Prečo odmietame tých, ktorí nás chcú?
Prečo odmietame tých čo nás chcú a ti čo nás nechcú chceme my
Prečo to tak je ? Respektíve kedy príde moment v živote kedy to bude vzájomne... Niekto nás odmieta a my stále ho chceme doprosujeme dúfame. Potom nás niekto chce urpimne a my odmietame lebo veríme že tamten nás raz bude chcieť.
Nestalo sa mi to nikdy. V zivote by som sa nikomu nedoprosovala...
Lebo to čo je nedosiahnuteľné je lákavejšie.
@babulkomale respektíve už s tou osobou niečo bolo a chcieť ju aj naspat
Doprosovat sa? Stoji to vobec za to? Pre nieco uz nie ste spolu, myslis si, ze to nieco pominulo a zrazu uz to bude inac?
@bloger Toto u mňa platilo max. do 30, teraz mi ani nenapadne sa niekým takým zaoberať 🙂
@grof_monte_christo Tak to môžeš byť rada, že to máš takto.
Pretože je to stále len to chcenie, potreba a závislosť. Pokiaľ je to "láska" len z jednej strany, tak to nie je láska. Ak to má byť skutočná láska tak to pocítite obaja, bude vzájomné, skutočné.
@pkgirl30 presne tak..ak je to prave a chcú to obaja tak iba vtedy..ak iba jeden tak to prave asi ani nikdy nebolo ..resp to súdené
Syndrom Alfa vdovy. Vela stastia prajem.
Nikdy ti nemôže "patriť" niekto nasilu, nikdy ti nebude patriť niekto, kto v skutočnosti nebol tvoj 🙂 Pochop a bude sa ti lahsie zit.
@svetlonos správne ..hlavne to že asi nikdy teda nebol môj ...postupne všetko áno len pochopiť
"Potom nás niekto chce urpimne a my odmietame lebo veríme že tamten nás raz bude chcieť." Ten uprimny je nakoniec mojim manzelom uz 14 rokov a bola to spravna volba. Trvalo to sice par rokov, ale svojou uprimnou, vytrvalou laskou ma nakoniec dostal ❤ miluje ma dodnes ❤ prajem to aj tebe.
Co sa tyka "tamtoho", niektore kapitoly svojho zivota treba uzavriet aj ked ostali este otvorene otazky, na ktore nikdy nedostanes odpoved.
@feb13 veru, pravda, aj keď je to človeku ťažké to pochopenie je základ že sa niečo skončilo a keď to druhá strana odmieta ten prejav lásky musí byť v Tom, nechať ju ...
@autor V podstate je to veľmi jednoduché, stačí prestať lipnut na nádeji, kde je nádej nepravdepodobná. Odpútať sa, je to tá najlepšia prevencia pred ďalším sklamaním.
@svetlonos chápem viem základ je to pochopenie a vedieť to nastaviť v hlave

toto nepoznám. nechceš? tvoja smola, čau... mne sa ale kedysi skôr stávalo, že som bola sama a nikto. niekoho som si našla a zrazu ďalší 3 záujemci 🙈 a kde ste boli doteraz??? no nič.