icon

Prečo nevyjadruje svoje city?

Dnes o 09:03

Okrajovo spomeniem, že ukoncujem nefunkčný vztah. Mám už niekoho iného, pravidelne sa stretávame, sex a všetko mimo neho. Viem, že so mnou chce byt, v podstate viacmenej čaká iba na to, kedy aktuálny vzťah ukončím. Všetko s ním je super ale je tu maly problém, aspoň pre mna. Je uzavretejší a ukazuje skôr činy, ako slova. To je síce super ale chyba mi, žeby mi niečo aj hlbšie povedal. Pri tom všetkom čo robíme, ma na to plne nárok. Nijak mi nevyznava city, ani mi ešte osobne nepovedal, čo pre neho znamenam.opakujem, medzi nami to nie je iba o sexe. Neviem či je to tým, že ešte nie som sama a čaká až na to ale na druhu stranu, až keď sa dáme oficiálne do vzťahu mi vyzná nejaké city? Nemalo by to byt ešte predtým? Viem že je toto neštandardná situácia pre nás oboch, ale už prešiel dlhy čas na to, aby mi nepovedal aspoň to, ze ma lubi. Začínam byt potom taká neistá.

Strana
z2
anonym_20c155
Dnes o 09:06

@anonym_autor nemyslím si že je k tebe úprimný.

mondolina
Dnes o 09:06

@anonym_autor
a ty si mu to už povedala? že ho ľúbiš?
veď ťahá za kratší koniec keď ty si ešte vo vzťahu.

thereisabear
Dnes o 09:07

A ako dlho ešte plánuješ ukončovať nefunkčný vzťah? Možno aj jeho by to zaujímalo.

mmooly
Dnes o 09:07

tak to musí byť veľký introvert, keď nepovie ani "ľúbim ťa"... máloktorej žene by sa to páčilo..

anonym_72577f
Dnes o 09:08

Fiha, no neviem, ja som este nemala vztah kde by sex bol skor ako lubim ta. Mozno ste to preskocili a mozno bude len sex.

autor
Dnes o 09:15
@anonym_72577f

Fiha, no neviem, ja som este nemala vztah kde by sex bol skor ako lubim ta. Mozno ste to preskocili a mozno bude len sex.

@anonym_72577f toto mame asi každý inak, ja si zase neviem predstaviť mat sex po pár mesiacoch randenia, kedy by sme už vyjadrili city, pretože lubim ta či milujem ta podľa mna nepríde po týždni-dvoch randenia. Skôr ten sex, ked je tam vášeň atd. Rešpektujem samozrejme inakosť, len teda ani by som nechcela, aby niekto vybalil na mna city príliš skoro

autor
Dnes o 09:16
@mondolina

@anonym_autor
a ty si mu to už povedala? že ho ľúbiš?
veď ťahá za kratší koniec keď ty si ešte vo vzťahu.

@mondolina nepovedala, v tomto som dosť stereotypna a prajem si, aby to prvý povedal muž

anonym_9682c8
Dnes o 09:18

@anonym_autor také pubertálne... som vo vzťahu a pomaly to ukončujem.. čo to znamená pomaly ? Ťahaš oboch za nos.. ak s niekym nechcem byť dovidenia.. ale určite nie je dobré skakať zo vztahu do vzťahu ale to pochopiš neskôr..
Nový ti preukazuje lasku činmi, ako ? Že je s ním sex vášnivejší ? To nie je láská, iba vášeň.. a možno tak trochu nie je uprimny, ty ukonciš prvý vzťah a on to ukončí s tebou,, prečo ? Lebo ho to nebude už baviť

clodika22

Tak asi by bolo už na čase ukončiť to, čo ukončuješ už neviem akú dobu, nie? Tiež by som nevyznávala svoje city niekomu, kto ešte nemá vyriešené svoje veci...

anonym_11b10b

Vyznávať lásku niekomu, kto má paralelne 2 vzťahy?

autor
Dnes o 09:19
@anonym_20c155

@anonym_autor nemyslím si že je k tebe úprimný.

@anonym_20c155 myslíš v citoch? Respektíve, či si je istý tým čo ku mne cíti? Aj on mal nie dlho predo mnou vzťah, ale ten ani netrval nejak dlho. Toto čo spolu mame už trvá dlhšie, ako ten jeho vzťah. Predpokladám, že tam city vyznal a tu to nedokaze? Ja mu verím, on sa snaží, sme stále v kontakte, je pozorný. Ale potom v dôsledku tohto priveľmi rozmýšľam a aj si nahovaram, či jeho city nezostali inde.a popravde ma to potom trochu oddaluje vykonať nejakú zmenu.

anonym_7aef3a
Dnes o 09:19

Krasne si to nazvala ze tahas s dvomi naraz a podvadzas. Ze "nestandardna situacia" 😁
Tak nestandardna situacia vyzaduje nestandardne podmienky - co pre toho milenca znamenas a budes znamenat, je vo hviezdach.

autor
Dnes o 09:20
@anonym_11b10b

Vyznávať lásku niekomu, kto má paralelne 2 vzťahy?

@anonym_11b10b ale my sme ku sebe od začiatku úprimný. Ani on do toho nemusel ísť, alebo teda pokračovať . Nešlo mu primárne o sex

autor
Dnes o 09:21
@anonym_7aef3a

Krasne si to nazvala ze tahas s dvomi naraz a podvadzas. Ze "nestandardna situacia" 😁
Tak nestandardna situacia vyzaduje nestandardne podmienky - co pre toho milenca znamenas a budes znamenat, je vo hviezdach.

@anonym_7aef3a s tými podmienkami súhlasím. Zvyšok rozoberať nebudem, aby sme nevytvorili novú tému. Myslím ale, že pokial ide o city, tak bez ohľadu na to aká je situácia a okolnosti, každý vie čo cíti. Na to by sa podmienky vzťahovať nemali

autor
Dnes o 09:22
@clodika22

Tak asi by bolo už na čase ukončiť to, čo ukončuješ už neviem akú dobu, nie? Tiež by som nevyznávala svoje city niekomu, kto ešte nemá vyriešené svoje veci...

@clodika22 súhlasila by som, ale keby to teda nerobíš tak by si naďalej niečo prehlbovala s takou osobou? To áno ale povedať pár slov nie?

autor
Dnes o 09:25
@anonym_9682c8

@anonym_autor také pubertálne... som vo vzťahu a pomaly to ukončujem.. čo to znamená pomaly ? Ťahaš oboch za nos.. ak s niekym nechcem byť dovidenia.. ale určite nie je dobré skakať zo vztahu do vzťahu ale to pochopiš neskôr..
Nový ti preukazuje lasku činmi, ako ? Že je s ním sex vášnivejší ? To nie je láská, iba vášeň.. a možno tak trochu nie je uprimny, ty ukonciš prvý vzťah a on to ukončí s tebou,, prečo ? Lebo ho to nebude už baviť

@anonym_9682c8 to tu nechcem rozoberať do detailov ako mi to prejavuje ale viem to posúdiť. Ukončiť aktuálny vzťah nie je jednoduché a nie zo dňa na deň.podstata celého ale bola iná. Berme do úvahy aj to, že kľudne muž ktorému ide len o sex môže byt bajkar a natárat kadečo, čo chce žena počuť takze to by sme nemali vôbec takto hodnotiť podľa sexu a pod. Je určite introvertnejši a uzavretejší to áno. Už ho niekedy vyslovene nabadam ku tomu niečo take povedať, pripravím na to uplne pôdu a nič, nevyužije to.

jennky13
Dnes o 09:27
@anonym_autor

@anonym_20c155 myslíš v citoch? Respektíve, či si je istý tým čo ku mne cíti? Aj on mal nie dlho predo mnou vzťah, ale ten ani netrval nejak dlho. Toto čo spolu mame už trvá dlhšie, ako ten jeho vzťah. Predpokladám, že tam city vyznal a tu to nedokaze? Ja mu verím, on sa snaží, sme stále v kontakte, je pozorný. Ale potom v dôsledku tohto priveľmi rozmýšľam a aj si nahovaram, či jeho city nezostali inde.a popravde ma to potom trochu oddaluje vykonať nejakú zmenu.

@anonym_autor vies, ale ty chces nieco, co by podla teba MALO BYT, ale zijes tak ako by to NEMALO BYT. Uz dlhsiu dobu zijes v klamstve ( nepredpokladam, ze tvoj terajsi partner vie, ze ho podvadzas dlhodobo a zije s tebou vo vztahu ). Ak teda dokazes dlhodobo zit v klamstve, ako tvoj teraz milenec moze mat istotu v čestnosti tvojich citov. Ved klamat mozes aj jemu, ked si v tom taka dobra.

a0
Dnes o 09:28

Ja keď som chcela ukončiť vzťah, tak som sa zbalila a odišla. Povedz mi, ako dlho treba ukončovať vzťah? Za mňa stačí jednou vetou, ak je v tom hypotéka, tak buď sa predá nehnuteľnosť alebo jeden druhého vyplatí - k tomu už vzťah tiež netreba 🤣. Tragédka, ktorá ťahá dva vzťahy a čaká, z ktorého bude mať niečo viac a tam ostane.

sense
Dnes o 09:28

Možnože k tebe až také hlboké a úprimne city neprechovava. Možno čaká na impulz od teba, a tým by mohol byť definitívny rozchod. Takto je to stále v podstate len milenec

anonym_ae2b89
Dnes o 09:31

Asi je studeny odchov, je to povahou a casto vychovou, ze sa doma tiez neprejavovali city. Casom sa to mozno podda. Niekto tu lasku prejavuje viac tym, co robi, nie tym co hovori. Je na tebe, ci uprednostnis niekoho, komu "ide huba" a ked bude treba nieco urobit, tak zdochol pes.
Povedz ty jemu, ze ho lubis. A ak povie miesto toho isteho dakujem, tak vies ... 🙂

ivicatolic
Dnes o 09:31

@anonym_autor ani k tomu nepríde... myslíš, že je v pohode, že ty máš ešte vzťah?....a tak to aj berie.... športovo

jeennyv
Dnes o 09:32

@autorka nic v zlom, ale uz si mu dala a plus si v nefunkcnom vztahu a este nerozidena…ja by som sa necudovala, keby z toho nic nebolo…o co sa ma snazit…ja nesuhlasim, ze najprv sex a potom city…lebo to vobec prist nemusi..ostane len sex…ak chcem budovat dlhodoby vztah tak sa najprv spoznat potom sex…

danica2711
Dnes o 09:33

@anonym_autor možno nemá čo vyznať, také jednoduché to je...

anonym_260f0f
Dnes o 09:37

@anonym_autor sorry, klasická šľapka si. Aby si chodila s dvomi naraz a neukončila vzťah. Ale každopádne, ozvi sa o rok ako si dopadla. Veľmi ma to zaujíma pretože ženy ako ty, od nich sa nič dobre čakať nedá.

anonym_632679
Dnes o 09:42
@danica2711

@anonym_autor možno nemá čo vyznať, také jednoduché to je...

@danica2711 veci sú omnoho jednoduchšie ako ženy, hlavne mladé teda špekulujú, vnímajú, rozoberajú. Jednoducho to nepovie, lebo to povedať nechce a to preto, že to tak necíti, nie je na to pripravený a podobne. Proste to nepovedal a hotovo. Hlavne ti chcem do budúcna povedať, aby si nehovorila v množnom čísle o mužovi, o tom, čo cíti, čo a ako je s ním. Tu píšeš, že vieš aké má city k tebe, vieš že ste k sebe úprimný, vieš že je to seriózny vzťah, ty, vieš, ty vieš. Nenahováraj si veci. Veci si také pre teba a druhá strana to tak nemusí mať. Týka sa to všetkého, pocitov, postojov a podobne. Ženy rady tvrdia, "nie nemá.milenku, áno miluje má , áno chceme deti", a potom sú prekvapene. Domnievať sa a vedieť, lebo to mám odkomunikovane je rozdiel.

anonym_86f39d
Dnes o 09:47
@thereisabear

A ako dlho ešte plánuješ ukončovať nefunkčný vzťah? Možno aj jeho by to zaujímalo.

@thereisabear Podla mna to je zase ta, co ukoncuje "dobiehajuci" vztah, akurat nikto nevie, kolko to bude trvat. Tvl to co je za kravinu.

beckinka
Dnes o 09:52

Takže keď ti nevyzná city tak kašles nanho?

sisska96
Dnes o 09:58

Určite ide mu iba o sex a hotovo. Je milenec a dovidopo

januska12323
Dnes o 10:02

Načo by ti to hovoril? Dostáva všetko na zlatom podnose a dokonca s tebou ani nemusí bývať. Ukončí to keď nájde nezadanú a tú bude aj ľúbiť nie len s ňou sexovať.

letfenixa
Dnes o 10:05
@anonym_autor

@mondolina nepovedala, v tomto som dosť stereotypna a prajem si, aby to prvý povedal muž

@anonym_autor a fungovať v 2 vzťahoch naraz je stereotypne? Ježkovy oči.

Strana
z2