Prečo prestal komunikovať cez Zoznamku?
Spoznala som sa na kresťanskej Zoznamke s 50-ročným mužom.Následne sme si vymenili email a písali tam.Po čase som mu poslala telefónne číslo, keďže on sa k tomu nemal,nech je ten kontakt osobnejší.Na druhý deň ráno mi napísal SMS, či mi môže poobede zavolať.Zvlástne bolo, že celý čas nechcel kontakt na Messenger,WA atď.Zavolal, porozprávali sme sa, príjemný hovor.Vravim, či má Whatsupp keďže som pozerala či mi ho nenájde na WA ale nenašlo .A on, že má aleže nemá dáta, že v práci nemôže písať, zdalo sa akoby sa vykrúcal.Potom mi ešte raz napísal na WA, chvíľku sme písali,príjemná debata a zrazu z ničoho nič v strede písania prestal reagovať , správy neprečítané, až ráno o 7.00 fajky na WA boli modré, takže asi správy prečítal, no reakcia odvtedy žiadna.Na email odpisoval vždy len ráno okolo 8-10.Mrzi ma lebo veľmi dobre sa mi s ním písalo, plánovali sme stretko ale vyznieva akoby bol zadaný.Na Zoznamke je tiež zmazaný.Myslite si tiež, že ho žena vymákla?
Je to veľmi pravdepodobné, a nechcem sa ťa dotknúť možno to bolo len jednostranné. Vieš aké je krásne keď je to cítenie obojstranné? To si zaslúžiš a nie na niekoho tlačiť. Ale to vyčakávanie na správy je dosť toxické. Ja neodpisujem keď niekto na mňa tak tlačí. Že - prečo sa neozývaš¿ čo robíš¿ ja si už nevymýšľam napíšem že sa mi nechcelo 😁
@oceanahory ja by som bola rovnako paranoidna 🤔 asi citam prilis trilerov a pozeram vela kriminalok 😅
Môže byť zadaný, mohlo mu medzitým výjsť rande s niekým iným, tak sa stiahol, môže to nebrať vážne a iba si tam kráti čas a keď ide do tuhého cúvne, mohol to byť niekto iný ako na foto, to čo bola pre teba príjemná konverzácia, jeho baviť nemuselo.... neviem či vieš zistiť či odtiaľ úplne zmizol alebo sa dá, že by ťa len zablokoval a preto ho nevidíš... no kto vie, ale na zoznamke nič nového
@xtrin Práveže, ja som si nechávala čas na odpisovanie a nereagovala som hneď, na nič som netlačila.Tým, že sme písali len na email, bola to povrchnejšia komunikácia, čo mne vyhovovalo, bo tiež nemám rada tie celodenné písania.Ale keď sa to nikde neposúvalo navrhla som kontakt s telefónnym číslom a dobre sa stalo lebo by to písanie bolo do neviem kedy a to je pre mňa strata času.Aj keď stretko raz navrhol ale mne sa nedalo stretnúť.
@lindous Neviem, či sa na kresťanskej dá blokovať.
Ale zvláštne, lebo už so mnou plánoval a básničky mi skladal, veľmi pekne mi písal, mal ozajstné hodnoty keď to teda nehral.Pisal, že je 12 rokov sám.Vzdelaný a fešný muž, aj mi to bolo zvláštne, že je sám.A zase keby niekoho spoznal, nevolal by mi, načo
Mozno mu niekto hackol ucet 😅 to je teraz taka klasika na svk 😅
A naco ti je 50.r starec, aj ty mas 50.?🤔
A chápem, prepáč trochu to tak vyznelo, zle som pochopila, vidíš ale ty si bola ASI Iniciatívnejšia. Chápem že nechceš byť sama, túžiš po peknom vzťahu a práve preto by ti neuškodila obozretnosť. Lebo vtedy je človek ako zaslepený a zraniteľný lebo po tom veľmi túži vidí ružovú budúcnosť (kľudne aj s najhorším človekom pod slnkom). Ak môžem poradiť nepíš mu už a nebuď pri chlapoch viac iniciatívna ako sú oni. Veľa šťastia v hľadaní. Ak hľadáš skús sa prihlásiť na niaku púť tam mužov stretneš osobne a niekde kde Vás to spája hodnotami.😊
Myslím , že je zadaný ak nie ženatý . Toto robia 98 perc len takí muži.
Ako pravy krestan mal rozrobene viacere postranne projekty a ty si nepresla do finaloveho kola 🥲
Neries hladaj dalej. Kedysi som bola aj ja na krestanskej zoznamke a mnoho pisani takto koncilo. Uz sa neozvali. A raz sa mi stala vec pan sa vydaval za niekoho kto mal 35 a v skutocnosti mal 65. Po niekolkych vymenenych konverzaciach som ja naliehala na vymene foto. Uz sa vykrucal. Potom zacal s tym ze ved si ludia mozu rozumiet aj s velkym vekovym rozdielom. Ked mi poslal foto skoro ma vystrelo, ze dochodca. Potom som zvolila inu taktiku hned po par dnoch pisania som trvala na stretnuti. A nasla som. Sme manzelia uz 12 rokov. Takze bud rada ze sa uz neozyva.
Písal o viere, náboženstve. ako si na tom veľmi zakladá.Ale rozvedený 🙂 že vraj… mne bolo zvláštne, že píše len počas pracovnej doby ale tým, že ja tiež nemusím na začiatok intenzívny kontakt to takto šlo ďalej a neriešila som, až sa začal vykrúcať, že nemá mobilné dáta
Asi som urobila chybu, mala som žiadať krátko po zoznámení telefonicky kontakt alebo stretko lebo takto by to šlo neviem dokedy .Ponaučenie pre mňa.Aj keď odpíše už reagovať nebudem, pre mňa je to ukončené
@majkamasar Presne tak, po pár dňoch stretko a nemrhať časom a nie niekomu honiť ego vypisovanim neviem dokedy
@xtrin Pre mňa je to ukončené, určite by som sa neznížila k tomu aby som mu vypisovala.Keď napíše, bloknem ho.Chcel si honit ego cez email neviem dokedy 🙂ale na to nech si hľadá inú spisovateľku, čo nemá zaujem o reálny vzťah ale o dopisovačky
Ak si velmi zaklada na viere a ide o Katolicku cirkev, tak rozvedeny si dalsiu partnerku hladat uz nemoze, mozno to zistil az teraz.
Bohuzial bezny jav na zoznamkach, ako vidim, tak aj krestanskych. Pouc sa z toho, neries viac, aj tak pravdu nezistis a najma sa netrap. Je dobre byt nad vecou a nebrat to hladanie prilis vazne. Nebud prilis iniciativna.. Casom rozpoznas podozrive signaly, ktore boli aj u tohto muza. Ze nema data, co to jeee?! Ja som sa s mojim tiez zoznamila cez zoznamku, ale bolo ocividne, ze ma seriozny zaujem a bol iniciativny. Tieto cudne typy hned selektuj, je to strata casu. A to my sme uz starci 50tnici, ako som sa docitala 🙂)
Tu krestansku zoznamku vyuzivaju aj bezni ludia alebo realne len tí co maju nabozenstvo v hlave cele dni? Pytam sa naozaj, bez rypania 😉
napis mu, ze za klamstvá zhori v pekle.
Bola si len druha v poradi a mozno ani to, niekolkata. Kasli na to, za par dni zabudnes a budes este rada, ze sa sam spratal
Možno si len tak hala bála kráti čas v práci. Ráno po smene sa vracia domov k rodine a ty si opäť nezaujímavá, keďže už nemá toľko času doma. Aaaaa, možno by ho aj žena vymakla, tak sa radšej neozýva. Inak máš odvahu, ja byť sama, určite by som nikomu z netu nedala svoje číslo telefónu.
Zrazu na WA vypisuje akoby sa nechumelilo.Napisal, že nechodí na WA preto neodpisoval a , predtým tvrdil, ze nema data a , že nechce sa mu písať.Ale na email vypisoval slohovky a básničky s vyznaním.Chce sa stretnúť.Trapko a klamár, už je bloknutý.Fuuu už vidím, že na Zoznamkach sú vadné typy, a končím so Zoznamkami, radšej sa budem zoznamovať v reale

Mozno...a mozno sa vydaval za niekoho uplne ineho a ked sa uz blizilo k osobnemu stretnutiu, tak to jednoducho radsej rychlo uzavrel.
Inak ja obdivujem osoby, ktore maju odvahu sa zoznamovat s cudzimi ludmi na zoznamkach, ja by som sa asi nikdy neodvazila na osobne stretnutie, asi som trocha paranoidna 🫣.