icon

Prečo priateľova rodina už nechodí na výlety?

17. mar 2025

Ahojte,s priatelom som uz 5 rokov a každý rok jeho rodina chodila na chatu na Liptovskú Maru ,jeden rok som bola s nimi ked sme sa zoznamili a odvtedy vobec uz nechodia akurat priatelovi rodicia chodia sami na hotel na par dni aj to nas nezavolaju ale pride mi to take zvlaštne že každy rok chodili a už zrazu od roka čo som s nimi bola už nechodia ? Nezda sa vam to zvláštne,prečo prave odvtedy ?

mirage
17. mar 2025

lebo si im nesympaticka a nemaju ta radi.

7lenka11
17. mar 2025

Nie je to o tom, že stratili súkromie alebo naopak vám tam chcú dopriať súkromie? Predtým tam chodili sami či v partii?

januska12323
17. mar 2025

Nie nezdá, vzťahy sa vyvíjajú a už sa im nechce chodiť pokope ale každý zvlášť. Zvláštne by bolo keby chodili stále všetci a len teba by nepozvali.

danica2711
17. mar 2025

hľadáš problémy tam, kde nie sú. Nechodia, tak nechodia, ich problém, ich život, čo sa do toho staráš

simca06022011
17. mar 2025

pozri my sme ako rodina chodili na chaty 10 rokov kazdy rok, vsetci aj sirsia rodina vzdy na 4-5noci a zrazu sme prestali. A nic za tym nie je, proste kazdy ma ine priority, plany, bolo to komplikovane nas organizovat, program bol tiez kadejaky, nie kazdemu vyhovovalo... nezhladaj za tym nic, ked tak ich zavolaj ak idete na chatu a chybaju ti, ci sa nepridaju.

kvietok1233
17. mar 2025

Nech sa priateľ opýta prečo už nechodia, sú to jeho rodičia

n3la
17. mar 2025

Normálne sa priateľa opýtaj, že ti napadla takáto vec či rodičia niečo nespomenuli ak ta to trápi 🙂 Ak ti to chýba zorganizuj chatu na Mare ty, možno sa potešia ak ste si blízky

sense
17. mar 2025

1. Zmenili priority
2 chcú mať súkromie
3nechcu sa prispôsobovať vám alebo nechcú aby ste sa prispôsobovali vy. Možno prvýkrát to brali tak že si len kamarátka , a teraz keď máte pevnejší vzťah tak sa nechcú montovať.
Aké máš inak takto pomimo vzťah s nimi. Kto platil tú prvú spoločnú chatu? Bola plánovaná dopredu že pôjdete aj vy alebo len priateľ predtým povedal že pôjde len ak pôjdeš aj ty.
Ono tých dôvodov môže byť vela
Prečo chcete chodiť s nimi na dovolenku? Vy ste ich koľkokrát zavolali na dovolenku.
A to že chodili každý rok vieš od frajera? Ak áno spýtaj sa aj s koľkými frajerkami trávil takto každý rok dovolenku

barrilla
17. mar 2025

a ja by som ani nechcela chodiť na chatu so svokrovcami. Najlepšie si oddýchneme sami a oni tiež. A nehneváme sa.

elviku11
17. mar 2025

Veď objednaj chatu ty pre vás. A pozvi ich. Keď prídu, super. Keď neprídu, aj tak super, urobíte si vlastný program.

mk1111111111
17. mar 2025

možno nechcú platiť aj Tebe. Asi si im neoplatila to, že vzali Teba a recipročne Tvoji rodičia nevzali jeho na dovolenku. Alebo, ak ste pár, tak predpokladajú, že sa už postaráte sami a budete chcieť byť spolu bez nich.

cacianka
17. mar 2025

neviem prečo si namýšľaš, že je to kvôli tebe ?
ľuďom sa menia chute, záujmy, priority, nálady, potreby. Objavujú nové veci, nových ľudí, nové destinácie, alebo to všetko vypúšťajú.
Aj my sme chodili partia rodín do Zuberca, už nechodíme.
Chodili sme partia klubu na predĺžené víkendy alebo aj dovolenky po Slovensku a Morave, už nechodíme.

cukroska
17. mar 2025

Nechápem, prečo by Vás mali volať. Tak ich zavolajte vy. Kde je napísané, že musia chodiť so synom a s nevestou na dovolenky.
Veľmi odveci zmýšlanie..veď obyčajne mladý chodia sami .

viestta
17. mar 2025

Lebo zistili, ze taka velka rodinna chatovacka im uz nevyhovuje. Co je na tom zlozite na pochopenie? Ked chces velku rodinnu chatovacku, zorganizuj ju sama. Uvidis, ci im to bude vyhovovat alebo nie.
A po pravde, rodina je fajn, ale niekedy je to na palicu ked sa treba kazdemu prisposobovat a aj tak nikto nie je spokojny

deti95060810
17. mar 2025

neprišli zdrav . problémy alebo zdr. obmedzenia?

0silvia0
17. mar 2025

A ked si s nimi bola, platila si si to sama, ci si sa nechala pozvat?

rozculena
17. mar 2025

Prečo priateľova rodina už nechodí na výlety?
To ako máme vedieť? veď sa opýtaj ich,nie koňa......

juliacenc
17. mar 2025

Urcite je to nahoda. Ved mozes sa aj spytat

barka1
17. mar 2025

Tiez by som radsej isla s chlapom sama než do synom a jeho frajerkou.

1sally12
17. mar 2025

To čo je za otázka? 😀🤦‍♀️ prečo sa neopýtaš priateľa? Odkiaľ to tu máme my vedieť🙄

maury
18. mar 2025

Ťažko povedať. Tiež poznam takýchto čo chodili, volali ľudí a zrazu to uťalo a keď išli tak len sami. Povedali, že už ich to nebaví a takto sa nemusia nikomu prispôsobovať a spravia si to len podľa seba. Potom prišli deti a zmena priorít 🙂

lauricka
18. mar 2025

@7lenka11 hej, tiež si myslím, že buď im viac vyhovuje súkromie alebo chcú dopriať súkromie mladým. Možno si myslia, že chcú tak byť radšej. Možno sa stačí spýtať priateľa, prípadne sa s ním dohodnúť, či im nenavrhne , že by ste znovu mohli ísť spolu, ak by mali chuť. Pokiaľ si inak vychádzjú a rozumejú, tak nevidím problém v tom, že by nechceli byť s nimi, myslím. To by asi vedela aj z iných situácií, že aké sú tam vzťahy

prasiatko30
18. mar 2025

Zorganizuj ty a pozvi ich - a uvidis ci chcu chodit s vami alebo je to len preto aby s tebou neboli. Pohladas chatu, zaplatis rezervu, nakupis jedlo na vikend, zaparkujes auto ( s plnou nadrzou) odvezies, navaris, riady umyjes - mozno ked im to takto navrhnes tak sa im bude chciet ist