Prečo niektorí bozkávajú lepšie a iní horšie?
Aj vam sa stalo, ze s jednym to bolo uplne uchvatne a a druhym o nicom? Mne sa dobre bozkavalo so vsetkymi vo mojom zivote okrem dvoch. Teraz , kto aa nevie bozkavat
.ja ci oni dvaja? Preco.to tak je?
Chlap, ktorý sa dobre bozkáva má malý penis😅
To sme zhodnotili s kamoškami, bozkávaním niečo kompenzuje a pokaždé bol zvyšok sklamanie..
Keď mu nejde bozkávanie zvyšok je zasa milé prekvapko..
Počkaj, vytiahnem svoju vešteckú guľu...
@anonym_7d49d6 ale.. pytam sa ci sa tiez niekomu toto stalo. Ked to.bolo s 30+ ok a dvoma nic.moc tak chyba na mojej strane snad nebude
To sme zhodnotili s kamoškami, bozkávaním niečo kompenzuje a pokaždé bol zvyšok sklamanie..
@anonym_6886ce fakt? U mna nemali maly :D
Nesadli ste si, nebola spravna chemia. Ved staci ked pozries nejaku slizku romantiku niektorym zenam sa presne to pacia a rozplyvaju sa nad dlhymi jemnymi francuzskymi bozkami, ine maju radi skor drsnejsie bozkavanie alebo aj vobec a rovnako to iste plati o muzoch. Toto nie je otazka, kto z vas bol nemozny alebo na vine ale je to vzajonne, nemali ste rovnaku predstavu o tom.
@anonym_6886ce fakt? U mna nemali maly :D
@anonym_autor tak si mala šťastie.. lebo vačšinou aj AJ nefunguje dokonale
@anonym_6886ce ja som poznala jedneho, ktory sa nedobre bozkaval a este mal aj maly penis 🤣
Áno, natrafila som aj na slintošov 🤣, to neznášam, keď ma chlap olíže ako zmrzlinu. No väčšina mojich bozkavacov spĺňali moje kritériá 🤣a išlo to super. A môj terajší a posledný...sa bozkáva úžasne a teda malý ho nemá 🤣🤣🤣
pusti ho tam nižšie, tam ťa možno prekvapí. 👍
Jop s niektorými je to nuda a nesedí ich štýl. S inými je to zábava a vedeli to presne podľa mojich preferencii. Koreláciu s veľkosťou nadobíčka nemôžem potvrdiť 😆
Jop s niektorými je to nuda a nesedí ich štýl. S inými je to zábava a vedeli to presne podľa mojich preferencii. Koreláciu s veľkosťou nadobíčka nemôžem potvrdiť 😆
@brrunetkaa zaujimave, ze to tak je :D
pusti ho tam nižšie, tam ťa možno prekvapí. 👍
@anonym_66582c 😃😃no,tam by to mozno bolo dobré haha
Áno, natrafila som aj na slintošov 🤣, to neznášam, keď ma chlap olíže ako zmrzlinu. No väčšina mojich bozkavacov spĺňali moje kritériá 🤣a išlo to super. A môj terajší a posledný...sa bozkáva úžasne a teda malý ho nemá 🤣🤣🤣
@anonym_b7f774 u mna boli ti dvaja taki,ze jeden ako vysavac, som myslela,ze udrela moja posledna hodina 😃😃a druhy som si myslela,ze ma zozerie,tak otvaral usta
@anonym_6886ce ja som poznala jedneho, ktory sa nedobre bozkaval a este mal aj maly penis 🤣
@anonym_95b729 tak to je uz total naprd :D
@anonym_autor tak si mala šťastie.. lebo vačšinou aj AJ nefunguje dokonale
@anonym_6886ce tak to v tom pripade mala :D
Nesadli ste si, nebola spravna chemia. Ved staci ked pozries nejaku slizku romantiku niektorym zenam sa presne to pacia a rozplyvaju sa nad dlhymi jemnymi francuzskymi bozkami, ine maju radi skor drsnejsie bozkavanie alebo aj vobec a rovnako to iste plati o muzoch. Toto nie je otazka, kto z vas bol nemozny alebo na vine ale je to vzajonne, nemali ste rovnaku predstavu o tom.
@anonym_4e5855 chemia bola, len som sa pozrela na dotycneho a bola som z neho paf, ale to bozkavanie to pokazilo
@anonym_6886ce blbosť
@anonym_95b729 inak aj moj ex bol taký, som myslela že sa to zlepší, ale otras aj jedno aj druhé..
Len včera práve sme mali takú tému s babami, že kto sa dobre bozkáva má medzery v tom druhom a príde sklamanie sme zhodnotili
Ani ty sa nebozkavas pre vsetkych chlapov rovnako.
@natalka13 no ved toto. Podla mna ti co su pre mna zli, som aj ja pre nich
@anonym_autor TROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOlll
A teraz si predstav ze by sa vsetci milovali rovnako.
Inac by to bolo mozno fajn, aspon by sa ludia nepodvadzali pretoze by nezazili nic nove.
@anonym_6886ce Blbost. Moji ex boli stedro obdareni a bozkavali sa vyborne. Cize dobry bozk,znamenal aj dobry sex. Moja skusenost je,ze ak sa nevie bozkavat,nevie ani sexovat,nevie to precitit,nevie sa venovat zene a celkovo tie pohyby su len mechanicke.
@anonym_6886ce blbost.Beriem,ze si kompenzuju male vtaky,ale isto nie bozkavanim-dobrym bozkavanim.Ved ked sa bozkavaju,netusia,ci dobre.Robia to,ako to vedia.Na to nie je ziadna biblia,ze toto je super bozkavanie,toto zasa naprd.To,co pre teba a kamosky bolo ako super bozkavacka,pre ine mohlo byt total na prd.Proste nahoda.....Moj ex mal veeeeelmi slusnu vybavu,no bozkaval sa jak ked staford olizuje misku s granulami,fuj,brrrrr,dodnes ma striasa.On sa nebozkaval,ja som mala pocit,ze on ma ide zozrat.Vsade sliny,huba dokoran,celu hlavu som mala vycmulanu jak chupa chups.Uz som nevedela ako to zbrzdit,naucit ho to,neurazit,tak som si vymyslela,ze ja sa nerada bozkavam.To s tym nic nema.Ja som praveze zas zazila take kompenzacie,ze ak si boli vedomi maleho pipidu,od zaciatku mali plnu hubu kecov,ako z nich byvale odpadavali,nevladali,dokonca aj po rozchode navrhovali,ze aspon ten sex udrziavat,lebo taky su dobri.Alebo sa odvolavali na vydrz.Jaku maju neskutocnu vydrz a byvalky to nedavali,nevladali a chudackovia,maju problem najst taku,co tu vydrz neskutocne dlhu zvladnu (jasne 1 minuta je vydrz,jo vole,znicil si mne).Potom boli aj taky,ktory na to sli strategicky,ktory si akoze stale robili zo seba srandu,ja ho mam maleho,ani ho vidiet nie je a dokola tieto srandicky,ze ved na jednej strane haha hihi a nakoniec ta zenska zisti,ze som borec a stacia jej tie cm a prekvapi ma vetou,bozeeee ty si pan,ved ty ho nemas vobec malyyyy,co si vymyslal?na strane druhej ak nie,tak mam aliby,ze ved som ti hovoril,ze mam maly..........inak mimo toho,je to dost hroza vobec nieco take riesit.Tak,ako muz sa rodi s tym co ma,tak aj zena.Nie kazda je uzka,ako linajkovy zosit.Sme aky sme,uz len si "sadnut" v tom celom
@natalka13 no ved toto. Podla mna ti co su pre mna zli, som aj ja pre nich
@anonym_autor áno súhlasím, môže byť
Toto je celkom dobrá veta
Aj keď ja som vacsinou zažila že sa prispôsobili ako keby na moju notu,tiež nie každému to môže pasovať aj ked si povie, že je to fajn alebo niekedy aj hrozné ale chlapi, tak neriešia či bozky sú dokonalé 😃
@anonym_6886ce blbost.Beriem,ze si kompenzuju male vtaky,ale isto nie bozkavanim-dobrym bozkavanim.Ved ked sa bozkavaju,netusia,ci dobre.Robia to,ako to vedia.Na to nie je ziadna biblia,ze toto je super bozkavanie,toto zasa naprd.To,co pre teba a kamosky bolo ako super bozkavacka,pre ine mohlo byt total na prd.Proste nahoda.....Moj ex mal veeeeelmi slusnu vybavu,no bozkaval sa jak ked staford olizuje misku s granulami,fuj,brrrrr,dodnes ma striasa.On sa nebozkaval,ja som mala pocit,ze on ma ide zozrat.Vsade sliny,huba dokoran,celu hlavu som mala vycmulanu jak chupa chups.Uz som nevedela ako to zbrzdit,naucit ho to,neurazit,tak som si vymyslela,ze ja sa nerada bozkavam.To s tym nic nema.Ja som praveze zas zazila take kompenzacie,ze ak si boli vedomi maleho pipidu,od zaciatku mali plnu hubu kecov,ako z nich byvale odpadavali,nevladali,dokonca aj po rozchode navrhovali,ze aspon ten sex udrziavat,lebo taky su dobri.Alebo sa odvolavali na vydrz.Jaku maju neskutocnu vydrz a byvalky to nedavali,nevladali a chudackovia,maju problem najst taku,co tu vydrz neskutocne dlhu zvladnu (jasne 1 minuta je vydrz,jo vole,znicil si mne).Potom boli aj taky,ktory na to sli strategicky,ktory si akoze stale robili zo seba srandu,ja ho mam maleho,ani ho vidiet nie je a dokola tieto srandicky,ze ved na jednej strane haha hihi a nakoniec ta zenska zisti,ze som borec a stacia jej tie cm a prekvapi ma vetou,bozeeee ty si pan,ved ty ho nemas vobec malyyyy,co si vymyslal?na strane druhej ak nie,tak mam aliby,ze ved som ti hovoril,ze mam maly..........inak mimo toho,je to dost hroza vobec nieco take riesit.Tak,ako muz sa rodi s tym co ma,tak aj zena.Nie kazda je uzka,ako linajkovy zosit.Sme aky sme,uz len si "sadnut" v tom celom
@anonym_080a88 my sme sa tak zhodli štyri že je to tak ako som písala, že tí romantici a vykusovači nie sú príliž obdarení, alebo funkční…a piata až dvadsiata to može mať inak, aj čo sa nárokov sexe týka..
Tak niekto má bozkávanie len ako povinost pred sexom. Ale aj chlapa môže bozkávanie baviť a užíva si to. Jasne aj v tomto si musía dvaja sadnúť. Myslím že toto mi ide celkom dobre len ako tu čítam že preto že som menší 😂. Neviem každá zena ma iné požiadavky čo je pre jednu až priliz môže byt pre druhu malo. Musíte sa vedieť radovať s toho čo život prinesie 😂
Ja som mala bozkavacov rôznych teda a niektorí fakt stali za prd. Jeden slintal jak doga, ďalší len vyplazoval jazyk. Teraz sa na tom smejem

Počkaj, vytiahnem svoju vešteckú guľu...