Prečo niektorí závidia ženám, ktoré získajú vyššiu podporu?
Je az smiesne ako zavidite najvyssiu podporu sikovnym zienkam, ktore si ju vedia vybavit. A mozu byt o pol roka dlhsie so svojim dietatkom doma v laske a podporou okolo 1300 eur mesacne. A mozete puknut aj od zlosti ide sa tato podpora zvysit a uz bude okolo 1400 eur mesacne. Ja vam sikovne zeny fandim, aj ja som taka sikovna bola a uzila si dietatko o pol roka dlhsie doma. Zavist nie je pekna vlastnost zeny.
@lienka.7 ved nerozumiem. cele na hlavu.
@bublinka1426 Smutné je to, že ich neťaží svedomie.
Keď som ja bola malá, moja mamka bola na ID, ale do škôlky sme chodili všetci, aj ja ako ZŤP dieťa. Síce to bolo za socializmu, ale nikto z rodičov nezneužíval systém.
Otec robil na železnici, mamka bola žena v domácnosti, tak sa to vtedy písalo aj do dotazníkov.
Z NIEKTORÝCH žien mi je smutno.
@lienka.7 Ja som sa pokúšala nájsť si prácu aspoň na doma v oblasti IT, ale keď som povedala, že som zdravotne postihnutá, no zbohom a viac sa neozvali.
Keď som sa uchádzala o prácu s počítačom, mám riadne ukončený špeciálny kurz pre zrakovo postihnutých s osvedčením, stále len, že, ako sa to nedá, ako chcem pracovať keď na počítač nevidím, darmo som im vysvetľovala, že ja mám svoj, špeciálne upravený so zväčšením písma a hlasovým výstupom. Ale oni len svoje.
V žiadnom prípade nechcem, aby to tu vyznelo tak, že sa ľutujem, som obyčajná vydatá žena, ako je väčšina z Vás, len mám trochu horšie podmienky , ale všetko sa dá zvládnuť, keď človek veľmi chce.
Ja nepoznám slová nedá sa, život je síce niekedy pes, ale predsa je krásny, lebo som ho dostala do daru len raz.
@bylinka25 aj mne.
@bylinka25 :(
@bylinka25 dufam ze mas aspon ID. to ej mi luto :( a kebyze sa zamestnas mozno dakde, v nejakej chranenej dielni? akoze chapem ze je to asi mimo tvoju profesiu ale tak byt doma sa tiez len neda, minimalne podla man na psychicku cele zle.
@lienka.7 presne mna napadla chranena dielna alebo OZ
@bublinka1426 Mám ID, ale psychicky určite netrpím, mám čo robiť. Domácnosť, koníčky, prechádzky.

@bublinka1426 presne, takéto hnidy si povybavuju na vraj imunitu a sopliky rodicaky a potom drepia len tak doma... vsak za 500evri, plus 60 pridavky plus 140 danovy bonus sa jej to oplatí, ne? Co by za 700 evri sa niekde drala do prace???
Ja by som toto zakázala... byd ké raz dieta chore a staráš sa o neho alebo je zdravé a chodí do škôlky. Ci na 4 hodiny je zdravé chodiť a na 8 už chore? Alebo ako???