Prečo partner píše iným ženám? Hľadanie dôvodov a pochybností
sme s priatelom rok a zistila som ze pise inym, vraj kamarátkam, ktore nepoznam, nikdy som mu nepozerala do mobilu ale prisla mu sprava ked som volala z jeho mobilu tak som sa pozrela a zistila som ze pise nejakej zene ale nic vazne len veci ako sa ma a pod, potom som otvorila jeho fb a nasla som tam aj ine, povedal ze je to kamarátka, ze nikdy mu o nic viac neslo len chcel vediet ako sa ma … inak mame pekny vztah a vsetko v poriadku, ale zacinam mat trochu pochybnosti, nemam pocit zeby mu u mna nieco chybalo a ukazuje mi ze ma ma rad ale nerozumiem naco ma pocit zaujimat sa o ine zeny ako sa maju alebo podobne … nechapem ci mu nieco u mna chyba alebo co .. aky mate nato nazor ? Len zbytocne ziarlim alebo mu ide o nieco viac ? A nejake velmi dobre kamarátky to niesu pretoze ich nepoznam … som z toho smutna .. aj ked som mu to povedala povedal ze vobec nemam mat preco pochybnosti ale pride mi to divne, ja len tak nevypisujem mužom
Niektorí si týmto spôsobom "naháňajú" svoje egá,iní z nudy, ďalší z nespokojnosti,ješitnosti. Vyzretosť im veľa nehovorí a nevážia si svoje drahé polovičky. Nik z nich nie je "použiteľný" do vážneho vzťahu.
Títo ani netušia, čo slovo kamarát znamená. Vypisuje ženám, lebo sa mu páčia a využíva sociálne siete. Všetko by to bolo ok, keby to nerobil vo vzťahu, kde tým ubližuje inej osobe. Nie je zrelý na vzťah, aký si predstavuješ ty. Co s tym urobíš ty, je už Tvoja vec. O 10 rokov s deckami Ti to vadiť bude ešte viac to mi ver.
ja som mu presne toto povedala, ci mu nestačím alebo ci potrebuje pozornosť iných alebo o co ide, on ze o nic ze miluje len mna a ze by ho ani nanapadlo riesit niekoho ineho …. takze tomu vobec nerozumiem a mam pochybnosti
A čo Ti má povedať?Že chcem ho strčiť do inej?Každý jeden hovorí tieto omáčky. A vám stačí povedať, že milujem Ta aj keď jeho skutky/vyhľadávanie žien a kontaktovať ich/ hovoria niečo iné. 🤷♀️
@enmery ale ved ja niesom hlupa viem ze by sa nepriznal ani keby mu ide o nieco viac ale ja som mu rovno povedala ze ak nechce byt somnou alebo ma potrebu riesit niekoho ineho nech to ukončíme a on z toho salel ze to ani za svet … tak potom preco to robia ti muzi ? Ja len nechapem ci potrebujú pozornosť alebo si robia zadné vratka alebo co
Neviem "preco to robia ti muzi", ja vo svojom okoli takych nastastie nemam. Toto su evidentne nevyzrete decka a nie muzi. Prezrad, kolko ma rokov?
@colsami 28
Presne tak, píšu iným lebo sa im páčia, za tým žiadne kamarátstvo nieje. Tento nieje na vzťah vyzretý.
Ja to muž od muža.
Mne tiež pár mužov písalo, keď som bola slobodná ( po rozvode ).Vždy som ich poslala kde ľahšie, keď som videla iný zámer.
Ale bolo pár takých, čo síce mali rodinu, ale mali chuť si len tak písať , alebo športovať.
Že sme šli na hory, alebo na bajk ( ako skupina ľudí).
A aj keď som sa opäť vydala a mám bejby, tak stále mi napíšu, že aký je malý zlatý, alebo že ako sa nám darí a tak.
A naozaj tam nie je nič iné, žiaden bočný úmysel.
Ja sa vždy spýtam na ich deti. A že či ženu poslúcha
Posrandujeme... A hotovo.
Môj muž o tom samozrejme vie, lebo vždy mu poviem že Jožko ma toto nové a Ferko toto...
Môj muž mi dôveruje, ja jemu tiež.
Podľa mňa to je úplne v pohode. Nie sme zvieratká. Že len čo na mňa prehovorí opačne pohlavie, tak hneď ide o neveru.
Ale samozrejme, je aj veľa idiotov...
Preto píšem, že sú aj normálny a sú aj uchylny
Nerobíš to všetci muži. Robia to debilkovia. A čo že šalel z rozchodu?Veď je vo vzťahu s tebou a aktívne skúša na iné a ešte Ťa uráža klamstvom. Takýto sa nezmení. Ľudia, dospelí sa zásadne nemenia. Čo Ti vadí dnes, o 5 rokov bude ešte viac a ver tomu, že on to pritvrdí. Teraz by mal lietať v najväčšej zamilovanosti. To nie je o Tebe. Si vezmi top modelky, oficiálne najkrajšie ženy sveta a aj tak ich chlap povedie. Chápeš?
@enmery ano rozumiem a ja mam nato rovnaky nazor, preto sme sa kvoli tomu pohadali, lenze nenasla som tam nic take hrozne kvoli comu by som sa musela rozist, nevypisoval im ake su krasne alebo co, skor take v pohode spravy, ale aj tak … pre mna cudzie zeny, jeho blízke kamosky to tiez niesu … som z toho strasne sklamana, a ked som mu to povedala ze to robit nebude ze nevedel ze by mi to tak vadilo, ale ja mu mobil vobec nekontrolujem cize ani do buducna vediet nebudem ci to robi alebo nie, max sa to dozviem nejakou nahodou … som z toho strasne sklamana, lebo inak je fakt dobry priatel, a neviem ci pomoct len zvažujem ci je toto dovod na rozchod alebo nie alebo co mam robit, ci to len ja prehanam alebo mam fakt dovod byt nahnevana … vobec neviem
Jedine flirtujúce co som videla bolo jedno srdiecko v konverzácii ale on mi stale tlači do hlavy ze to vobec nic neznamena … takze neviem ci som ja ta divna co riesi hluposti alebo nie
Keby to bolo také ok, asi tu nezaložiš túto tému?Či už teraz chceš začať s popieranim svojich pocitov vo vzťahu kvôli chlapovi? Po roku vo vzťahu som fakt riešila niečo iné. A žiadne problémy.
@enmery ano založila pretoze sa trapim nad tym ci som len ja prehnane ziarliva alebo by to ine zeny brali v pohode … kazdopadne moj nazor nato je taky ako tvoj
Autorka,koho chceš teraz presvedčiť? Nás,čo to vidíme ako nezainteresované,alebo seba? 😏
@zuzanita1609 chcem len vediet nazor žien ci by to tolerovali alebo nie, nic viac
Isto nie! S tebou sa má rozprávať,ty mu máš byť aj kamarátka a nie s kamarátkami ",iba" s jedným srdiečkom 😉
Mne by sakra vadilo, že ma má za retardovanú a nazýva random ženské zo siete kamarátkami-je proste neúprosný. Tadiaľto by pre mňa cesta neviedla. Ďalej, keď sú to také nepodstatné osoby a veci a môj partner mi povie, že mu to ubližuje a môj partner je pre mňa číslo 1, nebudem robiť veci, ktoré mu predsa ubližujú. Pretože ho chcem milovať, vidieť úsmev, jeho šťastie a nie trápenie. On Ťa má v paži. A to ste spolu len rok. Načo má vzťah, keď partnerke ubližuje svojimi skutkami, nepočúva ju a ešte jej aj klame. Nevie zbaliť babu v reáli, nič si neodtrtkal, tak to skúša ako väčšina týchto chudákov. A to hovorím ako žena, ktorá má mužských kamarátov. Ale tým myslím naozajstných.
@enmery ja som to nasla teraz prvy krat, povedala som ze ma to uráža a ponižuje, povedal ze to uz robit nebude … takze v podstate az teraz zistil ze ma to uráža a samozrejme keby to spravi zas a pridem nato aj ked vie ze sme sa kvoli tomu pohadali to uz by som neodpustila … len teraz neviem ci mam kaslat nato a cakat ci to zas nejakou nahodou zistim alebo ukoncit doteraz krasny vztah kvoli takejto veci aj ked som nenasla nic hrozne… ide len o to ze im daval pozornosť
*neuprimný malo byť.
Si len istot...hľadá ďalej...prepáč...ale kašli na neho,zaslúžiš si lepsieho
Uz ho nudis, keby boli take dolezite pre neho, aj ti ich predstavi, ale pri tychto kamoskach pozor. Aby ti ho niektora z nih nezhmatla 😉 tak to vacsinou byva, ze to je daleko od kamaratky
Mne by to vadilo. Neviem ci by on bol s tym v pohode keby si ty mala takych kamosov. Nechapem potrebu vypisovat niekomu hore dole, hlavne ked ho poriadne nepoznam.
Nie si pre neho priorita, bohužiaľ. Ešte ste spolu len jeden rok, mal byť zaľúbený a myslieť len na teba.
Tak ja neviem akí muži, ale môj je bud v práci alebo sa venuje deťom na plný úväzok, takže na takéto kraviny čas nemá.
Zrejme ten tvoj vzťah/nevzťah nie je taky pekný, dokonalý, šťastný ako ho opisuješ. Za seba ti poviem, keď som bol vo vzťahu s ex nikdy som nemal nutkanie, potrebu pisat, vyhladavať, kontaktovať iné ženy. Nie že by bola ex Bohom, ale jednoducho bola moja No.1 v živote, vo vzťahu a už len to, že bola v mojej pritomnosti ma napĺňalo.
Úprimne, na druhej strane, prísť o ženu s ktorou som si rozumel bez slova už len pohľadom, pre nejaku chvilkovu zaležitosť..? To je o charaktere a úcte jedného voči druhéme...
Partnera, ako ho opisuješ, by som partnerom vo vzťahu, v žiadnom prípade nenazval. Partner s takýmto konaním, zmýšľaním nemá voči tebe žiadnu úctu, neváži si teba, tvoj čas, ktorý mu zo svojho života venuješ.
Tvoj partner, tvoj vzťah... ja by som takého partnera nechcel 🤬
@michal_dr dakujem, ale co by si robil v pripade takom ze ked si okrem tohto odmyslím toto co som videla, je inak vsetko super, venuje sa mi, svoj cas, pozornosť, vsetko, dokazuje mi ako ma miluje, hned ma zoznámil s celou rodinou, kamaratmi, povedal mi ze uz by si ma chcel aj zobrat, chce somnou byvat, proste vsetko … toto je jedina vec na ktoru som prvy krat prisla … ze napisal inym, nijako ich nebalil, len pisal … ja som samozrejme z toho sklamana a smutna a ponížena, a nechcem ho obhajovať pretoze ja to nerobim preto mi to logicky vadi, ale je toto dovod nechat chlapa, ked sa to stalo raz ze som na to prisla a slubil mi ze to uz nespraví ? Si muz, som rada ze si mi napisal nazor a dakujem, ale bije sa to strasne vo mne, ci je toto nieco kvoli comu ho nechat lebo mu nedokazem momentalne od kedy som to zistila verit alebo počať ci to fakt mysli vazne a robit to nebude …

Inak mate pekny vztah, len vypisuje roznym zenam co ani nie su jeho kamaratky, len tak, ako sa maju.
Ty sama musis vediet ci je to normalne. Nevies? Ak podla Teba ano, nevidim problem.