Prečo otec navštevoval túto rodinu pravidelne?
Precitala som prispevok o rodinke, ktorej dal otec dom, on bol v zahranici, zomrel mu kamos, vratil sa a chodil k nim x krat za den, z coho boli oni na prasky. Len som tukla na 1.stranu,vsetko zmizlo. Vie mi niekto povedat, preco k nim stale chodil a k comu sa autorka dopracovala?
Lebo tam mal dielnu a niečo si majstroval, za vnúčatami...je to zmazané?
Preco k nim chodil? Asi sa nudi na dochodku a ten dom berie akoby bol jeho. Dali jej tam vela dobrych rad, tak dufam, ze ju to nakopne nieco s tym robit. Neviem preco je tema zmazana.
Niekedy moze byt problem, ze niekto z rodiny diskusiu objavi (naoriklad manzel, ci rovno svokor v otvorenom polozenom telefone) a je z toho doma peklo.
Tak mohla autorka poprosit adminov, aby to zmazali, lebo je doma z toho riadne dusno.
Niekedy moze byt problem, ze niekto z rodiny diskusiu objavi (naoriklad manzel, ci rovno svokor v otvorenom polozenom telefone) a je z toho doma peklo.
Tak mohla autorka poprosit adminov, aby to zmazali, lebo je doma z toho riadne dusno.
@moonlight1210 autorka to zmazala, lebo sa jej zle čítala kritika. Podľa mňa.
Určite ona zmazala lebo sa niekto dozvedel. Keď nevie nič povedať otcovi ťažko povie cudzím.
Autorka, ja som to čítala, vesat to sem nejdem, zrejme to z dajakeho dovodu zmazala, ale mozem ti do správy poslat vycuc ak mi napíšeš
otec tam chodil kedy chcel ( navštevovať vnučata a do dielne , mal tam naradie a niečo aj na dvore robil svoje …) chodil k nim aj 3-4 c za deň , každy deň bez ohladu na ich program alebo či boli doma
autorka nevedela si to s nim vydiskutoval lebo otec sa o tom nechcel baviť ,
manžel deti a ona na nervy….. proste cele zlé , žiadne sukromie
jeden vikend jej manže chcel oslavovať a svokor si v altanku roztahal dosky že ide malovať a chcel aby mu pomahali…
Určite ona zmazala lebo sa niekto dozvedel. Keď nevie nič povedať otcovi ťažko povie cudzím.
@koniarova @januska12323 ak to bola diskusia a nie prispevok ns stene, tak autor sam nemoze diskusiu len tak lahko zmazat, ked su v nej uz napisane odpovede.
To boli dlsikusia kde chcel niekto poradiť a aj tak nič z toho lebo sám to nedokáže
@moonlight1210 autorka to zmazala, lebo sa jej zle čítala kritika. Podľa mňa.
@koniarova autorka to nezmazala, neda sa vymazat tema ak su k nej komenty. Tema bola vymazana adminom, bud na ziadost aurorky a alebo vdaka niektorym takmer az urazajucim komentom.
niečo som tam komentovala,ktovie či sa autorka k tomu vyjadrila
Dostala xy rad, niektore boli cez ciaru. V prvom rade dom dostala, tak by si to mali s manzelom vazit. Manzel ma problem s erekciou, lebo svokor, ona nechce zit 🫣🫣🫣. Precitliveli ludia, ktori nezvladaju dedka. Zamestnat ho a maju od neho pokoj. Najst mu pracu v zahradke, popripade priatelku. Potom by bol problem, ze vnucata nepoznaju dedka. Panovi chyba spolocnost a mysli si, ze su radi, ze ho vidia. Chudak, keby vedel, ze nie, tak by dostal infarkt.🤔
Dostala xy rad, niektore boli cez ciaru. V prvom rade dom dostala, tak by si to mali s manzelom vazit. Manzel ma problem s erekciou, lebo svokor, ona nechce zit 🫣🫣🫣. Precitliveli ludia, ktori nezvladaju dedka. Zamestnat ho a maju od neho pokoj. Najst mu pracu v zahradke, popripade priatelku. Potom by bol problem, ze vnucata nepoznaju dedka. Panovi chyba spolocnost a mysli si, ze su radi, ze ho vidia. Chudak, keby vedel, ze nie, tak by dostal infarkt.🤔
@spongebob1 to čo píšeš je dosť od veci uletené ... jedno je rád vidieť niekoho a druhé keď príde k tebe domov bez ohlásenia, niekoľkokrát denne, lebo sa nudí a myslí si že môže lebo otec alebo lebo dom ...
Ja som tam komentovala, potom pribudlo ešte cez 20 príspevkov, ktoré som už nevidela. Je možné, že sa to zvrhlo, diskusia bola už predtým mierne zahltená, každý si tam dosadil svoj pohľad, resp. svoje videnie, ako by to riešil človek vo svojej rodine. Autorka dostala aj dobré rady, ale aj poukázanie na to, aby to riešili s ohľadom na všetky okolnosti, teda ich prežívanie, ale aj prežívanie otca. Autorka bola veľmi úzkostná, manžel detto... Zrejme aj preto nezvládla diskusiu, alebo ich niekto spoznal-zistil, že píše
@spongebob1 ono sa to ľahko povie ked nevieš o koho ide. Niektorí ľudia vedia byt veľmi invazívni, proste taká povaha co zaberie celý priestor pre seba.
Ako sa dá zvládnuť dedko ktorému povieš že zajtra máme oslavu budeme v altanku a on si tam naschvál nanosí dosky a ešte vyrobí drámu z toho ze mu hostia nejdú pomáhať. Lebo ON CHCE.
S takym sa ani nedohodnes, ani ho nezamestnas, ani mu frajerku nenájdeš, pán je proste samorast a bude si robit co chce kedy chce a môžeš sa aj poskladať

navstevovat vnukov