icon

Prečo priateľ skrýva mobil? Tajomstvá v partnerskom vzťahu

16. feb 2024

Minule sme boli s priateľom vonku. Kým sme čakali na jedlo tak ma fotil, aj keď vie, že to nemám rada. Keď si položil mobil na stôl, chcela som ho len zobrať a posunúť ďalej od neho, aby ma už nefotil. Vytrhol mi ho z ruky. Myslíte, že niečo tají? Či len ja som paranoidná? Aj keď sme pri ňom, tak som si všimla, že ho zvykne nechať niekoľko metrov od nás, alebo aj v inej miestnosti. Možno si to ani neuvedomuje, ale možno to robí schválne. V minulosti sa mi to stalo, že som si takéto veci nevšímala a nakoniec zistila, že ma bývalý podvádzal. Odvtedy si to už všímam, preto sa začínam bát.

Strana
z2
mk22
16. feb 2024

Prečo spomínaš byvalu?

domi2425
16. feb 2024

tak ale toto je aj o tebe ze si nevies urcit hranice, na mna by len raz vybehol za to ze sa s nim rozpravam priamo a asertivne… asi obaja mate nejake medzery v komunikacii, je v poriadku sa pytat ked ta nieco trapi, si si neista a ano, aj ked ide o byvalych partnerov, aj ked to nie je v spolocnosti uplne normalizovane, len musis to aj ty vediet podat

a preco si sla do vztahu s niekym kto nema nieco doriesene s byvalou🥲

diaszoky
16. feb 2024

No moj sa zato hanbil a preto ten mobil skryval

autor
16. feb 2024

@mk22
@domi2425
Dozvedela som sa o nej až, keď sme už boli spolu. Že mu píše a chce ho naspäť. Tak som sa len minule opýtala, či mu ešte píše a on hneď výbuch a scénu, že nemám byť žiarlivá

domi2425
16. feb 2024

no tak asi aj vies kde je pes zakopany tym padom

autor
16. feb 2024

@domi2425 no tiež sa toho bojím, ale keď mu normálne pokojne poviem, že či sa k nej vážne nechce vrátiť (pochopila by som to), tak hneď rozpráva útočne, že či som normálna a zo mňa robí najhoršiu

domi2425
16. feb 2024

ja by som to nekomunikovala takto ze ci sa chce k nej vratit.. skor sa zameraj v komunikacii na seba a svoje pocity, povedz ako sa citis a preco sa tak citis, lebo takto mu v podstate podsuvas ako sa ma citit on a to ho zrejme provokuje, ale ak mu povies uprimne co citis a aj tak pojde utokom tak by som sa viacej s nim ani nebavila🤷🏻‍♀️ale zase.. to som ja, ja sa s ludmi nebavim ani ked zvysuju na mna hlas lebo mi to pride zbytocne a primitivne, ale teda od zaciatku mam s partnerom nastavene hranice tak ze by si nedovolil na mna hulakat alebo utocit, rovnako ani ja na neho.. su povahy cholericke ale aj tie sa dokazu pekne prisposobit, len ty musis vediet vykomunikovat ako sa v tej danej situacii citis

danica2711
16. feb 2024

skvelý vzťah, kde partnera podozrievam, sledujem, namiesto rozhovoru vymýšľam krivé spôsoby, ako zistiť, či robí to, z čoho ho podozrievam... fakt je o čo stáť.,, Keď niekomu nedôverujem, tak s ním nie som a obsah jeho mobilu ma absolútne nezaujíma. Ale ja uznávam len férové vzťahy na rovinu bez rošád poza chrbát

domkakvet
16. feb 2024

Ak mas podozrenie, tak to treba zistit, aby si nezahadzovala roky zivota s niekym s kym to nema vyznam.

Strana
z2