icon

Prečo partner sleduje iné ženy?

12. apr 2025

Sme spolu mesiac. Stále si pridáva iné ženy, komentuje ženám fotky. Keď sme sa spoznali hovoril mi veci typu že on nepotrebuje také veci ako pridávať ženy sledovať a podobne. Ma za sebou kurevnicky život ale podľa mňa to stále trvá.
Byva sám takže mam stále obavy ze si tam nosí iné.
Stále žiarlim, hádame sa. Povedala som ze sa mi nepáči keď si dáva iné ženy ale stále to robí. Mám za sebou ťažký rozchod kde som sa delila o chlapa pol roka a nevedela som o tom. Ako to mám teraz vnímať čo robí ten môj súčasný?
Nejaké rady a typy? Stále ho stalkujem na sociálnych sieťach a podozrievam.

Strana
z2
pribinak
12. apr 2025

Jediná rada: rozchod

neilei
12. apr 2025

Nič iné ako rozchod nepomôže.On to bude robiť stále. A sú to ženy, ktoré pozná alebo nezname?

autor
12. apr 2025

@neilei sú to úplne cudzie ženy také zaostale a vyzerajú dosť lacno.

pralinka25
12. apr 2025

vadny kus. vratit do obehu

heleninamama
12. apr 2025

Chlap je obyčajný kur@vnik, ale ty máš inú, oveľa závažnejšiu diagnózu! Normálne mi ho je ľúto. Nechaj ho tak, nech si robí čo chce a začni sa liečiť. S takým nastavením v hlave, ako máš ty, sa nedá budovať žiadny vzťah.

neilei
12. apr 2025

Tak zjavne sa mu také páčia, inak by si ich nepridaval.Ako ti to zdôvodnil?Načo to robí?

cimage
12. apr 2025

Nechaj ho sledovat si a likovat koho chce, ale ako single muza. Ty sa daj do poriadku a potom si hladaj vztah. Minuly vztah ta poznacil, ale nemozes kazdeho chlapa sledovat a dychat mu na krk. Tu je vidiet, ze si este nezrela na dalsi vztah, lebo si si nasla dalsieho kure…ka. Kym to nespracujes v sebe, tak stale si budes pritahovat takychto chlapov.

autor
12. apr 2025

@neilei No ide o to že on stále tvrdí že to nerobí ale proste tie čísla na fb stúpajú. Stále mu aj niekto vola aj keď je pri mne a nedvíha to. Vždy povie že to niekto z banky ale vždy iné číslo.

januska12323
12. apr 2025

A ty si s ním prečo prosím ťa?

neilei
12. apr 2025

Skusala si volať na tie čísla? Nedohaduje si takto sex stretka? Keď píšeš zaostale lacno vyzerajúce ženy-to môžu byť štetky

isis234
12. apr 2025

@pralinka25 100 bodov.
@autorka, takto sa chceš trápiť celý život?? Pretože on je dospelý človek. Zodpovedný sám za seba. Vie, čo robí. Tebe sa to nepáči. Nie si s ním pripútaná šnúrou. Rozlúč sa s ním. Navždy. Ver, že si nájdeš dobrého priateľa.

lindous
12. apr 2025

Aby som toto riešila, neustále sa hádala, stalkovala, podozrievala muža, s ktorým som mesiac, keď to má byť krásne zamilované obdobie, to teda fakt nie... ani jeden z vás podľa mňa asi nie je úplne pripravený na vzťah, ty musíš zapracovať na sebavedmoní a on dospieť.. ukončila by som to radšej skôr ako neskôr...

viestta
12. apr 2025

Co ta pri nom drzi?

olimuc
12. apr 2025

Nema za sebou zivot Ku… on ho stale vedie. Ukonci to. Napriek tazkemu rozchodu sa nemusis upinat na prvom blbovi co Ti prebehne cez cestu

bonboniera
12. apr 2025

Niekto z banky 😂

tenerifka
12. apr 2025

Je to chory kus, nepoucitelny, nenapravitelny...... Nechutne....

jaskolka
12. apr 2025

Ty si masochistka,či čo?Alebo sa len rada trápiš?
Fakt chces nejaké rady a tipy? Veď si ešte raz prečítaj,čo píšeš...Ste spolu mesiac, hádate sa, žiarlis,jemu volajú kadejaké čísla,teda pravdepodobne má iné ženy....to aký má význam toto? Po mesiaci máte byt po uši zaľúbení a oči len pre seba a nie toto 🙈🙈.

zuzinka888
12. apr 2025

Preco si toto robite zeny! Preco. Potom nezabudni plakat ze mas smolu na chlapov. Nemas smolu, ale nemas sebauctu a hodnotu!!

marca12
12. apr 2025

Naco ti je taky chlap? Dobrovolne sa nicis. Je to kurevnik a aj bude. Ved sama vidis,ze pasie po zenach a trapis sa,tak naco si s nim?

retatka
12. apr 2025

To je tak ponižujúce.Chápem, že každá chce byť milovaná ale ty sa doslova uspokojíš s nejakým nevhodným chlapom len aby si sama nebola? Vždy lepšie samej ako takato nevhodná spoločnosť .Ale sú ženy ktoré budú vo vzťahu s mužmi aj keby traktory padali .Tak potom ti neostáva nič iné, len byť hluchá a slepá lebo ťa psychicky zničí..

vilma7
12. apr 2025

Ste spolu mesiac, je kúrevnik, hadate sa, žiarliš...hm? Prečo ho vôbec chceš? Nechápem.

guliver19
12. apr 2025

Akoze naco si s takymto hnupom??? Maj hrdost preboha!

mischy00
12. apr 2025

Zbavila si sa jedného neverníka a zavesis sa na druhého, niekedy mi rozum zostane stáť.....čo ho má zo zlata?

enmery
12. apr 2025

Mesiac?Pochopím 10 rokov. Viac fakt nemám slov.

enmery
12. apr 2025

@mischy00 Z platiny a diamtov.

evcagabi
12. apr 2025

Wau, zsujimavy prvy mesiac vztahu. Btw, vie on vobec, ze je to vztah? 😅

gov
Odpoveď bola odstránená
vikiki29
12. apr 2025

Ste spolu mesiac… on hľadá niečo lepšie… hádate sa… prečo sa na to nevykašleš tomu nerozumiem 🤔

rozculena
12. apr 2025

ja nemám slov,prečo si sa vôbec dala dokopy s kurevníkom?
Vieš,aký je,a predsa to urobíš.

danica2711
12. apr 2025

že by preto, že nie že "má ta sebou kurevnícky život", ale JE kurevník?

Strana
z2