Prečo nás niektorí ľudia bezdôvodne iritujú?
Stalo sa vám už že vás niekto neskutočným spôsobom iritovalo bez toho že by vám nejako zásadne ublížil alebo niečo vôbec robil zle? Nevedia prosté tú osobu vystať, citite sa uplne nekomfortne v spolocnosti toho cloveka a mate chur mu iba oponovat . Neskutocne vas vnutorne irituje.
Nie... nikto. A to preto, lebo som sa davno zmenil a uz to nevnimam.
A moze tp byt aj. "Co se skadliva, rado se miva" ceske porekadlo
@anonym_autor jedno dieťa ma tak iritovalo. Nijak za to nemohlo, ale iritovalo ma veľmi. Za to jeho súrodenec bol super, takže reálne nám nemusí sadnúť dynamika človeka alebo energia daného človeka.
Nie, už nie, voči takymto energiam som už dávno imunna, vytvor si svoj mikrosvet a nikto ta už nebude iritovat.
@anonym_autor ...a s rastúcim vekom pomaly všetci 🤔. Horšie, že aj sami seba 😁.
ano, moj partner ma takeho kamarata. on v podstate ani nie je zly chalan, len mi proste vadi 😂 vadia mi tie dristy, ktore musim pocuvat 😀 nikoho to nezaujima, stale volako len filozofuje, proste koniec 😀 ale inak asi ok 😀 ale to je fakt len tento jeden jediny clovek, inak som celkom tolerantna 😀
Ano, keďže väčšina ľudí je slušne povedané jednoduchá, stačí že otvoria ústa.
@anonym_autor áno,mala som kolegyňu, ktorá mi nič neurobila,ale neznášala som jej prítomnosť,vôbec sme neboli na jednej vlne,tie jej názory,no proste ma iritovala
Ježíš mária, že či. Tu ma nevyslovne iritujú tri osoby, ale nie je to pre nič za nič, ide o ich písomný prejav. Ale áno, bežne sa to stáva.
@anonym_07a539 Napíš aspoň prvé písmenko tých osôb prosím 😇
Bezdôvodne? chudák ten druhý
Snáď sa vieš ovládať
Nemusí vždy človek človeku sadnúť ale to neznamená, že treba negatívne na neho reagovať
A hlavne keď to nemaaaa žiadny dôvod
@anonym_07a539 Napíš aspoň prvé písmenko tých osôb prosím 😇
@anonym_2ae76d r,l,i.
nikdy to nie je pre nič za nič - vždy tam je dôvod. iné je že ty ho nemusíš vedieť popísať. ale dôvod tam je...
Je to bezne, podla ezobio influenceriek je na to teoria ze mas nieco nevyriesene v sebe, ten druhy clovek ti to zrkadli, ked sa nad tym zamyslis, prides na to, tak
to prestane :D
Bezdôvodne ma nikto nenasiera.... vždy je tam dôvod.
Nehovorím že bez dôvodne vás musí nasierat ten človek. Neviete vystať jeho prítomnosť vadí vám ako rozpráva vadí vám že vôbec je s vami v jednej miestnosti najčastejšie je to áno kolega alebo nejaký známy vášho muža / ženy… nikdy ste nemuseli mať konflikt, prosté vám ten človek vyslovene VADI
áno som zrovna v takej živ. situácii, Vadí mi tam celá komunita, len žiaľ odísť nemôžem.
Samozrejme ,ale už som si to poriesila
Ano, dokonca clen rodiny. Od zaciatku sme si nesadli. Ta osoba je typ cloveka, ktory musi za kazdu cenu ohovarat, teda ako mi bolo povedane inym clenom rodiny - len si vyjadruje svoj nazor. Rozumej - na kazdeho kyda, o kazdom same negativa, sprava sa neskutocne povysenecky. Neznesiem ani len pritomnost tej osoby v jednej miestnosti, ale snazim sa uz nad to povzniest a distancovat sa od tej negativnej energie.
Mna obcas niekto irituje a to bud nemam v sebe nieco doriesene, alebo mam nejaku tuzbu co si sama uplne neuvedomujem, co ten clovek mozno ma. Ale zase to nieje az tak negativny pripad, aspon si to pri tom cloveku uvedomim sama o sebe. A potom druhy pripad je, ze dotycny/a je nevyzreta, negativna, vecne nespokojna, toxicka osobnost co svoje sracky siri dalej medzi ludi. To nemusim, ale tym sa vyhybam na kilometre, tak vacsinou ma irituju iba ak s nimi byt musim.
Stava sa mi to. Vacsinov su to take tie toxicke osobnosti co maju vacsne nejaky problem, vsetko ich obtazuje, vsetci su na nich zly.
Nehovorím že bez dôvodne vás musí nasierat ten človek. Neviete vystať jeho prítomnosť vadí vám ako rozpráva vadí vám že vôbec je s vami v jednej miestnosti najčastejšie je to áno kolega alebo nejaký známy vášho muža / ženy… nikdy ste nemuseli mať konflikt, prosté vám ten človek vyslovene VADI
@anonym_autor samozrejme jedna osoba z okolia mi veľmi vadí už len ton reči, afektovanie, fnukanie😂celkovo jej neg.energia.Aj tu mi vadí jedna osoba jej štýl písania, sileny humor 🫣
Nie, nikdy a nikto. Vekom ti zacne byt vela veci jedno, hlavne taketo debiliny.

Ježíš mária, že či. Tu ma nevyslovne iritujú tri osoby, ale nie je to pre nič za nič, ide o ich písomný prejav. Ale áno, bežne sa to stáva.