nic nehladam, radsej sam. O zenach by som vedel uz coto popisat, to by bolo citanicko 😃

subartic
18. nov 2024

@okoloiduci5 evidentne lovíš v zlých vodách .

stanislavicenka
18. nov 2024

@subartic tiez toto nepochopim. Ake nalepkovanie. Vsade to je, este aj vo vztahu? 🤦
Co ja viem, aka som Liga😁😁😁, je to trapne

lapersefona
18. nov 2024

@okoloiduci5 je malo skromných a nenáročných žien.

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
okoloiduci5
18. nov 2024

@thunderdome teraz pises o mne?

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4