Prečo priateľ skrýva kontakt s ex?
Zaujimal by ma vas názor na takúto situáciu. Obaja sme rozvedení vyše 5 rokov. Obaja máme z predošlých vzťahov deti. Stykame sa už dlhú dobu, pár rokov. Spoznali sme sa po rozvode. Každý žijeme v svojom byte, on sa zostahovat nechce, vraj to chce čas. Zaráža ma ale to, že keď sa stretávame, ma stále vypnutý mobil. Alebo aspoň nastavený na tiché zvonenie,alebo letecký režim, alebo vypnuté dáta a WiFi. Tvrdí mi,že s ex už nic mat nechce, ale viem,ze ho často kontaktuje, aj bez príčiny. S každou hlúposťou ohľadom detí, pritom ona opustila jeho a našla si iného,ktorý ju ale opustil. Nedalo mi to a pozrela som sa mu do mobilu. Zistila som, že ma pomazane konverzácie na messengeri, tiež volania, ale iba asi 3 týždne dozadu, určite čísla . Keďže tie starsie volania neboli upravené zistila som,ze s ex vola takmer denne ,aj 3x. Teda ona vola jemu .Ked je so mnou nikdy mu nikto nevola. Klikla som si do blokovaných kontaktov a tam mal číslo svojej ex. A aj správy od nej, zabudol to vymazať. V správach bolo vždy okolo 20.00 hod .písané niečo v štýle, ze s nim súrne potrebujem hovoriť, aj 2x týždenne. Keď sa neozýval, výčitky, že čo nereaguje,ze sada s dcérou do auta a ide k nemu, lebo tam dcéra niečo zabudla, opakujem vždy večer okolo pol deviatej . Vtedy vie,že sme spolu. Výčitky typu, to nemyslíš vážne, prečo si ma blokol zas, si s tou ludrou a pod. Pochopila som,že ju takto blokuje keď je so mnou, potom keď odíde ju odblokuje. Dosť ma to naštvalo, lebo mi to nepríde oki, takéto chovanie. Ani jej, ani jeho.
Prenasleduje ho a chce mať od nej pokoj aspoň keď ste spolu.
Tak sa spoločne o tom porozprávajte a vymyslite ako jej nastaviť hranice, lebo to je už obťažovanie aby mu 3× denne vyvolávala.
Prenasleduje ho a chce mať od nej pokoj aspoň keď ste spolu.
Tak sa spoločne o tom porozprávajte a vymyslite ako jej nastaviť hranice, lebo to je už obťažovanie aby mu 3× denne vyvolávala.
@anonym_8b7a07 mam chuť jej niečo napísať, lebo ona zjavne len tusi, ze za mnou chodi, nevie o nás na isto,že sme stále spolu
To, ako sa on vysporiadava so svojou ex nie je Tvoja vec. A to, že ju blokuje na čas, keď ste spolu, aspoň nevyrušuje.
To, ako sa on vysporiadava so svojou ex nie je Tvoja vec. A to, že ju blokuje na čas, keď ste spolu, aspoň nevyrušuje.
@monro a co ak ju drzi v tom,že vzťah nemá?
Tiež vypínam dáta, keď som von a áno, aj preto, aby ma môj ex neotravoval, lebo on je schopný vyvolávať aj 10x za deň, cez videohovor, lebo chce vidieť dcéru 😂 a robím to kvôli sebe, aby som si ten čas, keď som von užila a nezvonil mi mobil každú minútu 😁 a nič za tým nie je...proste som mu povedala, že ja keď som von, budem mať internet vypnutý...aby ma NIKTO, to znamená, že aj on, neotravoval...
A čo by si ty robila na jeho mieste, keby ťa tak otravoval ex, ale nemôžeš úplne nekomunikovat, lebo máte dieťa?
A čo by si ty robila na jeho mieste, keby ťa tak otravoval ex, ale nemôžeš úplne nekomunikovat, lebo máte dieťa?
@anonym_b7a9da nastavila hranice
no vies, tamta ludra si uvedomila ze ho chce spat a on nechce byt kreten-ved maju spolu deti tak to nejak znasa. kto vie aka je a ako by sa mu chcela pomstit, ked ti nadava do ludier.
porozpravaj sa s nim a nabuduce mu nelez do mobilu. je to JEHO ex, tak to si musi poriesit sam
no vies, tamta ludra si uvedomila ze ho chce spat a on nechce byt kreten-ved maju spolu deti tak to nejak znasa. kto vie aka je a ako by sa mu chcela pomstit, ked ti nadava do ludier.
porozpravaj sa s nim a nabuduce mu nelez do mobilu. je to JEHO ex, tak to si musi poriesit sam
@lauruska_sumienka do mobilu mu poleziem a dokonca budem trvať na tom,aby robil tieto tajomstvá
@anonym_autor chudák chlap jednej hysterky sa zbavil a už má druhu , ktorá s nik ani nežije v jednej domácnosti a už sa mu hrabe v telefone a hra sa na detektíva.....sa zamysli nad sebou či má význam mat takýto vzťah keď už teraz tajnosti máte pred sebou
@anonym_autor chudák chlap jednej hysterky sa zbavil a už má druhu , ktorá s nik ani nežije v jednej domácnosti a už sa mu hrabe v telefone a hra sa na detektíva.....sa zamysli nad sebou či má význam mat takýto vzťah keď už teraz tajnosti máte pred sebou
@lala123 no nikto by sa nehral na detektiva, keby ten druhy neklamal
@anonym_autor aha, ok, keď už to máte takto, tak mu to povedz, žiadaj vysvetlenie...vysvetlenie prijmi, alebo sa s ním rozíď...co iné?
Chudaci chlapi ,či majú vlastne robiť
@lala123 no nikto by sa nehral na detektiva, keby ten druhy neklamal
@anonym_autor tak vylož karty na stôl.
Jasne ze ta zatajuje, hra sa na nezadaneho,skáče ako píska jeho bývalá. Nemá gule ten tvoj frajer.
Zjavne to štve iba teba, keďže s nou ochotne bola ex denne.
Sa jej boji?
A prepáč, mat takého klamala, kt si nevie upratať bývalú, by som mu zabávala
Načo jej chces vôbec volať??
Chudak chlap.
Keby ma nonstop otravuje ex kvoli kravinam, tak SAMOZREJME si aj ja vypnem zvonenie pri novych znamostiach, akoze, posledne co chcem je hovory a pipajuce smsky pri case stravenom s novym partnerom.
A ved sama si videla aky je obsah tych sprav (kedze sa sprtas v jeho sukromi, si teda partnerka na pohladanie) ze jeho ex vymysla blbiny a nejde o ziadne citove zalezitosti a uz vobec nie z jeho strany. Akoze ja som docitala pribeh, este si hovorim ze fajne, normalny chlap ktory proste prehliada a zablokuje otravnu ex aspon ciastocne (skrz deti ju prosto nevykopne nadobro zo zivota, s tym za zmier) a ono sa to otocilo cele proti nemu chudakovi, akoze je klamar a nevie "nastavit hranice" 😃
P.S.: predstav si, ze na mobile vobec nemavam bezne a stale zapnutu wifi ani data. Zapinam vtedy, ked chcem na mobile "travit cas". A nie aby mi nonstop nieco cinkalo.
P.S.2: evidentne vie, preco vaha a nechce sa odstahovat. Jedna hysterka dozivotne skrz dieta na krku, a na obzore dalsia podozrievava stihacka. Ved ked si o nom myslis aky je podvodnik a klamar, vykasli sa na to. Mozno mu aj sluzbu spravis.
Zeny zeny....
Ja by som chcela počuť názor tej bývalej na toto.
Chudak chlap.
Keby ma nonstop otravuje ex kvoli kravinam, tak SAMOZREJME si aj ja vypnem zvonenie pri novych znamostiach, akoze, posledne co chcem je hovory a pipajuce smsky pri case stravenom s novym partnerom.
A ved sama si videla aky je obsah tych sprav (kedze sa sprtas v jeho sukromi, si teda partnerka na pohladanie) ze jeho ex vymysla blbiny a nejde o ziadne citove zalezitosti a uz vobec nie z jeho strany. Akoze ja som docitala pribeh, este si hovorim ze fajne, normalny chlap ktory proste prehliada a zablokuje otravnu ex aspon ciastocne (skrz deti ju prosto nevykopne nadobro zo zivota, s tym za zmier) a ono sa to otocilo cele proti nemu chudakovi, akoze je klamar a nevie "nastavit hranice" 😃
P.S.: predstav si, ze na mobile vobec nemavam bezne a stale zapnutu wifi ani data. Zapinam vtedy, ked chcem na mobile "travit cas". A nie aby mi nonstop nieco cinkalo.
P.S.2: evidentne vie, preco vaha a nechce sa odstahovat. Jedna hysterka dozivotne skrz dieta na krku, a na obzore dalsia podozrievava stihacka. Ved ked si o nom myslis aky je podvodnik a klamar, vykasli sa na to. Mozno mu aj sluzbu spravis.
Zeny zeny....
@anonym_8b4881 no keby ti toto robil priateľ, ze iba v tvojej prítomnosti ju blokne a keď nie ste spolu ani nevieš čo sa tam deje, asi by si inac písala, ale v poho
@anonym_autor tak vylož karty na stôl.
Jasne ze ta zatajuje, hra sa na nezadaneho,skáče ako píska jeho bývalá. Nemá gule ten tvoj frajer.
Zjavne to štve iba teba, keďže s nou ochotne bola ex denne.
Sa jej boji?
A prepáč, mat takého klamala, kt si nevie upratať bývalú, by som mu zabávala
Načo jej chces vôbec volať??
@mk22 len sa spýtať, že teda nech nahodou nás nemá 2 naraz
@anonym_autor mna najviac zaraza to, ze si sa mu hrabala tajne v telefóne.. choré 😮
@anonym_autor píše aj iným ženám, aj si s nimi volava. Teba má ako jednu z nich. Preto vypína data, mobil atď. Nie je to len o ex, ona ho asi kontaktuje ale keďže sú v správach výčitky, tak zrejme na ňu nereaguje. Keby áno, boli by tam iné správy. Veď skús mu zavolať ty niekedy keď spolu nie ste, či bude vypnutý alebo bude reagovať hneď. Ale zaráža ma prečo sa ho to neopytas priamo, ale ideš mu do mobilu...po teda rokoch čo údajne spolu ste
Hysterická ženská. To je dôvera, hrabať sa v súkromí partnerovi. Načo si to robíš, to nemôžeš si ten vzťah užívať tak ako normálny zamilovaný pár? Keď to skončí, tak to skončí. To proste zistíš priamo a nie záškodníctvom a lozením do súkromia. ... Hej isto chce chlap financovať 2 ženy naraz. To bude uuuuurčite ten prípad.
Onedlho budes aj ty byvala.Ziaden chlap nepotrebuje ziarlive , majetnicke hysterky.To uz nemôže byt s nikým iným v kontakte len s tebou, choré, nečudujem sa, že vypne mobil.A to , ze mu ides do mobilu radsej nekomentujem.Dufam, že ta coskoro odkopne
Hysterická ženská. To je dôvera, hrabať sa v súkromí partnerovi. Načo si to robíš, to nemôžeš si ten vzťah užívať tak ako normálny zamilovaný pár? Keď to skončí, tak to skončí. To proste zistíš priamo a nie záškodníctvom a lozením do súkromia. ... Hej isto chce chlap financovať 2 ženy naraz. To bude uuuuurčite ten prípad.
@anonym_1567de haha
@anonym_autor píše aj iným ženám, aj si s nimi volava. Teba má ako jednu z nich. Preto vypína data, mobil atď. Nie je to len o ex, ona ho asi kontaktuje ale keďže sú v správach výčitky, tak zrejme na ňu nereaguje. Keby áno, boli by tam iné správy. Veď skús mu zavolať ty niekedy keď spolu nie ste, či bude vypnutý alebo bude reagovať hneď. Ale zaráža ma prečo sa ho to neopytas priamo, ale ideš mu do mobilu...po teda rokoch čo údajne spolu ste
@anonym_dbaf49 mne dvíha vzdy
@anonym_autor mna najviac zaraza to, ze si sa mu hrabala tajne v telefóne.. choré 😮
@vev82 vzdy to budem robiť, nemám rada tajomstvá

@anonym_autor blokni ho aj ty a budeš mať pokojný život. Toto nikdy neprestane a keď ťa takto zavádza už teraz čo od toho vzťahu čakáš do budúcna? Tiež som si prešla niečím podobným a nemá to žiaden vyznam len sa zbytočne trápiš.