icon

Prečo odmietame tých, ktorí nás chcú?

1. dec 2023

Prečo odmietame tých čo nás chcú a ti čo nás nechcú chceme my

Prečo to tak je ? Respektíve kedy príde moment v živote kedy to bude vzájomne... Niekto nás odmieta a my stále ho chceme doprosujeme dúfame. Potom nás niekto chce urpimne a my odmietame lebo veríme že tamten nás raz bude chcieť.

zuzanka.zuzu
•
1. dec 2023

toto nepoznám. nechceš? tvoja smola, čau... mne sa ale kedysi skôr stávalo, že som bola sama a nikto. niekoho som si našla a zrazu ďalší 3 záujemci 🙈 a kde ste boli doteraz??? no nič.

babulkomale
•
1. dec 2023

Nestalo sa mi to nikdy. V zivote by som sa nikomu nedoprosovala...

bloger
•
1. dec 2023

Lebo to čo je nedosiahnuteľné je lákavejšie.

autor
•
1. dec 2023

@babulkomale respektíve už s tou osobou niečo bolo a chcieť ju aj naspat

viestta
•
1. dec 2023

Doprosovat sa? Stoji to vobec za to? Pre nieco uz nie ste spolu, myslis si, ze to nieco pominulo a zrazu uz to bude inac?

grof_monte_christo
•
1. dec 2023

@bloger Toto u mňa platilo max. do 30, teraz mi ani nenapadne sa niekým takým zaoberať 🙂

bloger
•
1. dec 2023

@grof_monte_christo Tak to môžeš byť rada, že to máš takto.

pkgirl30
•
1. dec 2023

Pretože je to stále len to chcenie, potreba a závislosť. Pokiaľ je to "láska" len z jednej strany, tak to nie je láska. Ak to má byť skutočná láska tak to pocítite obaja, bude vzájomné, skutočné.

autor
•
1. dec 2023

@pkgirl30 presne tak..ak je to prave a chcú to obaja tak iba vtedy..ak iba jeden tak to prave asi ani nikdy nebolo ..resp to súdené

topgabo
•
1. dec 2023

Syndrom Alfa vdovy. Vela stastia prajem.

svetlonos
•
1. dec 2023

Nikdy ti nemôže "patriť" niekto nasilu, nikdy ti nebude patriť niekto, kto v skutočnosti nebol tvoj 🙂 Pochop a bude sa ti lahsie zit.

autor
•
1. dec 2023

@svetlonos správne ..hlavne to že asi nikdy teda nebol môj ...postupne všetko áno len pochopiť

feb13
•
1. dec 2023

"Potom nás niekto chce urpimne a my odmietame lebo veríme že tamten nás raz bude chcieť." Ten uprimny je nakoniec mojim manzelom uz 14 rokov a bola to spravna volba. Trvalo to sice par rokov, ale svojou uprimnou, vytrvalou laskou ma nakoniec dostal ❤ miluje ma dodnes ❤ prajem to aj tebe.
Co sa tyka "tamtoho", niektore kapitoly svojho zivota treba uzavriet aj ked ostali este otvorene otazky, na ktore nikdy nedostanes odpoved.

autor
•
2. dec 2023

@feb13 veru, pravda, aj keď je to človeku ťažké to pochopenie je základ že sa niečo skončilo a keď to druhá strana odmieta ten prejav lásky musí byť v Tom, nechať ju ...

grof_monte_christo
•
2. dec 2023

@autor V podstate je to veľmi jednoduché, stačí prestať lipnut na nádeji, kde je nádej nepravdepodobná. Odpútať sa, je to tá najlepšia prevencia pred ďalším sklamaním.

autor
•
2. dec 2023

@svetlonos chápem viem základ je to pochopenie a vedieť to nastaviť v hlave