icon

Prečo priťahujem vydate ženy vo veku 40-45 rokov?

Dnes o 13:40

Toto je uplne seriozna tema a otazka, lamem si nad tym hlavu a kamarati mi na to odpovedat nevedia, tak sa chcem spytat zien na zenskom fore:
Preco pritahujem vyhradne zeny vo veku 40 - 45 rokov, vydate, s detmi?
Mam 33 rokov, single, som introvert, vyska 173 cm, cvicim ale nejak extra vymakany nie som. Takze nie som ziadny zajacik, nie som ani charizmaticky a ocarujuci, a nemam ani uzasne telo. Napriek tomu za posledneho jeden a pol roka po mne vystartovali uz tri taketo zeny. Dve v praci a jedna susedka ktoru obcas stretavam ked vencim psa. Tym myslim ze boli navrhy z ich strany, ktore som odmietol, kedze mam ako-take moralne zabrany este. Nie som si vedomy, ze by som im daval nejake signaly ja, ja sa skorej staram o seba a socializujem sa vyhradne s par blizkymi ludmi. Netusim cim to je. Pre single rovesnicky som uplne nezaujimavy. Este tu susedku by som pochopil, pokial viem tak muz je kamionista a doma je na par tyzdnov v roku, ale obe tie kolegyne nechapem uz vobec. Jedna ma telo ako 20 rocna, slinta po nej cely muzsky kolektiv v offici a mohla by mat hocikoho, druha je vydata za spanielskeho fesaka. Napriek tomu sa ma spytali ci by som ich nechcel pozvat k sebe. Akoze nestazujem sa, ale fakt tomu nerozumiem ze co take konkretne vyzarujem 😀

anonym_a3c281
Dnes o 13:43

Tak vyzeráš ako dieťa, prebúdza sa v nich materinský inštinkt.

anonym_290f03
Dnes o 13:50

@anonym_autor nízky si

anonym_a33a30
Dnes o 13:50

Skôr si myslím že keďže si nezaujímavý pre svoje rovesníčky, rady sa obetujú . Z ich strany čistý kalkul. Cítia sa neodolateľné a predsa si muž - rátajú s tým že ich neodmietneš, isté potreby máš.

anonym_a33a30
Dnes o 13:51
@anonym_290f03

@anonym_autor nízky si

@anonym_290f03 dámy možno majú 1,5m - pre nich OK.

anonym_620d91
Dnes o 13:59

Zacinam mat tusenie, ze MK skapina, tak treba vymyslat temy...

petronelag
Dnes o 14:06

@anonym_autor Ja by som povedala, že tie ženy rozmýšľajú takým spôsobom, že keď takýto 33 ročný nemá priateľku ani nie je ešte ženatý, tak mu budeme dobré aj my staršie.

anonym_46f4d0
Dnes o 14:24

@anonym_autor
Ja mám podobný problém. 192 cm, 100 kg, veľký Bavorák, zlatá a platinová kreditka a potom sa čudujem, že priťahujem takú pestrú škálu od zlatokopiek až po rozvedené mamičky. Asi som jednoducho magnet na všetky kategórie. 😄

anonym_7d5249
Dnes o 14:42
@petronelag

@anonym_autor Ja by som povedala, že tie ženy rozmýšľajú takým spôsobom, že keď takýto 33 ročný nemá priateľku ani nie je ešte ženatý, tak mu budeme dobré aj my staršie.

@petronelag však si ešte mladá ?

anonym_73ccb6
Dnes o 14:50

@anonym_autor ber to pozitívne - lepšie nejaký typ, ako žiaden. Raz sa aj tá pravá možno objaví.

kitycat
Dnes o 14:53

Asi si v praci/ v panelaku jediny obstojny... tie zeny sa na teba nevrhaju hufne vsade... su to 3 zeny z okolia, ktore nechcu byt same

Ak si pre rovesnicky nezaujimavy, tak asi nemas co do zivota ponuknut. Tie starsie uz maju vsetko zariadene a hladaju si partnera pre uz spominany dovod

anonym_b2ef2b
Dnes o 15:17

@anonym_autor mozno mas 33 a vyzeras na 43

orisker
Dnes o 15:21

Tri prejavy záujmu za poldruha roka - ergo každý polrok jeden - sú žalostne málo na to, aby si si o sebe namýšľal, že niekoho priťahuješ.
Keďže navyše podľa opisu nie si nič moc...
😉

sevrin
Dnes o 15:46
anonym_d6f9f7
Dnes o 15:58

@anonym_autor a možno si to len namýšlaš, neviem sa v žiť do žien 40+ s dieťaťom a vyštartovať po mladom zajkovi 😅 ... jedine, že by boli zúfalé? Hmm ..

Ak si pre ženy v tvojom veku nezaujímavý, tak asi niekde chyba bude

autor
Dnes o 16:06
@orisker

Tri prejavy záujmu za poldruha roka - ergo každý polrok jeden - sú žalostne málo na to, aby si si o sebe namýšľal, že niekoho priťahuješ.
Keďže navyše podľa opisu nie si nič moc...
😉

@orisker zato ty plesaty zosuvereny debilko si uplne terno, ze ano 😂

anonym_4288ef
Dnes o 16:24

@anonym_autor vydáte ženy,doma dlhoročný stereotyp,tak hľadajú úlet..🙂 nedávno som ti písal,že tu máš úspech zaručený aj keď nehľadás samé si ťa nájdu🙂 doma muži nemajú záujem,tak hľadajú inde a vedia si to teda užiť;)

zuzubb007
Dnes o 16:30

Najskôr si myslím, že vyzeráš na staršie o 15 rokov a tým je všetko vyriešené, nemyslím si, že keby vedeli tvoj skutočný vek, že nejaký záujem by tam bol

anonym_d1cb07
Dnes o 16:36

@anonym_autor vrcholné trapne, vymyslená téma.