Prečo niektorí muži reagujú hrubo na odmietnutie?
Ahojte, pred pár dňami som sa rozišla s priateľom, ale dole vodou to išlo už posledný rok. Ten posledný pol rok bol taký, že už sme dobiehali a vedeli sme, že bude koniec. Dávala som ešte šancu, či sa niečo zmení, ale nezmenilo. Samozrejme, ani sex sme spolu už nemali. Posledný mesiac december som sa už prihlásila na zoznamku, áno de facto som ešte bola ofiko vo vzťahu, ale verte mi, ono to už nebol vzťah, len také kamarátstvo. Pred našim 3r vzťahom som mala 6r vzťah.
Ale k veci. Všimla som si jednu vec. Že akonáhle napíšem mužovi, že nie, že si nesedíme, že ďakujem, ale nie, nech skúsi niekde inde. Napíše mi niečo v zmysle, že už viem, prečo si sama... alebo potom dodá, sama si a sama aj zostaneš. Samozrejme, že ešte zvyknú vynadať a prípadne už mi jeden chlap napísal, aby som zdochla. A to si len niečo prečítal, žiadna interakcia medzi nami nebola a zrazu drb správa - zdochni.
Zaujíma ma, čo všetci chlapi majú s tým, že žena zostane sama. Popravde väčšina tých chlapov sú sami 4 roky, a hľadajú iba rýchly sex. Ale prečo žena nemá tendenciu písať hrubo, prípadne urážať a písať, si sám a ostaneš sám...
Budem rada, ak mi tieto pohnútky vysvetlia muži, čo muža, dospelého, vedie napísať cudzej žene niečo také. Ďakujem.
Frustrácia a ego boost.
lebo chcú aby si sa cítila blbo, no 🤷♀️
@biba_18 ja len, že z toho sa mám cítiť blbo? Je to cudzí chlap, nepozná ma, čiže nemôže ma jeho správanie raniť. Len nerozumiem, čo s tým tí chlapi majú. Akokeby boli niekde na školení alebo čo. Teda česť výnimkám. Sú aj normálni, ale väčšina reaguje nejako v týchto intenciách.
Neviem na akých chudákov si natrafila, ja sa vždy pekné rozlúčim, neviem aký ma význam urážať ženu
@anonym_autor ale oni toto neriešia, proste myslia si že ťa tým zdeptajú 😏
Asi sú to proste primitívi ktorý nevedia prijať odmietnutie
Neviem na akých chudákov si natrafila, ja sa vždy pekné rozlúčim, neviem aký ma význam urážať ženu
@anonym_929e05 alebo mi napíše, kde by som došiel, keby som čítal profily kadejakej každej... wtf?
@biba_18 ja len, že z toho sa mám cítiť blbo? Je to cudzí chlap, nepozná ma, čiže nemôže ma jeho správanie raniť. Len nerozumiem, čo s tým tí chlapi majú. Akokeby boli niekde na školení alebo čo. Teda česť výnimkám. Sú aj normálni, ale väčšina reaguje nejako v týchto intenciách.
@anonym_autor Žena, tam vonku behá kopec osôb s poruchami osobnosti a prepnutým charakterom, bez empatie. Nezamysľaj sa nad tým, naopak, bud rada, že Ti sami a dobrovoľne a hneď ukázali, že sú to vadne kusy nevhodné na čokoľvek a okolo muža ani nešli.
@anonym_929e05 alebo mi napíše, kde by som došiel, keby som čítal profily kadejakej každej... wtf?
@anonym_autor možno by si sa čudovala ale aj veľa žien má vo zvyku zadať urážať, keď to nefunguje, ja sa rozlúčim pekné a dám blok, nestojí to zato rozmýšľať nad tým. Aspoň vieš, že môžeš byť rada, že si s takým netrafila viac času 🙂
Proste ego. Ale tiež,prečo ťa trápi niečo,čo ti povie nejaký cudzí chlap,že to takto prežívaš? Nemáš azda ten dojem,v kútiku duše,že možno majú v niečom pravdu? Asi by som si dala pokoj na chvíľu od vzťahov, pretože si pritiahneš iba "chybný kus".
@anonym_autor no lebo zena nie je neukojeny samec ktory chce zasunut a unikla mu nadejna diera.
Proste ego. Ale tiež,prečo ťa trápi niečo,čo ti povie nejaký cudzí chlap,že to takto prežívaš? Nemáš azda ten dojem,v kútiku duše,že možno majú v niečom pravdu? Asi by som si dala pokoj na chvíľu od vzťahov, pretože si pritiahneš iba "chybný kus".
@zuzanita1609 nie, len sa nad tým pozastavujem, prečo niečo také vôbec povie. Mňa by to ani nenapadlo napísať. To, že som teraz sama, je znakom toho, že nechcem byť s každým a nebudem vo vzťahu len preto, aby... ale nikdy by na nenapadlo niekomu, koho nepoznám niečo také ani podobné písať a nechápem tomu ich duševnému pochodu. Ak by to bol niekto, kto ma dobre pozná, vie o mne, o mojom živote a toto by mi povedal, zamyslela by som sa... ale toto mi príde úplne mimo.
Ja by som takým odpísala a ja už viem prečo si ty sám.Z poniektorích chlapov sa mi dvíha žalúdok
Ja by som takým odpísala a ja už viem prečo si ty sám.Z poniektorích chlapov sa mi dvíha žalúdok
@anonym_184fa7 ja už nič neodpisujem, rovno ich zablokujem.
pišem toto ako chlap, väčšina chlapov sa žene ani neprihovoria na ulici a su zlaknuti, ale na zoznamke su hrdinovia... nerieš, vyzrety muž by it odpísal s vďakou a poprial ti všetko dobré. ženy si neuvedomuju jedno, že muži sme pre vás ako švedsky stôl, že si môžte vyberať to najlepšie 🙂) len treba filtrovať vela.. držim palce v najdeni partnera, nech ti pride ten správny
@anonym_autor keď som svojho času chodil na zoznamky a dostalo sa mi podobnej reakcie, tak som odpovedal v tom zmysle, že je to v poriadku, proste sme si nesadli a má plné právo povedať na rovinu, aké má pocity a čo si o tom myslí.
Nikdy sa nestalo, že to malo nejaký efekt, ktorý by sa mohol označiť za pozitívny. Proste zo strán žien už žiadna reakcia neprišla. A nepýtal som sa ďalej nič, načo.
@anonym_184fa7 ja už nič neodpisujem, rovno ich zablokujem.
@anonym_autor aj to je riešenie
mne raz tipek zahlasil “naucila si ma neverit zenam” reku nemas zas za lekciu🤣🤣
Snažia sa podeliť so svojou frustráciou. Vieš čo je pre chlapské ego ďalšie odmietnutie? Oni chcú rýchly sex bez námahy. No drvivá väčšina žien nechce a sú na zoznamke kvôli tomu aby našli vzťah. Načo by žena liezla na zoznamky za účelom sexu? Stačí zakričať na ulici - chcem sex - a hneď sa chytí viacero okoloidúcich
@anonym_autor to je dobre že tak píšu, pretože hneď môžeš triediť.... ktorí sú úplne mimo, nepoužiteľní na vzťah
@anonym_autor lebo nie je kazdy normalny.
Niektori maju vysoke ego. Je to tazko pochopitelne. neovladaju pravopis a ked napisu spravu na ktoru zena nereaguje urazene nadavaju. Ked ich odmietnu nadavaju. Niektori sa citia nadradene a opat urazaju ked nepochodia. Ak napisu zene s vyssim intelektom opat ranene ego a nadavaju.
Vseobecne zeny dosahuju vyssie vzdelanie a nechcu hlupakov. Potom im poslu vtaky lebo ich maly mozocek veri ze toto zaberie. A takto dokola mozno vypada k svetu na fotke ale ked otvori usta zena straca chut minat cas.
@anonym_autor Co ho k tomu vedie? Nuz internet teda anonymita, dalej zla vychova, nizka inteligencia, nevybity pud a ze je majster sveta... Realita ho trpko presvedci...
Buď rada, koľko ľudí ma doma psychosov a psychosiek a ani o tom netušia
@anonym_autor Na to sú asi rôzne dôvody a niektoré boli už spomenuté.
1. Zranila si ich ego že nie sú pre teba dosť dobrý.
2. Niektorí sa tak hrubo správajú bežne a nevedia povedať jednu vetu bez toho aby v nej nebola nadávka.
3. Frustrácia, bohvie ako dlho už hľadajú a nič.
+ Tak aby keď už sa on cíti zle, tak ti aspoň vynada alebo napíše niečo hnusné aby si sa aj ty cítila zle.
@anonym_autor lebo z takeho, ci onakeho dovodu nema v realnom zivote uspech u zien. Alebo sa hanbi a neoslovi ich ani. A zvycajne ma k tomu predstavu, ze spravny chlap je neohrozeny alfasamec. Rad by nim bol. Vo svojich tajnych predstavach aj je. Fabuluje si situacie, kde nim akoze je.
No je uz frustrovany z neuspechu.
Ked este aj na zoznamke dostane odmietnutie (hoci slusne), tak sa snazi preniest na teba svoje frustrovane pocity, aby si ulavil vo svojom ublizeni.
Tajne veri, ze ta ponizil, okamzite si zacala o sebe pochybovat a places do vankusa.
To su presne tie typy, pri ktorych ta intuicia varuje a zvycajne si potom povies: chvalabohu, ze si sa hned predviedol, ja som to tusila.
@anonym_autor no lebo si vacsina mysli aky je super perfektny lepsieho pod slnkom niet, ked boh rozdaval ego asi stal v rade prvy a ty si si dovolila ho sice slusne ale to im je jedno ho poslat do kelu
Skor sa mi natiska otazka preco su oni stale na zoznamke 😂
Ukázali ti dôvod, prečo sú sami. Ale nemá zmysel sa s nimi o tom púšťať do nejakej debaty
Však to je super. Len si sa uistila, že si urobila správne. Mne viac vadí ak sa pretvarujú. Strácaš čas a pritom to je rovnaký ch... len sa trochu krotil a ovládol...to je pre mňa väčší problém, herci mi vadia viac.
Ak chces odpisat, tak "aj ja teraz viem, preco si sam tiez". 🤣

lebo chcú aby si sa cítila blbo, no 🤷♀️